kodesden şimdi çıktım dostum:) öncelikle hoş geldiniz hayırlı olsun diyeyim nihayet artık bir teknikçilerin teknikçisi aramızda:cool:
Printable View
Gelelim hissemize neden döndüm?
BOYNER
Öz sermaye 800 küsür milyon ekside
pd 7 milyarın üzerinde, bir günlük tavanı vakko nun 2.5 katı piyasa değeri
delimiyim BEN?
piyasa değerlememi yeniden gözden geçirdim
500 milyon dolar diyorum artık
ciddi bir kazanç elde etmeden çıkış yok, hiç değilse sattığım hisselere karşı.:cool:
Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (1 üye ve 16 ziyaretçi)
kitapci34
Çalı arkası da pek kalabalıkmış:cool:
bu arada deuche 500 k lotu devirdi
yatırım fonları çalışanları kovulmayı hak ediyorlar:cool:
Grafikte nereye gideceğini şaşırdı :)
olmuşlar döküldü, oyun başlıyor diye yorumluyorum. NASİP
Oha yatırım fonları 388k artı oldu.
Kitapci ne bahsiz adamsin.geldin kuruttun burayi :))
Piyasa çalkalayınca bunu da çalkalama fırsatı buldular...Dökülen döküldü :he:
şu bir gerçek hissede güçlü oyuncular yok, geleceklerini düşünüyorum.
Hocam tahta sahipli.bir grup sadece trade ediyor.zaten vakkonun yuzde 10 halka acik.bu yuzde 10 nun yuzde 43 civari patronda duruyir istakasta surekli.yuzde 20 ile 25 arasina kadarda spek toplayip trade ediyor surekli.yani daginik kalan 7 milyon lotu gecmez.son 3 ten sonra 45 gundur topladilar.al ver sag cep sol cep yapip duruyirlar.bosaltmaya gecmediler.bizde bekliyoz.
Bir pasta ikram edenimiz olsa bari:) zopayı biz yedik, pastayı kimler yedi acaba?:)
Gidip kront sayfasında bir değerlendirme yapıp, hiç değilse gidin netaş alın dedim bugün 9.80 civarlarındayken. 16.15 de yazmışım.
Hocam sen yinede boynerle fazla kiyaslama.bende kisa bir baktimda aksam.altiniyildiz sadece 2009 yillarinda 6 ayda 500 kusir milyon kar aciklamsis.biz sadece 30 milyondayiz.haliyle toplam piyasa bedelide 10 kat 15 kat olur.
Takas koyacak yokmu twitirdada yok 2 gundur.
Bende altınyıldız bünyesindedir diye düşünüyordum da aracı kuruma sordum, hayır bünyesinde değil dediler, net bilgim yok açıkçası da bende 1.250. milyar dolar demiyor 500 milyon dolar diyorum.
firmayı satın alabilecek sermaye SAHİBİ senede kaç lira kazanacak finansman gideri olmayınca 1.5 milyar minimum ciro yapınca
ne dersin ortak?
HAKKO elinde çok fazla tutamayacaktır, global sermaye çoktan gözaltına almıştır.
Altinyildiz konusunu bende bilmiyorum bunyesindemi.ama bende vakkonun 200 milyon dolar degerlerde olmasini isterim.dedigin gibi ortaklik durumunda bircunu ancak kapatir.finansman gideri ne kadar mesela 6 aylikta ne kadardi
Yok.altinyildiz boyneri sormadim.onlar artik portfoye alincak takipe alincak kagitlar degiller.vakkomuzun 6 aylik finansman gideri ne acaba? Ortak alsa borcu kapasa kar nerelere cikar acep
O heralde boynerin satışından düşen paydır, altınyıldız hiç öyle karlı olmadı, o dediğini görmedimde, 2006'ya kadar az karlı yada zarar eden bir firma idi(2006,15 arası günde 11 saat mesai, toplamda 4 saat sabah akşam yol gidip geldiğim için piyasaya bakamıyordum, bir hisseyi alıp yatıyordum, öylede bi cacık olmadı hep ben sattıkdan sonra gittiler, boyner de onlardan biri hemde 2.40 civarı verdim sonra 90 liralarda gördüm)
Takaslara yapistiramadim nedense resmi.asagiya yazayim.twitirda var.kisurleri yazmiyorum
Alan. Satan.
Akyatirim 167.000. Meksa. 259.000
Merrill. 92.000. Gedik. 81.000
Global. 59.000. Teb. 60.000
Unlu. 59.000. Garanti. 35.000
Deniz. 33.000. Philips. 24.000
Diger. 181.000. Diger. 133.000
Meksa ve gedik spegin kurumlar.pis islerinde kullandiklari :)) anladigim kadariyla bigun dalanlara karsi asagi basmislar.alislarda cogu kurim zararda kalmis.
Yinese 4 ustu kapamasi guzel.
3.99 un önemi anlaşılmıştır umarım.hicbir emek zayi olmaz bedeli ödenir bir gün.Sayin kitapcı nin şerefine yelkenler fora.
Burda spege seslenmek istiyorum:
Artik kar realizaayonu yapma zamaniniz geldi.yarin aniden endeks duser bir seyler olur mal elinde kalir zarara girersin.
Bence bugun saat 4 ten sonra tavana kitle.kimseye mal verme.hafta sonu bol bol reklam yap.boyneri ornek ver.pazartesi ilk devre kesiciden sonra mali bosalt.tekrar 4 lerden girip 2. Turu yaparsin yil sonuna kadar.
fazla çapsız bu spek, satanlara alım fırsatı veriyor. elinde mal olmayan ky.bile treade edebiliyor.
gece gündüz yazan ben ama hissede fazla ky var, çalı arkasından belli.
Senin kaç lotun var ki ? :he:
Isteseler sıyırıp geçerler 3-5 milyon mal var ortada kendi mallarını top çeviriyorlar
yeni lot kavramına da alışamadım gitti
eskiden 1000 hisseye bir LOT derdik
artık tane diyorum tane çünkü.
Hadi spek boyner nerdeyse 3 katlayacak.bunu kullan.boyle ortam 10 yilda bir gelir.
Twitirda gordugum ilk seans takas ve derinlige gore bugun tahta yapmislar.yukarilar dolu.alici gedik.saticida yabanci city..
Demekki bugun asagi yukari sert hareketlere sahne olma ihtimali yuzde 1 de olsa var...hadi spek.citideki mali gedik tacirlere felan bosalt.onlar uzerinden yuzde 30 dalga yapip mali ky eline ver...
Tam zamanıdır şimdi haydin sürün yav...Haftalık kapanış görsün millet en yüksekten !!!