Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Selamlar,
Printable View
5.07 kırınca böyle oldu..... hedef 2.76
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bu hafta inşallah yükselir.
bera holdingin 3/11/2019 kap açıklaması
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/796262
" "Yetkili kurumların incelemesinden geçerek borsada işlem gören ve yerli ve yabancı binlerce yatırımcısı bulunan bu şirketlerin faaliyetlerinin devam ettirilmesini temin etmek ve bu suretle yatırımcılar açısından sermaye piyasalarının güvenirliğini sağlamak, ortak ve ortaklığın haklarını korumak amacıyla kurulan ilişkinin zarar görmemesi ve bu ilişkiyi tahrif edecek iddiaların açıklığa kavuşturulması için, maddede belirtilen nedenlerle açılmış derdest davalarla ilgili olarak kanun yolu incelemesindekiler dâhil görülmekte olan menfi tespit, tazminat veya alacak davalarında, karar verilmesine yer olmadığına dair karar verileceği ve yargılama gideri ile maktu vekâlet ücretinin ortaklık üzerinde bırakılacağı hüküm altına alınmıştır." İfadesi yer almaktadır.
Kanun görüşmeleri ile ilgili süreç Türkiye Büyük Millet Meclis'inde devam etmektedir. Bu maddenin kanunlaşması halinde, Holdingimizin anılan madde kapsamında muhatap olduğu davalar ortadan kalkacak, henüz karara bağlanmamış ve devam eden binlerce dava kendiliğinden sona erecektir.
ittifak da bu yasa kapsamına girer. takip etmekte fayda var
Cuma günü çokta hacimli düşmedi 3.80 üzerine atarsa güzel olacak
kısa ve net olarak ; artık meclisten kanunuda çıkarttırıyoruz.küçük yatırımcıyı daha rahat daha aleni olarak yolmaya devam edeceğiz diyor..
ben böyle anladım
[QUOTE=selcuk_ege3;3861426]Sayın selcuk_ege3,
Piyasaların şu ortamda yarın veya sonraki günlerde ne olacağı belli değilken, bu adamlar beş yıllık projeksiyonu neye güvenerek yaptılar. Ne tür beklentileri olabilir ki!
Benim tek beklentim maliyetime gelince arkama bakmadan kaçmak olacak.
Bugün Adese hissesi güne hareketli başladı ve geri çekilmeler yaşanıyor.
ITTFH hissesinde ise Yatırım Finans ve Invest Az tahtayı 3,61 TL ile 3,62 TL arasına kilitlemiş görünüyor ve kimseye al veya sat yaptırmıyor. Yüklü miktar yaklaşık 800 bin adet Deniz ve Bir miktarda 115 bin adet Finans Alım yapmış görünüyor.
Akşam kapanışında ne olur. Alan satan yer değiştirir mi? Bilemiyorum. Tek bildiğim benim gibiler onların elinde top gibi çevriliyoruz.
[QUOTE=Pire;3861490]ADESE kasıtlı olarak zarar ettirildi ve hisseleri elden yok pahasına çıkarıldı. SEHA Zermeram'a yatırım yaptı. evleri yapılıp satılınca holdingin şu anki piyasa değeri kadar direkt kar edecek. geçmişteki yorumlarımda bu rakamı da tek tek hesap edip paylaştım. (bu arada mühendisim, sektöre yabancı değilim) dikkat edin, KAR diyorum. (satış fiyatı-maliyet) den bahsediyorum. SELVA deseniz ağırlıklı yurtdışı çalışıyor ve karda. halka açılma hikayesi de var. imaş da öyle. yurtdışı çalışıyor. yani krizde falan değiller.
sözün özü, 2 yıl önceki tespitlerim ışığında holding şu anda tam değerinde. şu andan sonra ucuzdan topladıkları bu hisseleri karlı bir şekilde elden çıkarma operasyonu yaşıyacaz. bunun için de hisse fiyatını en az yüzde 100 artırmaları gerekiyor ki kar etsinler. çünkü yıllarca paraları bu hisseyi toplama adına yattı.
[QUOTE=Serçe;3861579]bu adamlar 5 yıllık projeksiyonu milleti soyma adına yapıyorlar. ekonomik göstergeler bizim borsamızda önemli mi ki? hisse 1 TL ye düştüğünde burada insanlara "çok ucuz, alın!" diye diye dilimz şişti.kimse almadı. tam tersine sattılar. hisse 5 kat artıncada hisseye akın ediyorlar. işte bu ortamda adamlara bir projeksiyon mu lazım Allah aşkına.
bizim insanımız uzun vadeli parasını yatıramıyor. kumar oynamayı seviyor resmen. kısa vadeli düşünürseniz bahsettiğiniz şekilde top gibi çevirirler.
sen çok açgözlü bir insana benziyosun:) neyse, sen git aylık yüzde 100 kar getirecek hisselere koş.
İTTFH da bugün ortalama 3.625 tl ile toplam 776.986 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir..
Patrona devir olabilir diye düşünüyorum . Yarın ömür varsa belli olur İnşallah.
Bu miktarda işlem yapanlar olsun, kimler olursa olsunlar ayrıntılı anlık takas veri takibinde açığa satış yapanlar görünüyor. Eğer yabancı birileri olsaydı zaten üzerine cullanırlardı.
Kesin kendileri top çevirip paslaşıyorlardır.
Kimse yok mu
Hergün 1 milyon adet birbirlerine virman yapıp duruyorlar. Göstere göstere satıyoruz diyorlar keratalar :)
Nibaş'ta rıza habire alım haberi yayımlıyor, burda da bizimki habere satım haberi yayımlıyor duruyor. Yersen :)
***UMPAS* *ITTFH* *PETKM* *HLGYO* *FORMT*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***UMPAS******ITTFH******PETKM******HLGYO******FOR MT*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler FORMT, HLGYO, ITTFH, PETKM, UMPAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
FORMT 1 FORMET ÇELIK KAPI SANAYI VE TICARET A.S. E YASAR GÖCEK 163.361,193
FORMT 2 FORMET ÇELIK KAPI SANAYI VE TICARET A.S. E YASAR GÖCEK 1.444.100,096
HLGYO 3 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 4.132.626,659
HLGYO 4 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 10.571.952,582
HLGYO 5 HALK GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E ASUNIM YENILENEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI INSAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI 16.262.159,370
ITTFH 6 7 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E MURAT KIVRAK 3.678,000
PETKM 8 PETKIM PETROKIMYA HOLDING A.S. E MURAT KIVRAK 246.322,000
UMPAS 9 UMPAS HOLDING A.S E EROL YILMAZ 3.395,000
UMPAS 10 UMPAS HOLDING A.S E HAKAN DOGA 1.925,000
UMPAS 11 UMPAS HOLDING A.S E HAMIT KAHRAMAN 19.355,000
UMPAS 12 UMPAS HOLDING A.S E MEHMET YILMAZ 23.065,000
UMPAS 13 UMPAS HOLDING A.S E MUHARREM DOGA 20.090,000
UMPAS 14 UMPAS HOLDING A.S E TEVFIK ÖZBAY 5.390,000
UMPAS 15 UMPAS HOLDING A.S E YUNUS YILMAZ 36.750,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/799451
BIST
(18/11/2019 - 17:00:18)
Cefaks, aracı kurumlara göre hissenin son takas dağılımını paylaşabilir misin?
Arkadaşlar, bugünlerde hergün hisse satım haberi gelip duruyor. Bu haberlerin hepsi birer aldatmaca. Hisseler Bir ceplerinden çıkıyor öteki ceplerine giriyor. Son genel kurul hazirun cetveline bakacak olursanız, sülalerine hisse aldırmışlar ve hepsi genel kurul için kayda girdi. akdere inşaat satıyor, hüsnü akdere alıyor. Özer karalar satıyor bilmem ne karalar alıyor. Murat kıvrak sattı ferhat kıvrak aldı. Bilmem kimin satış haneri geliyor bilmem ne kumrular alıyor.
Özetle bir satış furyası varmış gibi algı oluşturuluyor. Sakın buna kanmayın. Hissenin yüzde 90 ı bu çetede bekliyor. Kalan yüzde 10 u da bu haberlerle toplayıp hisseye level atlatacaklar.
6 yıldır hissede olup bitenleri gayet net izledim. Geçmişteki yorumlarımı okursanız nasıl isabetli konuştuğumu görürsünüz.
Hisseyi daha aşağı saldıklarında ellerinden kaçırcaklarını biliyorlar. Muhtemelen bu noktalarda uzun süreler boyu tutup küçükleri bezdireceklerdir. İşte bu sebeple geçmiş yorumlarımda 2 yıl bu hisseyi taşıyabilecekseniz alın dedim. Orta ve Uzun vadeli yatırım gözüyle bakmayanlar bu hisseden birşey beklemesin. Karşılarında tek tek hisselere göz dikmiş bir çete var çünkü.
Sayın ege 3.70 ile 3.90 arasında işlem hacmi rekor tazeledi ama hisse de bı hareket olmadi.akdere sattı veya devir etti nereye kadar devam edecek holding i ele geçiren çete satıp kacmayimi düşünüyor sizce uzun zamandır hisseyi yakından takip eden birisi olarak şahsi düşünceniz beklentiniz ne.imaj makine ortalama 4.50 civarında maliyeti var neden satıyor zararina