yolun acik olsun muco it oren
Printable View
yolun acik olsun muco it oren
27 Mart 2021 - 16:33www.finansgundem.com
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz" dedi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Belediyesi'ndeki durum değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Kurum, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'dan ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Bakan Kurum toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
KANAL İSTANBUL PROJESİNİ İMAR PLANLARINI ONAYLADIK
Bakan Kurum, "Kanal İstanbul projesine ilişkin daha önce 1/100 bin, 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını askıya çıkarmıştık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, belediyelerimizden, kamu kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda yapılan itirazlar doğrultusunda bu itirazları değerlendirdik. 1/100 binlik planımızı geçen hafta itibariyle askıya çıkardık. 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını da itirazları değerlendirmek, vatandaşlarımızın sorunlarını problemlerini çözerek İstanbul'umuza değerine değer katacak. Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz. Bu çerçevede inşallah adımlarımızı da hızlı bir şekilde atmak suretiyle güzel İstanbul'umuza, Kanal İstanbul projesini de kazandırıyor olacağız." dedi
"İnşallah proje İhlas HOLDİNG için hayırlı ve büyük kazanç kapısı olur."
Temennisiyle ,
İhlas holding yatırımcılarının ve hisse.net ailesinin berat gecesini/kandilini kutlarım.
Kanal İstanbul Projesi Onaylandi. Pazartesi ihlaslar çoşarmı?
bu sene atilim yili demislerdi atilim ustune atilim geliyor muco it ten
muco it yerli asi calismalarinda da yer alacagiz aciklamasi ile tum dunyayi sarsacak
helal asi projesiyle ses getirecek
ayrica ihlas ev aletleri uretim tesislerin cok gizli
iha projesi ile savunma sanayisinde de variz diyor
ihlasli hava araclari ile bayraktarin yaninda yer alacagiz diyor
27 Mart 2021 - 16:33www.finansgundem.com
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz" dedi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy Belediyesi'ndeki durum değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Kurum, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'dan ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Bakan Kurum toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
KANAL İSTANBUL PROJESİNİ İMAR PLANLARINI ONAYLADIK
Bakan Kurum, "Kanal İstanbul projesine ilişkin daha önce 1/100 bin, 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını askıya çıkarmıştık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, belediyelerimizden, kamu kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda yapılan itirazlar doğrultusunda bu itirazları değerlendirdik. 1/100 binlik planımızı geçen hafta itibariyle askıya çıkardık. 1/5 bin ve 1 bin uygulama imar planlarını da itirazları değerlendirmek, vatandaşlarımızın sorunlarını problemlerini çözerek İstanbul'umuza değerine değer katacak. Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz. Bu çerçevede inşallah adımlarımızı da hızlı bir şekilde atmak suretiyle güzel İstanbul'umuza, Kanal İstanbul projesini de kazandırıyor olacağız." dedi
Nerede den geliyorum nereye gidiyorum,daglara cikiyorum yagmurda kosuyorum, yine bulutlar seyrini unutmus , esen ruzgarin kesilmis nefesi, coskun dalgalarin cikmiyor sesi ...
Pazartesi ve sali persembe cuma gibi olmasin :kahkah:
arkadaslar soke unu nasil aldiysak kanal istanbuluda oyle alacagiz
:kahkah::kahkah:söke un fabrikası neysede koca devasa kanalı almak herkesin işi değil tabiiki ıslak ıslak mahzun bakar Hus911 (Hamdi bey)kardeş..:kahkah: Çözemedim şu borsa alemin insalarını adamda belkide 1 adet hisse bile yok ama adeta ihlasları yerin dibine sokup sokup çıkarıyor mübarek bir kerede ağzını hayra aç evet bende eleştiriyorum neyi eleştiriyorum ihlas holding ve iştiraklerinde çarklar adaletli,hakkaniyetli dönmüyor şaibeli işler mevcut şirketlere oluk oluk paralar akıyor ancak bu gelirler buharlaşıp yok oluyor ben buna benzer olumsuzlukları işliyor eleştiriyorum yoksa bütçem kadar ihlas ve iştirak hisselerindeyim dolaysıyla bu şirketlere zerre kadarda olsa ortağım ve şuan zararlardayım eleştirmek gayet doğal hakkımdır..Ya Hus911 gibilerin (burada çok var çoookkk) amacı nedir? ytd..
neyse ben aldigim duyumlari yazmaya devam edeyim mucait oren hastahanelerinin altindaki laboratuarda covit asisini bulmus
pazartesiden itibaren tavan serileri basliyor
Gulucukler sana yakisiyor :bravo:
Her firsatta gul :evil:
Bilmukabele sağolasın.
Tüm dualarınız kabul olur inşallah. Sn albul.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cumlemizin dualari kabul olsun .
dun aksam cami de muco it le karsilastik
hepinize selami var
hayirlisiyla kanal istanbul ve etrafindaki konut
rezevr alanlarinda insaata baslayacagiz dedi
buradaki arsalarin gelirini yatirimcimizla paylasacagiz dedi
yatirimcilarimiz.bize guvensin arkalarinda bizi hissetsin biz her seyden once bir aileyiz
biz arkanizda oldukca sirtiniz yere gelmez dedi
soke un ne oldu dedim hem.yatirimcimiz hem bizim icin hayirlisi boyleymis dedi
alnindaki secde izini gorunce kendi kendime
dedimki bellki isinin ehli namazinda ehli
yolun acik olsun muco it
mücovid19 kendi panzehirinimi üretmiş ''Oh my god'' :halay: buna kendi ayağına sıkıyor derler.. Peki bunu neden yapıyor , kendi kendini neden yok etmeye çalışıyor vardır bu işte bir hinlik,cinlik ama o kendini yok ederken biz bir yolunu bulup bu bataklıktan,cendereden kurtulmaya çalışalım yoksa heran yokediliş aşısını üretmekten vazgeçer mutasyona uğrayarak.. lütfen tünelin ucundaki ışığa doğru koşuuunnn...Huscan'dan rüyalar ve esintiler belliki bir yerleri açık kalmış kardeşimin.:oleyo:Onu her zaman arkamızda hissettik zaten biz yatırımcıları dayanılmaz acılara gark eyledi ama bir gün sıra bizede gelecek on binlerce yatırımcılar olarak onu mutluluğun zirevelerine taşıyacağız pembe bulutlarda uçuracağız alın her şeyim sizin olsun diyecek emin olun:yes:..
Güzel dileklerinize gönülden teşekkür ederim sayın atik,sizinde ve gönlü temiz tüm arkadaşların dualari kabul olsun inşallah.
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
albul25,saydımda 3 nickli hesabın var yoksa yanılıyormuyum ,öyle olabiliyormuymuş bizde üç hesap açabilirmiymişiz..Yakında tüm illerin plaka numaralarını kullanırsın gibi geldi bana :hah:
pazartesi ihlasin atilim gunu olucak insallah
evet sayın seyircıler 3 beyazdan uzak durmak diyip, esas konuya gelelim
hus pazartesinin güzel geçeceği temennisinde diye anlıyorum,
sesi çıkmayan oksijen çekimser kalıyor belliki hafta sonunu güzel keyifli birşeyler yaparak belkide haftasonu minik bir tatil kaçamağı yaparak geçiriyor.
...
Sayın Wise diğer hesaplarımı da söylerseniz memnun olurum,ben bilmiyorum da!!Siz gerçekten çok evhamlısınız,Allahıma yemin ederim ki buradaki gerçek yatırımcılardan biriyim.N ekimseyi kandırmaya ne kimseyi pohpohlamaya ne kabiliyetim nede niyetim var.Geçen yıl oldukça zarar etmiş bu neden en değerli varlığım ailemi kabetmişim bu iblis yüzünden.Lütfen başka çatacak adam bulun,bu size ilk ve son uyarım.Herkes gibi canı yanmış kah eleştiriyorum kah ümitleniyorum çünkü başka yapacak birşey yok.Benim albul72 den başka bir hesabım yok şuanda.O bahsettiğiniz hesap daha önce kullandığım hesaptı,şifresini unuttuğum için kullanamıyorum.İsterseniz geriye gönük mesajlarıma bakın bakalım kaçtane albul25 mesajım var.
o olmadi leblebi tozu deniyorum simdi
aramizda kalsin ama.muco it yarin bombayi.patlatiyor.
Niye kızıyorsun suçlu olan kızar kendini yerden yere atar bunun örneklerini çok gördük ben sadece nezaketle sordum çok umurumda bile değilsin istersen 100 adet sahte hesabın olsun kimin umurunda olur dersen tabiiki site,forum,topik yönetiminin bana ne başka işim yok senin içinmi evhamlanacağım delinin zoruna bak kendini fasülye gibi nimetten sayıyor ilk ve son uyarısıymış sevsinler afili albul72'yi..Şimdi adam gibi,insan gibi gel bana başın sağolsun,çok üzüldüm kardeşim,başın sağolsun,Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,mekanı cenneti ala olsun,peygamberimizin cennette komşusu olsun cümle geçmişlerimizle birlikte diyeyim sana ama dediğim gibi hemen afakanlar (hafakanlar) basmış gibi celalenme bana bak ben kızıyormuyum kibarca bir soru sordum hepsi bu ne halin varsa gör dediğim sorunun hisse net yönetimiyle benimle değil bir dahada sormam..Kızmayacağım Siren'ime sözüm var bundan böyle hep gülücük hep gülücük..:oleyo::yes: Ama gerçekten üzüldüm acını paylaşıyorum kardeşim..Selamlar..
Yapma be Hus'um forum'u toza dumana gark edeceksin mücoitin de istediği bu bizi zehirlemek..Sahi iddia ettiğin gibi ihlaslar tavan serilerine başlıyormu yarın yani pazartesi ve sonrası..Aklım kesmiyor ama madem öyle diyorsun hayırlı olsun ''dur bakem ne olcek'':oleyo:
Ya gerçekten hastalılısınz,artık bu topikte mesaj yazan namerttir,Siz hayatı hep eğlence sanıyorsunuz,Allah hepinize hidayet versin.Sen geçekten hastasın,psikolojik sorunların var çok belli..Topikte sizin olsun,herkese sataşarak kişiliğini belli ettin.