şu açıdan bakılabilir belki de. Gerçek fiyat belli olduysa , Koçun aldığı fiyattan bende alırım satarlarsa . Ticaretin ustalarında sonuçta Koç ..:plc:
Printable View
şu açıdan bakılabilir belki de. Gerçek fiyat belli olduysa , Koçun aldığı fiyattan bende alırım satarlarsa . Ticaretin ustalarında sonuçta Koç ..:plc:
Satış fiyatinin pay sayısına bölünmesi 2.12 dediler...ytd.
Pazartesi nasıl açar, ne olur? Tahminler...
2,12 yaklaşık 0,45 defter değeri ediyor...
Bırak euro dolar grafiği tl defter de durum bu..
Kalıcı fakirleştik galiba.
Koçta haber yayınlamış olumlu gibi, guclendik iyi bankayiz diyor? Yön ne tarafa olumlu mu olumsuz mu?
İnsanın midesini bulandıran tek şey 2-3 ay önce bu devir gorusme satış haberini yalanladı kapta ulusal basına çıkmıştı? Şimdi ise 3-5 günde sözleşme imzala? Bu ne hız bu ne ironi bu ne traji komedi bu ne yalan dolan be ne çelişki? Ya bu süreçte malını 2.80 den satamayanlar yüksekten mal alanlar tam bir komedi oyunu? Bu işin ismi piyasa .... ama bazı yönlerden bir Avrupa değiliz? Vurun kırbacı k.y.ciya ytd.
%35 düşerse hisse cuma kapaınşa göre 1.51 den alacak hisseleri koç bu da ek madde olarak var aklınızda olsun
hahaha ben de 2.12den alsaydim 108.000 endekste ykbnk ben de olumlu aciklama yapardim, bu arada anlasma bence koc icin mukemmel otesi, 2.12den aldigi gibi 570 milyon da ustune tazminat aldi ve artik ykbnk in sahibi daha ne olsun. olay aslinda burada bitse sorun yoktu kocun kactan aldigi onemli degil satmaz cunku, sorun kalan %31i unicreditin hizlandirilmis talep toplamayla yagmur gibi yagdirma ihtimali 😁
2.122 gibi gozukuyor ama soyle bi ifade var muallak
YKB Piyasa Değeri'nin sözleşme imza tarihindeki değerin %65'inden daha az olması halinde, YKB Pay Alım Satım Sözleşmesi'nde 2,1220 TL olarak belirlenen 1 TL nominal değerli pay için fiyat 1,5390 TL bu madde ne demek şimdi?
Yukarısı twitter dan alıntı madde, şimdi 2.12 satış dönemi hisse değeri ne işe aşağı revize sınır 1.53 bunun adı nedir resmen kötek gibi bir madde...
Dünyadaki muadillerine göre ucuz bir bankacılık endeksimiz var ,dogru . Yapi krediye bakinca anladigimiz şu :Yine de pahalı fiyatlardan işlem görüyoruz ederinin uzerindeyiz. Malum Dünya bizden çok çok pahalı.Dunya endeksleri cokecek demek ama onlar cokerken biz az cokecegiz.1.53 tl Yapı kredi demek 2.12 ye takılmam, ederi bu ...
Mesela Pazartesi 2.12 açabilirler , verenden alış fiyatımız bu gibisinden . Bir yıl veya altı ay sonra kalan payı 3.00 veya 3.50 satım diyebilirler .
Dostum sen ozaman izle buradaki isyanı sen 3-4 aydır pazarlık yürüt sonra yalanla yok de şimdi ise 3-5 günde sözleşme yap yersen? Bunun adı suçtur... hesabı kim verecek? Ytd.
vay anasını şu işe bak!..
Türkiye de borsa nın ve güya!! en doğru dürüst denilen ailesinin hali ne yazıkki..
Tuprs da iran petrolleri konusunu bir kaç sene önce yazdım idi..
Koç öyle kaka!! işler yapmaz dendi..
Geçen nisan da ABD hııı diye parmak sallayınca apar topar açıklama yaptılar almıyoruz walla irandan artık diye..
Üzerine YKBNK skandal fiyatı..
Bir ülkenin en gözde aile şirketlerinden bir tanesinin banka gibi değeri 3 aşşa 5 yukar belli olan bir şirketini
Borsadaki kapanış fiyatının yüzde 20 altına almak da neyin nesi..
Borsa neden var o zaman
Borsa alıcıların ve satıcıların karşılıklı olarak anlaştığı bir değer değil midir..
2.40 kapamış sa bu bankanın değeri de 8*2.4 19.2 Milyar tl dir..
2.12 neyin nesi..
Sonra gel bu ülkenin borsasına yatırım yapda uzun vadeci olda temettücü olda efendim para neden faize kayıyor da..
Koç da bunu yaparsa..
2.4 tahta kapanışı
2.12 satış fiyatı hafta sonu..
Bu şunun açık açık ilanıdır..
BU BORSA KOMPLE manipülasyon yeri..GELİRSENİZ ÖPERİZ..
Bu ülkede kurumlara şahıslara kurallara saygı neden kalmıyor insanlar neden birbirlerine dolandırıcı hırsız bilmem ne gözü ile bakıyor..
Balık baştan kokar..
Piyasa dolandırıcılığı yapmadılar mi önce gizlediler yok dediler millete malı yüksekten satıp heberi yalanlayarak milleti rehin aldılar, sonra hisse düştü 2.40 dan kapadı, hafta sonu adamlar 3 günde büyük bir sözleşmeye imza attı? Yersen bu arada milletin zararını yanlış yönlendirilmesini kim telafi edecek, bindik bir alamete gidiyoz kıyamete...ytd.
Her şey yalan kaplar yalan defter değerleri yalan? 4.2 defter değeri olan şirket yarı yarıya hata belki 3 1 fiyatına satılacak... Tam komedi vurun kırbacı bizlere... Kimse ne olacağını bilmiyor? Bakalım pazartesi bize neyi yasatacaklar... K.y.ci hep kırbacı yiyen patronlar da istediği dümeni çeviren adamlar olmak zorunda mı? Koç ve ykredi bunu yapıyorsa geri kalan şirketler hak getire... Resmen kumar ortamı, sen bizi koru...ytd.
borsa fiyati:2.4
Satis fiyati:2.12
Yaklasik %11.5 bir fark var.
Bu durumda ptesi gunu tahta 2.12 fiyatindanmi acilacak ?...Tahta sahipleri sterlerse bu fiyat farkini bir kac gunde kapatabilirler.
50-50 ortaklık kilit demektir. Unicredit çıkıp diğer ortağın istemediği birşeyi yapmak istiyor. Bu durumda Koç da bunun bedeli olarak bu fiyattan ve bu şartlarda seni serbest bırakırım demiş. Bu alışverişin iki istekli alıcı satıcı arasında başka bir baskı olmaksızın yapılan bir alışveriş olmadığı ortada. Bu durumda oluşan fiyatı da piyasa fiyatı olarak değerlendirmek yanlış olur.
Diğer bir anlatımla eğer ortaklık yapısı KFS üzerinden kurulmasaydı unicredit bu %10 payı bu fiyattan ve bu şartlarda satar mıydı ? Cevap kesinlikle hayır.
Değerlendirmeleri bu bağlamda yapmak lazım. Orta uzun vade iyi ama kısa vade belirsiz bence.
ytd.
Adam ne sözleşme imzalamış yahu.. taahütler hep tl.. döviz uçsa kaçsa risk 0.. unicredit yatırdığı döviz miktarını kurtarabilecek mi finalde bakalım...
Bu fiyat farkını kapasa ne yazacak..
2.12 ise satış fiyatı 2.12 den açılması lazım gelecek..
Bende koçun aldığı fiyattan almak istiyorum..
Hadi tamam KOÇ hakim ortak sahibi..
Deee yüzde 11.5 ne demek..
Bir senelik net faiz..
KOÇ böyle ufak işlerin adamı mı..
Delikanlı gibi çıkıp 2.40 dan aldık diyemez miydi..
Böylesi daha adil şık ve güvenilir olmaz mıydı..
2.12 açılsa bir derrrtt
açılmasa bir dert şimdi..
2.12 açılsa elinde hisse bulunduranlara bi günde 11.5 girecek..enayi yerine konacak..O gördüğün 2.4 var ya..aslında yalan denilecek..
2.40 bıraktığı yerden açsa KOÇ un 2.12 verdiği şirkete ben enayi miyim 2.40 veriyorum..Bende var 10.000 tl KOÇ da var 10 Milyar dolar..O 2 nin 3 ün hesabını yapıyorsa benim burada işim ne..
Serbest piyasada kimse piyasadan büyük değildir denilir ama göründüğü kadarı ile bizde birileri daha büyük..
Birilerinin piyasadan büyük olduğu bir yerde SOYULURSUNUZ ancak demektir..
Not: Elimde ykbnk yok ancak yapılanlar bence mide bulandırıcı..Onun için 1-2 bişi karaladım..
Yerden goge kadar haklisiniz...
Bu devir isinde en kazancli cikan taraf Koc grubu oldu. Hic degilse banka yonetimde belirsizlik ve kargasa kalkti temennisi ile orta ve uzun vadede olumlu bakilabilir.
Kisa vadede icin durum olumsuz Gorunuyor...Ama yinede aradaki farki kisa surede kapatip yukselise bile gecebilir. Borsada iyi/kotu suprizler siksik yasaniyor.
Toplu satışta 2.12 ye gitmiş , borsa değeri de 2,40 , 28 fark var , yüzde 13 falan , normal bence adam toplu satış yapınca fiyat biraz düşer , Bence Ali koç hisselerine sahip çıkar , bakınız fenerbahçe , 2.12 de çok hisse kaybederler , 2,20 leri görürüz belki
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şöyle bir senaryo : Pazartesi 2.12 açıp, hızlıca 2.40 civarı ve üstü yapabilirler . Fırsat eşitliği mavra sı yaratmak maksat .Fiyat 30 sanise orda görünür.:kahkah:
Şahsen ben , Koçun aldığı fiyattan almak isterim . Torunlarıma anlatırım ilerde , Ülkenin en büyük İşadamlarıyla aynı malı aynı paraya aldım diye.:oleyo:
Benin bakış açımdan işler 2 yönlü daha kötüleşti..
1. Bu ülkede serbest piyasanın olmadığına inancım katmerlendi..(hadi bunu geç öyle idi zaten)...
2. Koç mu ucuza aldı yoksa italyanlar mı palaspandıras kaçıyor..Denizbank ın birleşmesi bir türlü tamamlanmadı+borsadan çıkıyorlar , üstüne bu satış..Bir kaç sayfa geride bir arkadaş mevcut bankalardaki yabancı durumlarını yazmış...Bizim bilmediğimiz bir durumlar mı var bankacılık sektöründe sorusu ortada bu sefer..
3. Banka yönetiminde belirsiz ortadan kalktı mıııı yoksa daha da mı kötü olacak işler..Belkide italyanlar (ki dünyanın en eski bankerleri bu ülkeden çıkmıştır) baktılar ki koçlar bankacılık işlerinde beceriksiz bu adamlarla iş yapılmaz ...Bu durumda yönetimin tamamen koça geçmesi daha da kötü olur orta ve uzun vade de..
Şu an ykbnk KÖTÜ yönetiliyor..
Hem müşteri memnuniyeti hem çalışanların durumu..
Özel bankalar içinde en kötü 1-2 bankadan birisi..
Umarım işe köstek olan italyanlardır daa KOÇ a geçince işler düzelir..
Herkes taban dip diyor, Vay be battim resmen bir araba parası stoploss yapacağız, pazartesi sabah ki duruma göre elimdeki klotlari satayim bari? Kimsede umut yok herkes umutsuz, bir tek koç mutlu heralde? Dostum kentuf da heralde bu kadar karamsarlık ve satış haberi sonrası kalpten gitti, hiç ses seda yok, surda keşke elini taşın altına koyup milleti aydınlatsa... Ne olacak Dostum kentuf battik mı taban mi satak mı? Koç grubu bizleri oyuna mi getirdi? Bu süreç kötü idi neden bizlerden 3 aydır gizlendi, aldatıldik mı? Sonumuz böyle mi olacaktı? Nereye elimizi atsak kuruyor? Aylardır boş yere rehin kalmışiz? Ytd.
Herkes the end diyor, filmin sonu çok acıklı mı bitecek? Bu hayatta Yeşilçam filmleri bizi acı ile yoğurdu, aglatti..
Hakan taşıyan gibi ayagimiza prangalar mi taktılar...ytd.
Olaya çok yanlış bir noktadan bakıyorsunuz.cok uzun zamandır bela olan İtalyan kabusu bitti...
Satış fiyatı tabii ki iskontolu olacak alici tarafı memnun etmek için sonuçta bu hisseler işlem görmüyordu sadece artık belirsizlik bitti...
Takip edin Koç'un tek bahtsız kağıdı bu ortaklık belirsizligiyle ykbnk idi.arcelik Tofaş Tüpraş kchol...bence olay %99 değil %100 olumlu...
Unutmayın borsa belirsizliği sevmez ve belirsizlik sonsuza kadar bitti ykbnk için...
Unicredit kar etti mi diye yazankar olmuş, adamlar kar/zarar hesabıyla oturmafı ki msasaya.
Resmen kurtuldu, bırak kar transferini üstüne buraya bedelli için para göndermişti, baktı düzelecek gibi değil stoploss yaptı.
batık krediler %10a koşarken, hukuğun olmadığu topraklardan kaçtı adamlar.
faizlere, yapılandırma vadesine, kar transferine, para piyasası fonlarının içeriğine, kısaca her b.ka karışan kamudan kurtuldu.
Unicredit kar etti mi diye yazankar olmuş, adamlar kar/zarar hesabıyla oturmafı ki msasaya.
Resmen kurtuldu, bırak kar transferini üstüne buraya bedelli için para göndermişti, baktı düzelecek gibi değil stoploss yaptı.
batık krediler %10a koşarken, hukuğun olmadığu topraklardan kaçtı adamlar.
faizlere, yapılandırma vadesine, kar transferine, para piyasası fonlarının içeriğine, kısaca her b.ka karışan kamudan kurtuldu.
Dostum bende inatciyim en son metroyu 3 sene tasimistim, bunu da tasarım ama herkes neden bu kadar kötuluyor pazartesi göreceğiz, ya olumlu karşılayıp firlayacak, ya da tam tersi düşecek, dusmesimde bir ihtimal vogon dolulugu akla geliyor, herkes milletin satıp dökülmesini ister gibi, gerekirse duserse alttan desteğimizi yaparız elhamdülillah keşimiz sağlam, herkese hayırlı kazançlar, bekleyenler karşılığını alır inşallah... Ytd.
ilk anda 2,12 li rakamlar görülse bile, evet belirsizlik sona erdiği için yön yukarı olma ihtimali daha yüksek..
Düşerse alıcıyız, hiç mi mal taşımadık aylarca yıllarca..%10-15 düşermiş, düşerse düşsün..
Mevcut durumda Yapı Kredi'nin %81,90 hissesi Koç Finansal Hizmetler'e aitken, işlem sonrasında Koç Topluluğu; Yapı Kredi sermayesinin %9,04'üne doğrudan, %40,95'ine de Koç Finansal Hizmetler üzerinden dolaylı olarak sahip olacak. UniCredit ise Yapı Kredi sermayesinde doğrudan %31,93 pay sahibi olurken, Yapı Kredi'nin kalan %18,08 oranındaki hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye devam edecek. ...........................BU DURUMDA BU HİSSE 2,21 SEVİYESİNİN ALTINA İNMEZ....!O rakamı gördüğüm an hiç gözünün yaşına bakmam pozisyon alırım....
GEREKÇELERİ İLE BİRLİKTE YAPILAN PAYLAŞIM VE YORUMLAR EKONOMİK OKUR YAZARLIĞA KATKI SAĞLAYABİLİR.!
107000 endeksce 30 aralık 2016 fiyatı 2.20 den mal satılmaz alınır...italyan elinde kalan malı eylül 2021 e kadar satmayacak ..bence pazartesi piyasanın bütün çakalları mal almak için ykb tahtasında olacaklar..koç ucuz mal alma konusunda beni hiç yanıltmadı.italyana minderi dar etmiş.