Maşallah haftalık en iyi kapanışı yaptık. Nibaş a göre 44-46 olmalıydık.saglık olsun.inşallah bu hafta görürüz.yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Maşallah haftalık en iyi kapanışı yaptık. Nibaş a göre 44-46 olmalıydık.saglık olsun.inşallah bu hafta görürüz.yatırım tavsiyesi değildir.
cimento yok satıyormuş. sene sonu karda inşallah gene iyi gelecek. zira tüm cimento şirketleri şu anda deli iş yapıyorlarmış. borsada işlem gören bir çimentoda çalışan yakınımdan öğrendim. şimdiden yerimizi alalım.
ayrıca borsaya açık çimento şirketlerinden hangisi iyi dediğimde nuh çimentoların kralı dedi.
Kentuf dede nerelerde.?.
Birileri Çinemtoya su katmaya başladı.:-))
Gemi rotayı şaşırdı.35.78..Tufan dede Dümene geçsin,bir zahmet..:-))
35.30 altı sıkıntı yaratır.yine deneme turları yapıyor.inşallah buranın üstünde kalırız.sabrımızı deniyor.ama bende sabır çok.yatırım tavsiyesi değildir
ben elimden geldiğince destek attım. tacirlerden 5 bin lot alım bana ait. daha da alıyom ve etrafımdakilere aldırıyorum. dedim batarsak mezarımı betondan yapın diye vasiyette bari bulunam.
Bilinçsizce mal almayın. 01.10.2020 - 16.11.2020 aralığında toplamda 550.000 LOT mal el değiştirdi. Kabaca bu kadar bir miktar ile tahtayı yapıyordu adam. Elinde varsa bir miktar daha ne ala, yoksa başa baş noktasında. Elini eteğini çektiğinde biz bize kalırız haberiniz olsun.
benim 10 tl altından nasıl gönül rahatlığı ile alıyorsam 35 tl altında da aynı gönül rahatlığı ile alırım
ama buradan çok mal çekeni öperler bu tahtada doğanın kanunu sen ben fark etmez öperler.
Tahtanın dengesi bozuldu. Artık biz bizeyiz haydin hayırlısı bakalım.
mikmesinlerde öpücük bir şey değil:halay:
Takipteyim, yakında yine portföyün amirali olabilir 😀
Ya endişelenmeyin kedidir kedi.
35 altı aldıklarımı 35 üstü verdim
neden verdim olurda alırsa yük olmayayaım tahta yapıcıya birde benim maliyetim binmesin bir daha.:party:
yani fazlalık destek malını diyorum.
Arkadaş tavana kadar 1 milyon lot yazmıs vay vay
Çerez parası kısmına bir şey diyemesemde bu kadar lotu ne için yazdığı önemli. Yani amacı ne olabilirki gelsin malımı alsınlarmıdır. Veya güç gösterisimi yapıyor hani tahta yapıcı yok artık falan yazıldıya, forumu okuyup ‘ben burdayım’ mesajımı veriyor.[emoji2][emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çizecek tek kişi çiziklerin efendisi joe
Şimdi kimin olabilir bu mal onu düşünmeli. Benim tahminim AK YATIRIMIN. Neden derseniz, AK YATIRIM tarih boyunca hep mal getirmiş tahtaya da ondan. Ve durmadan satıyor. Ya malının kıymetini bilmiyor, yada lanet okumuş basıp gidiyor.
https://i.hizliresim.com/3qMFL9.png
yarın o bir milyon bir yere kaçmasın
rulete gdiyorum.:party:
Hocam yapmayın adamlara böyle gelip madik atıp atıp gidiyorsunuz
demekki tahta halen ucuz ki geliyorsunuz
bende hiç sat yok hep al
hep al
satıp ne yapacam
nuh çimento almış olsa idim sadece düşünürdüm
ben nuh holding aldım
hatta nuh corpion cort mort international :party:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9d9adb57ce.jpg
0.13 e gelmiş gelsin bakalım dolarcıklar,,,
Buda benden olsun. 10 yıllık, enflasyondan arındırılmış Amerikan tahvilinin faizi ile altın arasındaki korelasyon. Aralarında birebir korelasyon mevcut. Tahviller gördüğü en düşük %-1.03 değerinden cuma kapanışı ile %-0.84 seviyesine kadar yükseldi. Faizler pozitif alana geçtiğinde altında sert bir gerileme yaşanabilir.
Not : Grafiğin anlamlı olabilmesi için altın fiyatı 1000 değerine bölünmüştür.
https://i.hizliresim.com/gT1icS.png
kur 7.5 reel efektif üzerinde duracağı sinyalini verdi
çimentolara gene alım geldi
bu kurlarla yurt içi satışların durgunluğunu düşünmek yersiz
iç talep fiyat artışı ile iki senelik durgunluk arasını kapatacaktir.
valla kim veriyor bu kadar malı benim aklım almıyor ama
alana da helal olsun yılların paslı çivili mallarını alıyorlar
yoksa kimde kaç lot varki ???
Bank of america tahtanın içine etti