Arkadaşlar gübre fab. zarar açıklamadı mı,yoksa ben mi yanlış görüyorum.ytd.
Printable View
Arkadaşlar gübre fab. zarar açıklamadı mı,yoksa ben mi yanlış görüyorum.ytd.
Bilanço net kar olarak beklenenden düşük, özellikle faliyet karı açısından iyi ama bunlar bir şey ifade etmiyor çünkü burası gübre aş küçük yatırımcı sömürme merkezi... Ytd.
Aman dikkat Gedik ve Yatırım Finans 2 gündür satışta toplam 600 bin lot oldu....
Adamları da sahada... süpermiş... ciroyu 2 ye katlamış... pazarlama peşindeler...
Üre fiyatları 240 dolardan 340 dolara çıkınca iran tarafı şirketi batmaktan kurtarmış......
Ancak ne yazıkki üre fiyatları tekrar 240 dolara düştü................... yaniii iran tarafından böyle karlar gelmesi çok zor..........
http://666kb.com/i/e1ziskq2vlny9pjsu.jpg
ÜRE Fiyatları
bilanço güzel
döviz pozisyonu harika sadece faiz gideri var bu da sirketin risklerini konturol altına almasını saglar
satışlarda anormal bir gerileme olmaz ise bundan sonra zarar yazması biraz zor
razi etkisiyle bu fiyatlar komik kalır
biraz önce 3.16 iken birden 3.23 aldı hayırdır neden acaba
Bu şirketin kar etmeme üzerine kurulmuş bir yapısı var. Genel müdürü çıkıp Gübretaş artık zarar yazmayacak söz veriyorum diyor 330 milyon türkiye tarafı zarar yazıyor.
Razi olmasa g.tü nasıl toplayacaklardı?
Bunlarda ne ar var ne haya
Yaktı yine kırmızıyı bistin en karaktersiz hissesi...
Halk yatırım bilanço değerlendirme :
Gübre Fabrikaları 4Ç18 mali sonuçlarında beklentimiz olan 139.3 milyon TL’nin altında, yıllık bazda %233 artışla 77.92 milyon TL net
kâr açıkladı. Şirketin net satış gelirleri yıllık bazda %43 büyüme göstererek 1.35 milyar TL oldu. FAVÖK ise yıllık bazda %394 artış kaydederek
349.68 milyon TL'ye ulaştı. Şirketin döviz açık pozisyonu 233.09 milyon TL seviyesindeyken finansman gelirleri bulunmamaktadır. 12 aylık hedef fiyatımızı 3.90 TL'den 4.10 TL'ye revize ediyor; TUT tavsiyemizi koruyoruz... https://www.halkyatirim.com.tr/pdf/2...2.03.2019).pdf
Geldik, gidiyoruz..
şaka yapıyorlar
bu fiyata ucuz
2018 den kalan talebin 2019 sarktıgını unutmayalım
ekilmeyen toprak kalmayacak bu sene
hükümet tarımda atılım yapacak bu sene
Biraz kur stabil gitti zarar azaldi....daha once soyledim bu sirketin duzelmesi icin..hukumet butcede tarima ayirdigi payi 100 milyar uzerine cikaracak verdigi destegi para degil gubreyse gubre mazotsa mazot seklinde verecek ekin ekmeyip destek alanlara para vermeyecek.....kur stabil olacak....ure fiyatlari dolar bazinda artacak....ure fiyatlari dusmeseydi kar bile yazabilirdi....
Bu burada dursun... Yeni gelen arkadaşlar olur falan görsünler... Bir tahtada gedik veya marbaş varsa o hisseden koşarak kaçın %90 ele verme operasyonudur... Ha ben %10 luk şansımı denemek istiyorum derseniz sesimi çıkaramam...
Bu arada detaylı bilanço analizi yapanlar falan o kadar komiğime gidiyor ki, yıllardır bu hisseyi aldım sattım göz ucuyla takip ettim daha bu hissenin olumlu bir bilançodan veya olumlu bir haberden dolayı hareket ettiğini görmedim, tüm olumlu olaylarda ky ye malı kilit yapıyorlar, 4 yıldır babalar gibi düşen trend var, yani hayal pazarlanıp ky nin üç kuruşuna göz diken adamların parmağında oynattığı bir tahtaya sahip... Ekgyo ve bu hiç değişmediler değişmeyecekler... Ytd.
1-2 haftalık çalışmanın ardından topladıkları malı (özellikle gedik) güzelce ky'ye yedirdiler bugün... Ne diyeyim Allah burunlarından getirsin, bu karaktersizi biraz tanıyorsam böylesi ky ye mal vermenin ardından uzunca bir süre kendine gelemez, en iyisi takibi bırakmak, bakmamak... Ytd.
Enteresan hareketler,sabahtan akşama ne değişti,ytd
Alırmı çakal
5 yıllık düşen kanala bakalım
almaz alısa
olmaz daha toplayamamışlar demekki
bu bilanço ya bu hareket
başka açıklaması
yok
ama zmanı daralıyor
istemeye istemeye d olsa .....................
Gedik sıçtı tahtanın işine niye aldın niye satıyon tüm tahtalarda aynı hareketi yapıyor
Ne oldu tıpası yemiyor mu tahtadaki çakalların daha aşağı basmaya. Madem durum berbat hergün tabana yazsınlar. 2019 ilk 3 ay bilanço iyi gelecektir bence eğer kur riskini yönetebilirlerse. Umuyorum ki bu yerel seçimler mevcut siyasi otoriteye çok büyük şamar vuracak ve onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Ondan sonra devlet ve bürokraside sadece badem bıyığı olan veya sosyal medyada profilinde reis paylaşımları yapan niteliksiz ama vurguncu şirket yönetimlerinden kurtuluruz. Gübretaş da bundan mutlaka olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
Dostum benim bu yönetime zerre kadar güvenim kalmadı. Siyasal islamın ne demek olduğunu bu şirket yönetimi tam manasıyla özetledi benim için. Ağızlarından bu zamana göre gösteriş modunda söylenen İnşallahı eksik etmeyenlerin gerektiğinde rakı masasında olabileceğinden yüzde yüz eminim.
Bunlar milliyse ben milli değilim bunlar müslümansa ben müslüman değilim söylenecek başka söz yok.
tırt bir spk
fazla aç tek tek sayıyor malı
ha birde mal verdigini tahmin etmiyorum
alıcı oldukları kesin
vurrr kırbacı sürünsün yerlerdeeee
Son 1 ay alanlar, satanlar....
https://i.hizliresim.com/y6WLPa.jpg
https://i.hizliresim.com/6aB5ZW.jpg
Ne dandik kağıtsın 3 gündür 3.11-3.05 arasında git gel Konya 6 saat...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim alıyor satıyor
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse alıp satmıyor bu ********ler kendi aralarında top çeviriyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi 1 milyon lot yatırım finansa göndermiş bir oyun dönüyor kokusu çıkar yakında.
citi topladıklarını 3 üzeri eritiyor, deu da satmaya başlarsa gelsin 2,70'ler ulen ne zaman "aha bu sefer olacak galiba" dediysek kursağımızda bırakıyor adamlar. Ne diyelim hayırlısı olsun, bist de salmaya başlarsa artık soluğu nerede alırız kim bilir. YTD.
Batık şirketler bile bu bk tan hisseden daha iyi performans gösteriyor Şirketi yediler hala doymadılar üç kuruş paramız var onada göz koydu bu kan emiciler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
18 Mart Pazartesi 15:40 REKABET KURULU, GÜBRE SEKTÖRÜNDEN 6 ŞİRKET HAKKINDA SORUŞTURMA AÇTI