internetten bulabilirsiniz emsal yapılarla karşılaştırıncada en az iki misli fiyat ortaya çıkıyor
Printable View
Ayın 14 ü de geçti nasıl olacaksa.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rezalet bir kağıt...endeks giderken duruyor...bilanço geliyor kıpırdamıyor...ama endeks düşerken önden koşuyor...neye bindi isek kurtulsak bari :(
3. çeyrek bilançomuz 14 kasıma kadar açıklanırmı?
2Ç20 Ciroda meydana gelen %35’lik azalma pandemi nedeniyle ağırlık olarak aytemiz kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bu da, dönem net kar / zarar hesabına nispeten olumlu yansımıştır😊)
Zira, aytemiz alındığından bu yana; yatırım yapmış / yapıyor oluşunu(yatırımlar devam ediyor mu bilmiyorum) ayrı tutuyorum, sürekli zarar ediyor. Petrol fiyatları düşüşüne stoklu yakalandıysa, oradan da bir zarar yemiştir.
Yok, bu düşüşte depoları fullediyse alâ😊)
Al-sat tut değildir.
14/18 agustos arası (t2) takasta citi 2 milyon lot almış.
O kadarda kotulemeyin emmiyi,
Batak kağıtlarla bir tutmayınız.
Kasadaki dövizi hiç etmezlerse bence flash hisselerden biri olabilir.
Bu dönemde nakit parası olan kraldır...
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 çeyrek geçirdim belki bu hissede ve ilk günkü hali neyse şimdi de o.
Hep bir umut ile bekledik ama nafile.
Duyarsızlık, önemsemezlik standartları olmuş.
Ülkedeki enflasyonu dahi dikkate almıyorlar, enflasyon kadar bari uzerine koysalar.
Onu dahi yapmıyorlar,hayret ediyorum.
Allah'a şükür buradaki paraya ihtiyacım yok ve artık öncelikli amacım kendi ölçeğimde
nihayi amaçlarına ulaşmalarını sabote edebilmek tahtada.
Zaman maliyetlerini artırabilmek...
Ytd.
hisseyle ilgili olumsuz yazılar görüyorum.. vallahi kafamı bozmayın ha.. çıldırtmayın beni :drunk:
Dolar böyle artmaya devam ederse, bizim
yatırım - satınalma hayallerimiz çöp olur..
Al-sat tut değildir
Senin solucanları topraktan çıkarmanı bekliyoruz. [emoji216]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitme la, sana yakışanı yap!.
Al-sat tut değildir
sorma beski hocam kanaryayı kaçırdık elimizden.. şimdide kendini aslan diye tanıtan bir kedi musallat oldu :hah:
https://i.hizliresim.com/9gG5v8.png
Kanarya..aslan..
Hayvanattan mı gidersin....
Yoksa spora mı başladın sayın Sea[emoji23]
Yalnız sporlar batık...
Emminin temeli sağlam..[emoji2]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba her birinize tek tek :), https://www.tradingview.com/x/mjY64cv8/,
DOHOL
DOHOL DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş., 2.14 fiyatında çizgisine devam etmektedir. Para biriminde, gün içinde en yüksek {yuksek} ve en düşük {dusuk} fiyatlarını gördük.
İlgili grafikten, tüm başlıkların toplamı değerlendirildiğinde, rating ‘in Al sinyalinde yer aldığı belirtilebilir. Volatilite: % 4.35 olarak devam etmektedir.
Performans: haftalık % 5.42, aylık % −2.28 ve 3 aylık % 12.04 oranlarında seyrediyor. Parite, bu sene; %16.3 kar/zarar oranındadır.
Bu kağıdın ya KY si çok az yada gerçekten sessiz ve sabırlı...diğer kağıtların forumları yanarken burası sessiz :)
2,2 milyon m2 arazimiz var, yıllardır boş, boş duruyor..
‘’İstanbul’un taşı toprağı altın’’ söylemine binaen ve bu gazla(!) biz de sondajı vururmuyuk🤭)
Ne gülerim la🙄)
Al-sat tut değildir
HEM ENDÜSTRİYİ HEM ÜLKEYİ BİLMİYORSANIZ...
Geçmişte biliyorsunuz Türk şirketleri çok büyük iddialarla yurtdışına gitti. Fiiliyata geçirmek çok da kolay olmuyor. Dolayısıyla iyi bildiğimiz endüstrilerde yurtdışı fırsatlara bakıyoruz. Enerjiyi iyi biliyoruz, niye yurtdışında yapmayalım diyoruz. Ama gündemimizde yeni endüstri yeni ülke yok. Hem endüstriyi bilmiyorsunuz hem ülkeyi bilmiyorsunuz. Mevcut endüstrilerde yurtdışı bakıyoruz ya da hala hazırda olduğumuz yer Romanya, orada fırsatlar var mı diye bakıyoruz.
Yazar burada rusyada 600 milyon avroyu zarar ettik ayağına nasıl hüplettiklerini bir anlatsa da dinlesek...
Yazar burada kuzey ırakta 200 milyon doları zarar ettik ayağına nasıl hüplettiklerini bir anlatsa da dinlesek...
Yazar burada dohol üzerinden alman firmaya nasıl yüksek fiyattan 3 avro lot başına geri alım ile kasayı boşalttıllarını anlatsa...
Hayatınız yalan be...
Birde utanmadan yurt dışında iş bakıyoruz deyimler niye Daha rahat kasayı boşaltmak için mi...
Temettü veriyorlarmış 3 krş temettü verdiniz insan az biraz utanır Bee...
Finansal konularda ise o kadar dolar parayı neredeyse eksi faiz ile değerlendirecelsiniz...
Yatırım bankanızda şimdiki beceriksizliği iz gibi değerlenecekse sabır ky olan bize...
Özetle kötü niyet oldukça boş konuşma bunlar
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Satak kaçak mı yani...[emoji20]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende şimdi arkadaş yazınca bir nevi aydınlanma hasıl oldu,ışığı gördüm,satma fikri zuhur etti,öyle bir yazmış ki arkadaş bir nevi adamların tüm pisliklerini ifşa etmiş.Yaşa varol,forumlarda işte böyle art niyetsiz ,dümdük bilgi dolu paylaşımlar olmalı.Kesinlikle satmak lazım,sanırım yarın ilk entry i yazan arkadaş çakar lotlarını ikinci de ben.
Zaten forumda 10 kişiyiz kalan sekiz arkadaş da çakarsa, kapıyı kitler dükkanı kaparız.Son çıkan ışıkları kapatmayı unutmasın arkadaşlar.
Vay anasını rusyada demek 600 milyon euro şeetmiş ********ler.Şimdi çevirdim dolara 703 milyon dolar ediyor.Şirketin piyasa değerine baktım 773 milyon dolar.Şerefsizlere bak bir doğan holding parasını demek rusyada nataşalarla yemişler.Hele sabah olsun tabandan çakmazsam lotları.Gerçi sn dahafazlaolmazdan bana sıra gelmez de ben de satış için sıraya gireyim şimdiden ne olur ne olmaz.
tam bilmiyorum ama sanırım hürriyete ait bir şirket hürriyet emlak benzeri bu zararları hürriyetle birlikte itelemişler Demirören grubuna kar eden hürriyet emlak doğanda kalmış bu arada
Sakin olun tekke çorba misali...
Bilanço ortada sn spyro,kar ortada,kasadaki dolarlar yerinde istedikleri kadar ıkınsınlar bu kağıdı ilerde tutamazlar.CEO ne demiş katılım bankası 2021 ilk ayında hazır,bu şirketten kötü haber gelmesi imkansız,yukarı gitmiyor çünkü kağıdı elinde tutan serseriler çakallık yapıyorlar,bunu borsada üç ay geçiren herkes görür anlar,anlamıyorsa zaten borsayı bıraksın.Bunun da bir günü var o güne kadar burdayız.
günaydın.. satakmı alakmı?
Napacaklar reyiz?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Yatırıma göre yabancı oranı bu sabah 40,87..
Endeks kızarsa da ben de kızarsam diye yol gözlüyor bi haftadır.
Gözün AYDIN, doya doya kızar.
Sıkıca tutana sorun yok.
O kedi masaya gelecek.
Sabır kazancın temeli.
Zararda oturamayan kar edemez.
Teselli üçlememiz de yapıldı. :)))