İMAMOĞLU konuşuyor şu anda...
Printable View
İMAMOĞLU konuşuyor şu anda...
Bir lider doğuyor..
Ya bunlar seytana pabucu ters giydirir
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok guzel konusuyor. Lider nasil olunur dersi veriyor. Bir sonraki cumhurbaskanimiz insallah masallah suphanallah
Islak imzalı tutanaklarla sayılan oylarla tekrar İmamoğlu kazanır ve yine camura yatilirsa; varsa bir Allah memleketimizi korusun derim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ntv haberturk canli veriyor. Ilginc.
Akp ye tesekkur etmemiz lazim. Imamoglunu daha da buyuttuler, adam bugun cumhurbaskanligi konusmasi yapiyor resmen.
Tam tersini düşünüyorum, iktidarın it, kopuk dışında sahaya süreceği destekçisi kalmadı. AKP'ye oy vermiş yaşı genç ve nispeten eğitimli kesimleri olan bitenleri şaşkınlıkla izliyor, kafalar çok karışık. Protestolar yasal çerçeve içinde kaldığı süreci, İmamoğlu'nun daha büyük bir farkla seçilmesinin önünü açabilir. 31 Mart akşamı saat 11.00'de istanbulda sokakta AKP'li kalmamıştı, bunu unutmayın.
Akşam gezintileri, tencere, tavalı protestolar, samimi muhafazakar kesimi değil de hırsızları hedef aldığı sürece moral üstünlük muhalefette olacaktır.
Seçim yenileme nedeni açıklanmış.
Nedeni sandık kurullarına kanuna aykırı yani memur olmayan üye atanmasıymış. Bildiğim kadarıyla önceden tüm sandık başkanları memur olurdu. Ayrıca bir de memur üye atanırdı. Özellikle öğretmenlerden atama yapılırdı. Birkaç yıl önce değişiklik oldu. Yeni durumu tam olarak bilmiyorum. Yine de ortada herhangi bir oy çalma olayı yok. Çünkü sandıklarda her partiden üye ve sandık çevresinde bir sürü gözetleyici var. Özellikle Akp bu konulara inanılmaz önem verir. Çok iyi örgütlenmişlerdir. Eğer oy çalma olduysa (ki olmamış) bu oradaki görevlilerin ne kadar beceriksiz ve aptal olduklarını gösterir. Bu Türk hukuku için büyük ayıp olmuştur. Sandık kurullarını atayan YSK nın kendisidir. İlçe seçim kurulları hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Peki o ilçe seçim kurullarını sen seçmedin mi diye sorarlar adama. Kısaca bu iptal yukarıdan emirle alınmış bir iptaldir. Bunu aklı başında herkes görür. Gelelim ekonomiye. Bu saçma iptal nedeni çok kötü algılanacak ve özellikle yabancı yatırımcılar ülkenin demokrasisinin ve hukuk düzeninin nasıl işlediğini daha yakından tanıyacaklardır. Keşke oylar yanlış sayılmış gibi bir gerekçe olsaydı diyorum.
Memur olmayanların gorevlendirilebilecegi ile ilgili kanunu başkanlık referandumundan önce kendileri çıkardı.
Savasc akpli degil ya. Yanlis anlamissin sen onu. Taniriz biliriz kendisini
City de atmış golü.
Bir FB li olarak bu hayata dair hiç bir şeyin hiçbir zaman benim istediğim gibi olmayacağını biliyor olmak artık canımı acıtmıyor diyeyim zeki demirkubuz a selam çakayım. Gerçi o BJK li idi.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YSK'nın, saçma sapan, kendinden menkul, ikbal değil can korkusuyla alınmış kararının en büyük nedenlerinden biri de, YSK kararlarının kesin kararlar olmaları.
Uydur bir gerekçe, nasolsa itirazı, temyizi, Anayasa Mahkemesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvuru olanağı yok.
Kapatılmış bütün yollar.
İmamoğlu'na sunulan tarihsel fırsata gelince...
Siyasi liderler zaten böyle haksızlık, hukuksuzluklarla ortaya çıkmakta.
Şöyle ya da böyle İstanbul'u kaybetse bile, Cumhurbaşkanlığı yolu açık.
O yuzden imf de cozum olamiyor zaten. Belki birgun bizde gorecegiz bu oranlari
Avrupa, bu karara tepkisini, ancak siyasi kurumlar yolu ile verecek.
Hacı da bu hafta artık durmadan "ey" diye höykürüp duracak.
Muhalefet artık liderini bulmuş canlı kanlı bedene bürünüp tezahür etmiştir. İktidar kendi kuyusunu kendisi kazmıştır. muhalefete hayırlı uğurlu olsun. Üzüleceğiniz bi durum yoktur. Daha iyisi olamazdı muhalefetin bir lider etrafında toplanabilmesi için. Erdoğanın doğuşuna bakınız.
Seçimi falan boşverin.Türkiye yeni bir lider kazandı.
Tarihe geçecek bir konuşma yaptı.
u.s. To ıncrease chına tarıffs on frıday, lıghthızer says
u.s. To ıncrease chına tarıffs at 12:01am frıday: Lıghthızer
mnuchın, lıghthızer say no contact wıth lıu ın last 24 hours
chına reneged on trade deal provısıons, lıghthızer says
ABD ILE CIN arasinda ki son gorusmeler de olumsuz sonuclandi. Soylenene gerek CIN verdigi sozleri tutmadi ve bu cuma geceyarisindan itibaren ABD gumruk vergisini yuzde 10 dan yuzde 25 e cikaracak.
Bunun uzerinde Arjantinde ki krizde bize sicrayabilir. Gelismekte olan ulkelere yonelik algilar bozuldu
Natodan S400 ile ilgili olumsuz yanitlar geldi bugun
Bir de Demokrasiyi katlettik
Sonumuz hayir olsun ne diyelim
Konuya felsefi açıdan bakarsak tartışmaya bizzat demokrasinin kendisinden başlamak gerekir. Ama gündelik siyasi pratik açıdan bakarsak farklı yaklaşmak gerekiyor. Kimse size siyasi pratiğinizi sandıkla sınırlayın diyemez, buyurun hayatın her alanında siyaset yapma çabasında olun. Ama konjonktürü gerçekçi bir açıdan değerlendirirsek önerinizin açıkça AKP' ye yarayacağını düşünüyorum. Sonuçta CHP' li olmadığı halde, siyaseti sadece sandık eksenli olarak görmeyen birisi olarak iş sandığa gelince gidip CHP' ye oy verdim, İstanbul' da yaşıyor olsaydım 23 Haziran'da da yazlıklardan İstanbul'a seve seve seçmen taşırdım.
Yetmez ve inandırıcı değil...Oy atarsa geçerliliği olur bu söylediklerinin...
USDTRY grafigine az once baktim.
6.30 yakin hedef olmakla beraber bu hafta 6.80 gorulebilir.
Yarindan tezi yok gundeme gelecek maddeler
3600 ek gosterge ( 7-8 milyar lira yillik maliyet)
EYT ( 14-17 milyar lira arasi yillik maliyet)
Genel af
KHK lilarin durumu.