Beyin göçü vizesiyle bizimkileri oraya göndersek olmaz mı ya ?
Printable View
Enbesillik boyle bir sey iste, geberik dolar kuru 5.47 gayme!:kahkah:
Capon karıların 47.000 dolar gayme kelle basi milli geliri var, seni kim sitiyor onu bilelim!:dvr:
http://m.haber7.com/emlak/haber/2802...bir-ilk-olacak
İste tengri han bak adamlar hangi açıdan koysak derdinde.
Az önce 1100 dolar 5.45 sattım. İnşallah alım fırsatı verir. 5.36 alım yerimdi. 100 kağıt bıraktı. Berat bey yarın benzin dönmeyin ateşe...
Haberler geliyor..Hazine 2029 vadeli dolar cinsi tahvil ihracı için Citigroup, Deutsche Bank ve JP Morgan'ı yetkilendirdi.
HAZİNE ve Maliye Bakanlığı, 2019 yılı dış finansman programı çerçevesinde dolar cinsinden 2029 vadeli bir tahvil ihracı için bankalara yetki verdi.
Hazine'den yapılan açıklamada ihraç için bugün Citigroup, Deutsche Bank ve JP Morgan'ın yetkilendirildiği duyuruldu.
Neden gavur bankalarına yetki veriliyor, bizim yerli ve milli bankalarımız yokmu?:28:
Malca, bir cevap bekliyorum!:evil:
Hatay ve adanada aşırı yağıştan ekili yerler etkilenmiş. Soğan martta 10 kesin. Ben bile 2 kilo kendime fazladan aldım. O zaman da depo bassınlar ne bulacaklar merak ediyorum. Patateste gidiyor. Ekonomiye tüy dikiyorlar.
site garip bir hal almış.
küfürler havada uçuşuyor.
Ayıp.
Yönetici arkadaşlarda yok.
birde işin garibi bilerek sinirlendirmeye çalışan , muhalefet olan şahışları dikkate alıp cevap veriyorsunuz.
Hiç umursamazsanız boş boş konuşup gidecekler.
Sadece tahrik amaçla geliyorlar.
Cevap vermeniz onları dikkate almanızı sağlıyor.Kendilerini birşey zannediyorlar sonra.
Elektriğin yaptığı, davranış psikolojisinde bir tür yansıtma olarak nitelenir. Doların yükselişinden rahatsız olan ve altında yatan nedenin de farkında olan birey, asıl sorumluyu eleştiremez, çünkü o zaman kendi benliğine ihanet ettiği duygusunu yaşar. Ne de olsa problemin kaynağı kendi mahallesindedir. Bu durumda çözümü soruna dair farkındalık oluşturma çabasındaki muhaliflere saldırmakta bulur. Böylece çarpık bir rahatlama ve sorunun kaynağını baskılama sürecine girer. Bu tür vakalar acil tedavi gerektirir, aksi halde olası tüm sorunlarda çevresindeki insanlara zararlı olma olasılığı yüksektir.
sevgili forumdaşım bak burası dolarda yükseliş kacınılmaz topigi bir yan tarafda ise dolarda düşüş kacınılmaz topigi var
hangi fikir sana uyuyorsa gider o topik de fikir alış verişi yaparsın
ama sen kalkıp ısrarla zıt fikir taşıdıgın bir topik de insanları cileden cıkarmaya kalkıyorsan bu art niyettir niza cıkarmaktır
bu tip insanları yöneticilerin barındırmaması lazım zira bu tip insanlar topluma fayda degil zarar ve nifak cıkarmak için buradadırlar
Çoluk çocuğa cevap vermeyin diyoruz ama...Demekki amaçlarına ulaşıyorlar...
Ahanda psikolojik tespitte geldi, seviyorum bu forumu yahu!:kahkah:
Birde burada insanları sinirlendiren o şahsiyetler, borsada yediği kazığı forumun ilgili alanlarında versayın olarak bağırıyor.
Borsanın şemsiyesi güzel açılmış arkadaşlara. :)
Defoldu gitti zaten, simdi Reha GAYA'yi sikayet icin boyuna yonetime bildir tuşuna abanıyordur, ezik herif!:kahkah:
Niza varmış , eğer ciddiyse benzin bidonunu getireyim yoksa benzin değerleniyor boşa harcamayayım :oleyo:
https://twitter.com/Ekoparazit/statu...246464512?s=19
Soğanın getirisi başı çekmiş.
elektrik çarptı, :wave:
dolar kötü ise, başka başlıkta yaz diyecektik, kapattım...
amaç huzursuzluk yaratmaktan başka bir şey değil.