0.18 229.928
Printable View
0.18 229.928
Bekleyen emirmi o kadar satış icin
Eşleşmede görünen rakam.
Alıcı ve satıcının eslestigi..
çakallarla dans başladı yine.....
Düşüncemi kuş sitesinde açıklamışlar... Dün 22 krş dan kapatarak 18 Eylüldeki 0,55 krş dan başlayan düşüş trendini teknikte baktığınızda kırmış gözükmekte. Bugün 0,20 krş açıp bir KAP haberi ile artık tavan kapasa diye içimden geçmişti...ama sağlam bir haberle :) YTD
Umut fakirin ekmeğidir. Ne yapalım ölmüş eşekten medet umar olduk :)
Tüm yorumların özeti yükselirken alınamayan düşerken satılamayan hisse
HİSSE Mİ
ne hisse si arkadaşlar
bu VEDAT AKGİRAY denen profesör bozuntusu SAHTEKAR ın
SPK başkanı olduğunda halka açtığı
pardon halka soktuğu kendi aile şirketinin çöp kağıdı
aslında VEDAT AKGİRAY denen SPK başkanı zamanında halka açılan şirketlerden hangisi
şu anda iyi durumda acaba
:kahkah::kahkah::kahkah:
hiçbirşeye üzülmüyorum da tüm forumlarda yazan çizenlere bakıyorum , yatırımcısına bakıyorum vallahi de billahi de bunlarla aynı trende olduğum için üzüntüm yok sa batmazsa a.q
Hissede bir kaç gün tavan yaparken ki işlem hacmi yok. Tekrar geri gelir algısı oluşturarak milleti paniklettirip hisse toplamak derdindeler. Benden ancak babayı alırlar. Saygilar
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.5 milyon gerçekleşen mi?
Bekleyen alış veya satış sayısı benim için ölçü değildir. Onu anında degistirebilirler . O miktar 9 milyonda olabilirdi. Bugün sadece ve sadece 126 bin lotla % 11.11 aşağıda.
haber gelmeden hiç bir halt olmaz bunlar spekülatif hareketlerdir. yükselirken panik alımlar ve düşerken yine aşağıya panik ataklar,
benim kanaatim bu adamlar hisse belli bir yere kadar düşmeden ortaklık veya satış yapmayacak gibi.
tavsiye değil kendi yorumumdur.
Eslesme miktarlarına takılmamak lazım. Gün içinde tavanda olup hemde ayrica 2 - 3 milyon alçıcı sırada beklerken gün sonunda ekşi bilen kapattıgı oldu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bulunduğum şehirde boş olan bimeks mağazasının yerine başka bir işletme afişini asmış, çok yakında burdayız diye..
boş olan mağazaların durumunu bilmiyorum ama görüntü böyle..
Eşleşmeler nasıl arkadaşlae
0.15 271.235
Yine hüsran yine hüsran
Kapanda bitsin bu zulüm yeter artık yazık ya...
Eşleşme 0.15 te
0.16 215.483
Eşleşme nasıldı? 16 dan dişe dokunur bir alım mı oldu?
Spk denen kurum 3.00 liradan 0.11 e düşerken özel durum sormuyordu şimdi 0.20 ye yükselince ikidebir tahta kapatıyor bunların alayı şebeke olmuş
ÖDA ne arkadaşlar?
***BMEKS*** BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***BMEKS*** BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa başkanlığının BİAŞ-4-4355* sayılı yazısına istinaden aşağıdaki açıklama yapılmaktadır.
Şirketimiz, 05.02.2018 - 21.02.2018 ve 16.03.2018 tarihlerinde 3 adet ÖDA yapmış olup, bunların dışında kamuya* açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmamaktadır.
Saygıyla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684696
BIST
Özel durumu açıklaması demek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PAY ISLEM SIRASI KAPATMA / ACMA 2018-05-21
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
BILDIRIM ICERIGI
SIRKET UNVANI BIMEKS BILGI ISLEM VE DIS TICARET A.S.
KAPATMA / ACMA ISLEMI ACMA (REACTIVATION)
SIRA ACMA BASLANGIC TARIHI 2018-05-21
SIRA ACMA SAATI 14:30
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA BMEKS.E SIRASI SIRKET ILE ILGILI BORSAMIZ TARAFINDAN TALEP EDILEN OZEL DURUM ACIKLAMASININ KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU’NDA (KAP) DUYURULMUS OLMASI SEBEBIYLE SAAT 14:30’DA TEK FIYAT EMIR TOPLAMA BOLUMUNDE YENIDEN ISLEME ACILACAKTIR.
eeeeee niye açılmadı ...............................????
0.16 80.367 Eşleşme
Eşleşmede fiyat 0,17
agzinizdan bal damliyor cok tesekkurler
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eşleşme bilgisi olan var mı?
0.16 30.510
0.17 28.615 değişti şimdi..
eşleşme var mı
0.16 31.270
foruma da yeni yeni kişiler türemişler hepicünüz hoş geldiniz umarım ama sakın 0,15 den alıpta 0,12 de battık göçtük diye ağlamayın şuan eşleşme nin takasın önemi kalmadı bundan önce istenilen yapıldı bundan sonra yapılacak kendine kiraya verdiği markayla devam edecek bizi soymaya spk da demeyecek la ****** yüzde 4 payla sen ne halt ediyorsun da değirmenin ununu çalıyorsun diye
YİNE BİR HİKAYE Mİ ANLAYIM
BAZEN BAZI ŞEYLERİN GÖRÜNÜŞÜ KENDİNİ BELLİ EDER...
GEÇEN SENE YAZIN ANKARA’DA ARKADAŞIN BİREYLE AVM’LERİ GEZERKEN BMEKS’Sİ GİTTİK ARKADAŞ CEP TELEFONLARINA BAKACAKTI ASLINDA AVM DOLUYDU AMA NEDENSE BMEKS MAĞAZASINDA ADAM GİBİ KİŞİ YOKTU OLSA NE OLUR Kİ MAĞAZA’DA ADAM GİBİ SATACAK MALZEME YOKTU BANA BOMBOŞ GELMİŞTİ DERKEN ARKADAŞIN BİRİ TELEFON AÇTI ;
BMEKS ALMAK İSTİYORUM NE DİYORSUN ?
BEN DE WALLA TEMELİ TEKNİĞİ NEDİR BİLMİYORUM AMA BUGUN MAĞAZAYA GİTTİM BOMBOŞTU HATTA ADAM GİBİ SATACAK ÜRÜNLERİ YOKTU DEDİM.
ARKADAŞTA BANA SEN ONA NE BAKIYORSUN...TEKNOLOJİ HİSSELERİNDE SADECE BU GİTMEDİ DEDİ.
BENDE , BEN OLSAM ALMAM DEDİM
VE KONU KAPANDI...
DERKEN GEÇEN GÜN AYNI ARKADAŞ BENİ ARADI , ARADI ARADI AMA NE ARAMA SAYDIRIYOR BMEKS’SE TABİKİ O KADAR KAYIPTAN SONRA O KADAR GERGİNKEN BEN DEMİŞTİM DEMEK OLMAZ...AMA ARKADAŞ BAZEN GÖRÜNENİN ÖTESİNDE ÇOK ŞEY ARAMAYIN...
VE ARKADAŞ TEKNİK HER ŞEYDİR DİYENLEREDE KESİNLİKLE İNANMAYIN TEKNİK HER ŞEY OLSA BUGUN BMEKS BU HALDE OLMAZDI O ZAMAN NEYMİŞ TEKNİK TEMELLE BİRLEŞİNCE BİR ANLAM İFADE EDİYORMUŞ...
TÜPRAŞâ€™I YANINDA GEÇERKEN İNSAN BİR HOŞ OLUYOR BU BÜYÜKLÜĞÜN KARŞISINDA İNSAN HAYRANLIK DUYUYOR ! İŞTE YATIRIM YAPTIĞINIZ ŞİRKETİN TESİSLERİNE BAKINCA SİZ DE HAYRANLIK DUYUYORSANIZ DOĞRU YOLDASINIZ...
ADEM AYAN
http://www.ademayan.com/ibretlik-hik...cilmistibmeks/
anlat be adem biz çok hikaye dinledik seninkinide dinleriz gerçek şudurki mağza marka iş yapar ama sahibi bankaları soymuş ondan yırtmanın derdinde
Sessizliğe bürünmüş burası, tengriler megriler, boş boş yazanlar, hisse ucuz diye 15 kuruştan alıp 14 kuruşta battım diye feryat edenler, ilk defa yakın izleme pazarından hisse almış ya da alacak olup nasıl alınıp satıldığını bilmeyenler bile kaybolmuş sanki...ytd