aldılar milletin gazını .. sakinleştirme kısmı ve ümid verme kısmı tamamlandı ..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
aldılar milletin gazını .. sakinleştirme kısmı ve ümid verme kısmı tamamlandı ..
Yapabileceğimiz mantıklı ,bildiğiniz bişey varsa ben varım.
Ben de somut adımı hemen görmek istiyorum, Mine Tozlunun verdiği sözlerinin arkasında olmadığını ilk günden bu yana gördük... Oysa ki ona güvenip son kuruşumuzla şirketimize ortak olmak için paramızı koyduk... Eğer birşeyler yapacaksa hemen yapsın yoksa transtürkü bu hale düşürdüğü için üzülerek söylüyorum biz toplanıp hep beraber avukat tutup hakkımızı mahkemelerde arayalım varımı yoğumu da bu yolda harcarım
Gerek yok hocam hırsızlık maliyetini çıkarmadı daha eninde sonunda gelecektir. Kurtarmak için değilse bile soymak için gelecektir. Sabır en iyi ilaçtır. Zamana bırak burayı takip etme. Ben kottan atıldığına seviniyorum şahsen. Bu piyasada fiyatı 45 e kadar basarlardi. Elimizden bütün hisseleri alırlardı. Böyle iyi gelirse muhteşem. Gelmezse zaten umudu kestik. Mısır satmaya başlariz artık sağlığa dikkat edelim
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne gelecek muhteşem acaba
ben biraz daha farkli açıdan bakıyorum gerekli operasyon yapılmış olabilir .. olayı tek şirket olarak düşünmeyelim ortada sonuçta 2 şirket var .. eski şirket yeni şirkete haber verir oturur anlaşırlar çok basit .. sornra 0.70 .090 arasinda 12milyon lottan fazla işlem oldu .. ne oldu ne bitti bilemeyiz .. ortada iyi niyet varsa tahsilli olur yoksa geçmiş olsun
Bu olaylardan sonra tahsisli yapabilirmi yapmaya kalksalar kabul ederler mi
bunlar sadece tahmin.. nakit para ile yapilcak bir başvuruyu spk red etmez .. ama yapılırmı asıl soru bu
Güzel tahmin inşallah bekleyip göreceğiz bir süresi varmı ki başvurunun
Hala sistemi anlamamışsınız sizin hisselerin parasını bakiye olarak bu çok artan flap beyaz gibi hisselere karşılık verdiler yani sizin hisse borsaya bir daha geri dönmesi imkansız gibi Sistem böyle çalışıyor senelerce burada yazanlar var bakın Çbs prıntaş a 6 sene olmuş borsadan atıldığı en son açıkladığı bilançoda artı öz sermayesi vardı karı bile vardı ama borsaya alındı mı hisseleri alınmadı çünkü bakiyeleri başka hisselere aktarıldığı için geri dönemez Kumarhane de hep masa sahibi kazanır size önden 2 5 verir ama sonunda hepsini geri almasını bilir bu işin mantığı budur Flap 10 kat artmış Beyaz 50 kat artmış nereden buldular bu paraları da orada hisse alıp satanlara ödediler açık verdiler işte bu açığı Esem Transturk daha başka hisselerde gelir yakında anca kapatırlar yoksa borsa merkez bankası değil para basamaz anladınız mı olayı
İdaa gibi idaa da size kazandığınız da başkalarının paraları veriliyor bu işte böyle dönüyor Borsada aynı
Ticaret te aynıdır başkalarının paraları ile döner para kesildiği an musluk kesildiği an o işte biter bir kılıf bulunur yok battı yok ödeyemedi falan filan
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Senin sistemi ben anlayamadim zamaninda ihlas ev de kot dışıydı nasıl döndü ya da senin sisteme göre yeni arzlari nasıl açıklayacaksın her hisse kendi içinde takasa göre çalışır borsa istanbulun bir kapasitesi yoktur.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın markanın genel kurulu var
1 lot alan isteyen katılır ..
Selocan 12 milyon işlem diyorsun da kim aldı bunu ? Ben almadim kemik ky kadronun aldiginida sanmıyorum. Yeni ky aldıysa ona bir sözüm yok takaslar yalan Söylemez bu gerçek o zaman su soru akla geliyor o kadarcik kar için Mine tozlu kendine kızına küfür ettirir mı bunların mı kıymetli. Çok ucuza verdiler senin dediğin gibiyse
sadece bir fikir yürütüm ben .. kesin öyledir deme imkanımız zaten yok .. zaten pek fark etmez öyle veya böyle olması .. sonuç belli .
.tahsilli yaparsa kurtulur ama pek fazla ümid vermiyor aylarlardır 2 3 4 5 milyonluk bile tahsilli yapmayan veya yapacak gücü olmayan insanların şimdi tahsilli yapmaları ihtimallini zayıf görüyorum ..
twitterda görmüştüm Haziran ayında ana pazara geçiş için başvuru yapacaz diyordu. Ancak bu zamandan sonra pek mümkün görünmüyor. Bence bilgisi yok. Kurumun karar alması kafadan yaklaşık 3 ay. hadi bugün sermaye artırımı kararı aldı. hesaplayın. Haziran olmasının nedeni 3 ve 9 kabul olmuyor. denetim yapılmadığı için. yani anapazara geçme olayı mart 2019 en erken.
işlerin nasıl yürüdüğünüde iyi bilirim. onu da belirteyim. Semaye artırımı yapmayı istediler önceki haliyle izin alamadılar. Onu geçirebilselerdi aslında herkes memnun olacaktı. bizler onlar. onlar adına çok karlı olacaktı ama şimdi nakit koymak çıkarlarına uymayabilir. çünkü O zaman zarar ederler. Asıl soru sizinde beklediğiniz gibi para konacakmı konmayacakmı.
Ama bayan hala iddialı konuşuyor. bence bekleyip görmek lazım. çalışmalarımız bitmek üzere diyordu geçen gün. şimdi zararı göze alıp artırımı yapacakmı bu mesele. Bu arada 3 aylık bilanço özsermayesi bence artı gelecek.kapanmasaydıda öyle olacaktı. Zaten -150 bin seviyelerinde görüşte olumlu yanlış görmediysem. Neyse olumlu düşünelim...
Gençler boşverin bu kokuşmuş firmaları, kriptoya gelin ortam çok güzel :yahoo:
Para mı kaldı ki kriptoya gelelim
Yarın ki toplantıya katılacak olan arkadaş var mı air sen katılacakmısın
Televizyon patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı faktoring borçlarını yapılandırmak istediğini belirtti.
Bloomberg’e verdiği özel röportajda Ilıcalı, “Faktoring borçlarımızı bankalara almak istiyoruz. Çünkü arada 4-5 puan gibi ciddi bir fark var. Ayrıca Türk Lirası kredilerimizi daha cazip faiz imkanı sağlayan döviz cinsi kredilere çevirmek istiyoruz. Bu hızla gidersek birkaç yıla dünyanın en büyük televizyon prodüksiyon şirketi olacağız. Para benim için benzin. Büyümek için benzine ihtiyacım var” diyor.
Tahvil ihracı için bir dönem nabız yokladıklarını, halka arz için gelen teklifleri ise şimdilik geri çevirdiklerini belirten Ilıcalı, şirketin yurt dışı büyümesini tamamlayıp gerçek potansiyelinin ortaya çıkmasının ardından halka arz planladığını söyledi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Air hocam keşke sen katılabilseydin bizim için iyi olurdu sağlık olsun
Acun yine bizi avladığı gibi başka ky avına çıkacak!!!
Hayırlı cumalar , bizi beş kuruş suz bırakanlar sizede olurmu bilmiyorum ama allah sizi bildiği gibi yapsin
aır
marka nın başvurusunu neden geçiektiriyorlar sence evrak falan filan dieniyor ama inandırıcı değil
Acun geliyor teneke bağlayalim arkamiza
merak ediyorum romalı dostlar..
bu işten en büyük zararı kim gördü?
firma mı
ky mi
biz yapamasakta hissede olan by ler kendi aralarında hesaplaşmaz mı..
bu olayda kar eden biri var mı
açık kalp amilyatı gibi düşün sağ çıkma ihtimalimiz düşük .. doktorda kraliçe(asistan doktor)
25dk önce tekrar paylaşmış ..artık ne demek istiyor siz yorumlayın.. açık kalp amilyatından sağmı kurtarcam sizi demek istedi .. hastamızı kaybettikmi demek istedi [emoji16]
http://m.borsagundem.com/haber/mine-...lamasi/1297937
Mine tozlu çok değişmiş..
Mine tozlu sineren olmuş:)
hayırlı olsun mu demek ne oldu evlendi mi hiç haberim yok
Selocan o eskidi be arkadaş
Selocan mesaj 2 haftalık oldu sen yeni mı gördün
onu bugün tekrar tweetledi.. onu söylemek istedim..
Bu patron dediğiniz kadın Ansa yatırım da bir göstermelik başarı kazandı diye mi bu hisseyi aldınız balık gibi atlamışsınız sazan diyorlar böyle olaylara Borsada Balık oltaya atlaması için bir yem lazımdır o yem de size verilmiş Ansa yatırım holding
Kottan atılan hiç bir hisse borsaya geri dönemedi
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bana kottan atılan bir hisse örnek ver geri dönen yok şimdiye kadar olmadı