Tcell' de bademlerin sözünün pek geçtiğini zannetmiyorum...
Takasın %83' yabancılarda, %7 si BES fonlarında...
Tcell tahtasının sahibi halen yabancılar...
Printable View
Turkcell i CİTİ liyor
Mezun :)
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin ekranlarda da hulk eksi mi. [emoji173]
Bankalar neden hareketlenmedi? .:he:
https://www.tradingview.com/x/iw59WqjP/
30 endeks tüm uyumsuzluğa rağmen kırmızı kanal içerisinde yükselmişti. Şimdi benzer bir görüntü mavi kanal içerisinde başladı.
Fiyat dönüşünü görmeden sadece uyumsuzluklara güvenip endeks kontratında short açmam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
pala yukarı doğru her insiyatifi her fırsatı kullanıyor..
Thyao ikinci çeyrek bilançosunu ne zaman fiyatlamaya başlar bende o zaman girerim!.......................
Yabancı bu kadar büyük olduğunu düşünmüyorum şirketlerin çoğunun dışardaki hesaplarında hisselerini taşıdığı açık ayrıca bizdeki yabancı olayı farklı boyutlarda borsada kullanılıyor.
Yazdığımın içinde sadece badem sistemine takılmayın , ilerde ne anlatmak istediğimi daha rahat anlayacaksınız.kolay gelsin.
Bu8gün için 115.555 in altını göstermezse gene Kuş Büzüğü kadar bir GAP bırakmış olacak.133.850-134.00 arası sanırım poz kapatıyorlar karşılıklı. Bakalım günü bu band damı tamamlayacak?! Tamamlamaz ise aşağı/yukarı bir marj yapmalı..
Türkiye'de başarılı olmak için orta yerlerden mezun olup söyleneni çok itiraz etmeden yapmak gerekiyor.
Seçmece öğrenci bulmuşsun normalde emekli olana kadar takip edilmesi gerekir.
Oralardan mezun olan birileri bir yerlere gelse zeki ve yetenekli kişilere yönelik düzenleme yapabilir.
Görünürdeki takas durumu bu şekilde...
Bu yabancı takasının ne kadarı gerçek yabancıdır, ne kadarı bademdir orasını bilemeyiz tabi...
Bunun üzerinden her türlü manipülasyonun döndüğü de açık( örneğin kozalaklar)...
İlerleyen zamanlarda ben kendi adıma şöyle anlarım, tahta yapış şekillerinden...
Yabancıların tahta yapış şekli ile bademlerinki arasında dağlar kadar fark var...
Mesela kozalaklar, aselsan, sasa, bunlarda yabancı oranı %100' de olsa gerçek yabancı olmadığı bellidir...
Kolay gelsin...
ANKARA FEN LİSESİ; üniversiteye yerleştirmede en başarılı okuldur.her zaman 1. dir.
bunu ÖSYM nin istatistiklerine bakarak söylüyorum.
mesela (2 SENE ÖNCE Kİ SORU SAYISI) YKS DE ÇIKAN 40 MAT,40 FEN,40 SOS. 40 TÜRKÇE
ye göre ortama nette en iyidir..mezunların üniversiteye yerleştirmede İSTANBULDAKİ tüm liseleri geçiyordu.
ama son 2 yılda yks soru sayısı değişti.ne oldu bilmiyorum.
Bencede bu okula giren kişi direk uniye gidip istediği bölüme kontenjan almalı.
Alarko CEO'su bile biz artık orta düzey okullardan mezun adam bakıyoruz demişti.
Ortada sistem filan yokken her türlü değişik olasılığı değerlendiren zeki kişiler işe yarıyor, sistem oturunca fazla itiraz etmeyenler tercih ediliyor.
Çocukluktan gelen alışkanlık var, ben bir şekilde yaşıyorum ama iyi eğitimli ve zeki insanlara bu dünyada yaşamak eziyet olabilir.
Dün komşum çağırdı kahve içtik kadın endüstri mühendisi, ben 40 dakikadan fazla konuşmaya dayanamıyorum dedi. Kadın da haklı, aranan her türlü bilgi internette var ne konuşacaksın. Yani akıllı insanların da birbirine tahammülü az, başkalarından şikayet konuları hariç tabi.
Imam hatip giden cumhurbaşkanı oldu.
Kadın.. kahveye çağırdı.. dün akşam bi de end. müh.
imam hatibe gidip ilk 1.000e giren(YKS) çok öğrenci var.
benim yeğenim geçen sene imam hatip mezunu kız öğrenci ve 5.200 oldu ve TIP FAK. yerleşti..
hem kariyerde yapar hem de çocuk..no problem misali.
hatta bizim zamanımızda istanbulda bir anadolu imamhatip vardı habire 1. çıkarırdı.
Her manav tanidigimin evleri arabaları var mal mülk tonla vergi 100 üzerinden 2.
Bi de inekci osman var. Trilyon üstü trilyon malk mülkü var .. araba demeye 1000 şahit bir şeyi var kapısı bile yok. .. bugün bile dukanimin oralarda dolaşıyordu ucuz bisi varmı diye ...erik atacaktım kaçtı gülüyor bi de.
Lanetli eli vardır dokunduğu şey satılmaz.
Eskiden borsada öğlene kadar al öğlen sonu sat vardı şimdi artık nerden bulursan al yapıyorlar...
fdj sp düşsede alıyor çıksada alıyor zaten gaplı açıyor her gün
Vallahi long olupta iyi para kazanamayan ben kazandım demesin....
eskiden imam hatiplerle ilgili sorun yoktu zamanın 28 şubat yaratıcıları ortamı gerdi... üniversiteye girmeleri engellenince mağduriyet edebiyatıyla günümüzde el üstünde tutuluyorlar. Nasıl kafa kağıdında rize li yazmak odtülü mezun olmaktan elzem ise imam hatiple olmakta öyle oldu... zamanın mağdurları iş bilmesede şimdi baş oldu. Ne denir buna bilemedim. Zamanında imam hatipliliere haksızlık yapıldımı yapıldı. Keser döner sap döner gün gelir hesap dönere döndü iş.
abcd yi 1.618(134100) e kadar uzattı ama hala şelale olamadık. sinir uçlarıyla oynuyor pala :)