konyayada gecen var sanırım forumundan bellı gerıde kaldı
Printable View
--bugün kağıdı ky. dağıtıyorlar..görünen o... bazı yerlerde ky bugün alabildik/ekleme yaptık diye naralar atıyorlar
--seans içi 5 dakkalıkta 2.084 seviyesini destek yaptı
--hacim üst seviyelerde
toplam hacim bilgisi paylaşabilir misiniz?
teşekkürler
380 maliyetli bir kısmını verdim hayırlı olur inşallah
60 bin lot.
alıcı 2191 de
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e2bb38000e.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
buralarda yataya baglasa artık ıyı olur yukarı asagı tedırgın edıyor herkezı
29 uye 122 zıyaretcı ıyı mal dagıtılmıs bugun
panik yok alıcılar satıcıları karşılıyor görünüyor. YT değildir.
Biz akıllanmayız iki haftadır mal alamayan küçük yatırımcı naralar atarak kartona üşüşüyor zannediyor ki aya çıkacak hisse bu ne aşktır arkadaş ben bile heyecana dayamadım erkenden verdim... sonra hazmı çok zor oluyor...
ne oldu yine mi devre kesti?
Nerde çokluk, orda ......))))))))😁😁😁😂😂
tabana yakın veya taban verirse bir miktar yerine koyarım.. yoksa yolu açık olsun..
Vakti zamanında alanlar epey karla hisseyi terkettiler ve hem de ky nin kucağına bırakarak..tespitim nasıl ama..ytd
10 bin 20 bin olacak laflarına inanan k/y varmı dır ? Bence yoktur bu gibi laflar yalandan kim ölmüş edebiyatına gönül verenler tarafından uydurulmuş şehir efsaneleridir uydur uydur ebegümeci yemek çeşitlerinden farkı yoktur ama daha bölünme tarihi belli olmadan 2 tekliğe ulaşan sevgili karton tarihi belli olana kadar ve olduktan sonra ne yapar hele bölündükten sonrasını kim biliyor daha sonra sermayeyi 100 e (bu sefer bedelli) tamamlamak için çaba sarfetmeyeceğini kim bilebilir ben zaman içerisinde yükseleceğimize inanıyorum ve bu inancım sadece beni ve terki joe yi bağlar ytd
Dun yazdim ima ederek bi şekilde duzeltme gelecekti dinleyen olduysa mutludur.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
verdi tabana yakın..
satamıyorum ki aynı gün.. bakalım yarına kadar ne olacak..
Kademe paylaşabilecek var mı?
patronun sattığına dair bir emare görüyor musunuz pastada?
KARTN günlük
https://i.hizliresim.com/l1qvok.png
bugün düzeltmesini yaptı görünümü var şahsım için.. hayırlısı bakalım..
Bürüt takas 1 ay uygulanacak, bu bir ay süresince hisseyi nasıl etkiler acaba? ??
Arkadaşlar kimse ne olacağını bilemez ben size geçmiş tecrübelerimi aktarıyorum diğer arkadaşlarda şu an tweetterda malı bugün tavandan alıp şimdiden yandık bittik diyen bir sürü insan var..Dün konya topiğinde biri yazmıştı kimdi hatırlamıyorum yarın yine balinalardan size mal düşmez onlar kapar diyordu ona da yazdığım gibi ağa ne derse o ama brütün bir olumsuzluğu illa olacaktı spk bu tedbirleri uygulamasaydı kağıt bugünde muhtemelen tavandı..Şimdi tavandan alan ky yi korumuş mu oldun ceza mı verdiniz..Bugün 2000 üzeri atarsa umutlu olurum..
Ohhaaa marja bak %40 bravo spk YTD
Ky dostu..
Tek fiyat cezası getirmeye çalışıyor
Çok enteresan bir bilanço bizi bekliyor gibi...
adamlar ortalığın a.... q.... başka bişe diyemiyorum :) alan satamıyor, satan zaten dipten alamadı, tabi kenarda paraları yoksa. bu işin heyecanı da burda sanırım.
düşürdüler başkan hem de günün en düşüklerinden. ekran izlemenin zararları :( kalanlara bol kazançlar
ikici devre kesiciden sonra iyi toparladı..böyle giderse kürkçü dükkanına geri dönecez
normalde böyle kağıtları bugün için çoktan satardım ama nedense elim bir türlü satmaya gitmedi. sabah tavandan da verebilirdim ama vermedim. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. bugün için güzel işlem yaptı hele bir de tavan kaparsa daha da iştahlı bir hal alabilir
. ytd....