borsa dilinde bu algıyı oluşturdularmı vakti gelmiş derler.hakkında hayırlısı olsun
Printable View
özelden btr whatsapp grubuna geçin diyorsunuz, investing de t.e. yazarsanız düşer zihniyetindeki g..ri zekalıların kendileri çalıp oynadıkları bir grup.adamlar investing de doğru yazanları bile engelletiyorlar. art niyetli insanlar topluluğu. basit insanlar grubu.
18680----18.980 kapatabilir
Bir ihtimal
Güzel işlemler oluyor iki gündür.
Öncelikle sadece gülüp geçecektim ama benim gibi 40 yasında birisine geri zekalı demeniz size yakışmadı. Bende whatsapp grubundayım ve spekülatif veya manipüle edecek hiçbir hareketimiz olmuyor bizim. Bizi başkaları ile karıştırma kardeş, hepimiz kişilikli ve sakin insanlarız. Mümkünse fikriniz yoksa zikrinizde olmasın. Saygılarımla. Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
İki günlük işlem hariç alayı sadece al sat
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Et parçası seni;
Sussam gönül razı değil konuşsam sana yarısı boşa gider. Terbiyeyi senin gibilere karşı pişirmekte fayda var...
Gruptan dediğin forumdaki yazıları engelleten birileri yok buna emin olabilirsin.
Kendimiz çalıp oynamıyoruz. Birbirimizi moral verip, birbirimize destek olduğumuz bir aile ortamımız mevcut. Basit, art niyetli , peşin hükümlü olan sensin... klavye üzerinden konuşmaya devam et istiyorsan da numaranı özelden yaz sana göstereyim basitlik nasıl olur!!!!
burak bey, investing de insanları aşağılayan, dislike atan, engelleten, küfür eden, t.e. paylaşılıyor diye forumdakilerin a.asına küfür edenler var. ne oldu hani t.e. paylaşınca düşüyordu , şimdi paylaşılmıyor niye yükselmiyor. grubunuza dönünce bunları yapan üç kuruşluk basit insanlara selam söyleyin.
Sen yazdıklarını okut musun? Gruba ithafen basit aşağılık gibi ifadeler kullanmışsın. Gruptaki bir çok insan aylardır investe yazmıyor bile. TE paylaşımı ile alakalı bir çok insan bir çok şey yazdı grupta olup olmadığını nereden biliyorsun? Hala ağzın kensin gibi pis yoluna devam et.
Burayı boş işgal etmeyelim , numaranı yolla yada...
Bende o gruptayım ve kesinlikle investing ile işimiz yok bizim amacımız imtiyazlı hisseler hakkında gelişmeleri takip etmek ve tahtanın durumunu eleştirmek. Hepimiz edepli saygılı insanlarız sizin gibi öneleştiri yapanlar ile işimiz olmaz. Kalın sağlıcakla ve bir daha grup hakkında yorumda bulunmayınız. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Et parçası;
Tekrar ediyorum...
Kabadayılık bize kalmamış bile, sen zaten basit ve aşağılık demişsin bize.
Buradaki forumdaşları daha fazla rahatsız etmemek adına numaranı istedim ve sesimi duyarken aynı şeyleri bir daha söyle istedim. Grup yarışmacı bir topluluk değil başarı dilemene gerek yok.
Et parçası olma, içindeki ruhun farkına var, insanlar aşağılama!
Umarım anlayabiliyorsundur.
Üzgünüm senin adına.
herkese merhabalar, benim de 1 adet ISBTR hissem var. Whatsapp grubunuza nasıl dahil olabilirim?
Tüm imtiyazlı hissedarların kurban bayramını kutlar sağlık sıhhat ve mutluluklar dilerim.:byr:
Herkesin bayramını kutlar sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim .Bu arada Bist seans saatleri değiştirilmiş öğle paydosları kaldırılmiş.Umarım İSBTR İSATR ve İSKUR un öğle arası işlemleri devam eder aksı takdirde sadece sabah açılışta ve akşam kapanışta işlem görecekler
bas bas sol şerit açık....:bravo:
y.t.d
Gece mesaideyim gökyüzünde dolunay icimde bir his artık ralli başlasın diyor.hayirli yolculuklar durağa gelmeden inmeyin ayazda kalırsınız.
Ben okudum o uçtu ama orda ne yapmışsa gene aşağı düştü
Yabancı takası süper işfinde olan 10 liralara yolculuk tahminim doch 2 milyon üzeri alımında baslar malın cogu iş ve sınai olmak üzere kendinde iş bilinçli satışlarını %50 altına düşürmüyo yoksa şirketin kontrolu elden cıkar satıyor yükseltmiyor alıyor düşürmüyor ama ok gerildi ilk hedef 4.50 işgsy 2019 fovorisi
ya bu hisse bir yıl önce 1000 tl miş uzaya mı gitsin daha ne olsun
Sabırla bekliyoruz çok şükür.....
Siz kafanıza göre alın verin ekonomi canlansın.....
Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Sabırla meclısın açılmasını beklemeye devam .
Açılınca meclıse geleceğı en az 3 ıktıdar,hükümet yetkılısınden dıllendırıldı daha ne olsun :ok:
İş b hisse senedi için kurulan gruba ben de dahil olabilir miyim ?
Hisselerin önü açılsın siz o zaman görün neler olacağını .
Herkes aklını başına toplasın bu hisseler satılmaz
Ve herkes taşıyabileceği risk ölçüsünde hissesini tutmalı. Dünya borsalarında bu tür hisselerin örneği yok. Bizde de artık olmamalı.
Geçmişte çok defa tahtada en iyi işb fiyatlanır
Ne işa ne işkur diye söyledim. Ve Yine aynı görüşteyim.
Eylül - Ekim aylarının önemli olduğunu düşünüyorum beklentilerimiz açısından.
Allah tan hepimiz için hayır ve bereket diliyorum.
Saygılarımla
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hareket başlar inşallah yakında....
Sessizliğe boğulduk :)
Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Artık hamle yapsa şu kagit ya
Insallah yılbaşına imha ederler