Teşekkür ederim.Çok iyi...
Saygılar.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
rezilliğe bakarmısınız
Ooo bakmayalı bir vurgun daha yapmış şark kurnazları
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Az kaldı hem de çok az...
Neye az kaldı?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha fazla ky yi kandıramazlar.
Gentaş kimya pazarlama AŞ ye iştirak oranı sadece %15. Diğer %85 kime ait acaba? Hakim ortakların ortaklık oranı düşük görünüyor. Gentaş kimya pazarlama AŞ gibi şirketlerle Gentaş ı birleştirerek ortaklık oranlarını yüksektebilirler diye düşünüyorum.
https://resmim.net/f/APclal.jpg
haftalık grafikte görüntü güzel düşen kırılımı gerçekleşmiş 1,53 üzeri trend kanalı üst banda yol alabilir
Bilerek mi 1.52 kapattılar?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,61 görüldü yatay 1,58 direnci kırıldı üstte orta vade grafiğini attım
Yarın tavan yapar artık tavşak kaat!
Ortaklar, bu kağıt neyi bekliyor bilen/tahmin eden var mı?
Neyi beklediğini bilmiyorum ama bildiğim bir şey var; bu kağıt hep bekler
Çok sıkıştı zaar çok!
1,65 geçilmeden adam gibi hareket etmeyecek!
Açılın dostlar
Bekleme motivasyonu işkillendirdi şahsen ve 1,58'le aranızdayım.
Amaçsızca mı bekleyeceğiz bakalım?
Ytd
Hoş geldiniz, umarım ayağınız uğurlu gelir...
GENTS Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 14355616 Yıllık Değ%:-68 Ana Ortaklık Payları: 12899244 Yıllık Değ%:-66
Kuyruğu biraz düzeltmiş, bakalım kağıda nasıl bir etkisi olacak!
Bak sen şu namıssıza, hiç oralı değil!
bilanço beklenenin altında mı geldi arkadaşlar, nedir bu zağar ın hali, bilen var mı?
Kuyruğu nasıl düzeltmiş bilmiyorum ama benim ilk baktığım hasılat ve efk kalemlerinde sınıfta kaldı.
Firma: GENTS_2019_3.csv
Hasilat cari çeyrek: 109422303
Hasilat gecen dönem : 117168311
Hasilat degisim: -6,618
EFK cari çeyrek: 5305508
EFK gecen dönem: 20851527
EFK degisim: -74,56
Geçen seneki aynı çeyreğe nispeten hem satışlar hem de esas faaliyet karı azalmış. İlk filtrelemeden geçemedi (tabii ki benim için)...
Evet geçen seneye göre kötü, ama 2019-3 ay, ve 2019-6 aya göre daha iyi gibi.
zaman kaybından başka bir sey değil
Çok merak ediyorum, bu hareketin devamı gelecekmi?
Sent from my iPhone using hisse.net
1,74 Geçilirse hayat daha farklı olacaktır!
Şimdi 2-2.1 u kendine zemin yapmalı, sonrası tekrar 2,5-2,9 olabilir. Lakin kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Hisseyi herkes terk etti galiba, bu durumda yükseliş vaktidir.
İyidir bu hareketler, gap doldursun, sonra devan edecektir. Hacim iyi seviyelerde. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
Gentaşâ€™tan Önemli Satın Alma Kararı – 21.11.2019
Gentaş Yönetim Kurulu, Werzalit Gmbh’nin Oberstenfeld Fabrikasında yer alan Masa Tablası üretim tesisi’nin Satın alınması ve Lisans işlemlerinin yürütülmesi ile ilgili Genel Müdürlüğe yetki verilmesine kara verildiğini KAP’a bildirdi. Yapılan açıklama şu şekilde yer aldı:
“Yönetim Kurulumuz 21/11/2019 tarihinde Ankara Genel Müdürlük binamızda toplanarak gündemin 5.maddesine istinaden aşağıda yer alan kararı almıştır. Werzalit Gmbh’nin Oberstenfeld Fabrikasında yer alan Masa Tablası üretim tesisi’nin Satın alınması ve Lisans işlemlerinin yürütülmesi ile ilgili Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, karar verildi.â€
Azınlık oranda İştiraki kimya şirketi ile tam bir şirket birleşiminde gitseler bilançolarda tam konsolide olsa hersey daha şeffaf olur.
1,90 a sert yükseliş kovalıyor ama hala uygun ortamı bulamadı. Endekste sıkıntı olmazsa cumaya 1,90 denemesi gelir sanırım.
%10 Yapabilir, eksi bile kapatabilir, iyice fırıldak oldu. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Güzel bir küfrü haketmiyor mu ortaklar siz söyleyin?