Umarım bu sefer tavan serisi olur. Uzun zamandır şirketten yeni hbr de gelmiyor.
Bir de güzel yeni haberler gelse süper olur. Hatırladığın en son hbr patron satışı onayıydı. İçine ettiler hissenin...
Printable View
Umarım bu sefer tavan serisi olur. Uzun zamandır şirketten yeni hbr de gelmiyor.
Bir de güzel yeni haberler gelse süper olur. Hatırladığın en son hbr patron satışı onayıydı. İçine ettiler hissenin...
Doğruya doğru yanlışa yanlış vertu varsa pamel in değer değişimlerini izlemek gerekli, pamel balonu sönerse vertu nun da fiktiv karının düşmesini öngörmek ve ona göre hareket etmek gerekir. Fakat bu hissenin tek olayı pamel değil, o başka olaylar için vertu taşımaya karar verdim. Ama malesef o başka beklentiler kaplumbağa hızında ilerliyor. Nerde yeni yatırımlar. Nerde yeni halka arzlar. Tek istediğim gibi ilerleyen hissenin fiyatı :) gelişmeler ve haber akışı hiç umduğum gibi olmadı
Bu firma 200 olsa hakkıdır gerisi hikâye
yarında vertu tavan olsa güzel olur
endeksin yüzde dört artığı günde eksi kapatılırmı gözde tavanda
perişan ettin beni vertu böyle bir günde eksiye gidilirmi
yıl sonuna kalmaz 32 tl civarı beklentim..ytd
25,46 ya aldık zarardayız
Sabırla Bekleyen kazanır.
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ky olarak kimsede yok
dün yaptığımız karı aldı götürdü Allah kahretsin perişan olduk
sattım yirmibeşin altında alırım
Bana verdin dostum artık bendesin ben vermem mali bir daha zor bulurum böyle şirketi 23 'den beri alıyorum 60 olsun bakarım ne zaman olursa
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27,30 u gördü satmasak karlı satacaktık Allah Kahretsin
Ekrana bakınca afetme
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayret bir şey 27,30 u gördü şimdi 25,70
25 altına gelirse alırım
Sizi bugün bir köşeden başka köşeye yatırmış durmuş bizim hisse, böyle söğüt yaprağı gibi savrulacaksanız pek de uğraşmayın bu hisse ile :)
Gide gele birşeyle yapıyor hepsi terse yatırma niyetli, ne yöne gidecek kimi terse yatiracak o hiç belli değil ama. Bİrgün alıcılar mı yanılacak satıcılar mı göreceğiz :)
yil sonuna kalmaz 30 tl üzeri rahat atar..ytd
26.96 ortalama ile bu aralar tekrar geldik. Umarım bu kez kazanırız
25,20 de takıldı oralarda dolanıyor
batırdı bizi hayret bir şey hangisine girsek zarar ediyoruz
yılbaşına kadar otuza gidecek bir görüntü vermiyor bu kağıt nasıl iki gün tavan yaptı hayret
endeks yüzde üç arttı biz eksideyiz gözde hakkını veriyor yine endeksin
endeks yüzde üç artmış haberimiz yok bizim kağıt ekside olunca
gözde bundan iyiydi onu elimizden kaçırdık
ben aldım bir daha o fiatı görmedi elimize tutuşturup kaçtılar İnşaallah beni yanıltır
ulan beni batırdın Allah kahretsin yirmibeşin altına gelme bari
dolar yüzde altı arttı ne olacak memleketin hali bu borsa yüzünden bir ev bile alamadık şimdiden sonra hiç alamayız artık hayatımı bitirdi borsa
endeks artı üçten eksiye geçti ne oldu hükümet filanmı düştü
yirmibeşin altınada geldi batırdı beni çıldırttı beni
ne olur yapma yirmibeşin üzerinde kapat battım ben acı bana
hadi son anda bir atak yap 25,50 a gel beni utandır istesen yaparsın hadi koçum
yirmibeşe zorla geliyor sonra yirmibeşin altına düşüveriyor hayret birşey
Ne de çabuk battınız bittiniz ne oldu ki ne kadar düştü öyle kolay ekmek hiç bir hissede yok ki bunda da olmayacak. Benim bu aralar en memnun olduğum hisse, ister yükselsin ister oyalansın isterse de düşsün. Benim beklentilerime cevap verdi
Her bilanço dönemi reklam edilir 1.5 tavan yapar sonra güm.
Dün yirmibeşe gel diye yalvarıyorduk bugün yirmiyediye geldi