Umarım, bu anlatılanları BDDK da duyuyordur.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/dilek...-sulandirdilar
Printable View
Umarım, bu anlatılanları BDDK da duyuyordur.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/dilek...-sulandirdilar
Hazirnada fed artis yapacak gibi +bilanco 15 leri geceriz artik.
Servetbey e..
Deniz usd olarak 2016 da piyasanin cok gerisinde idi (2.1 di gecen aralikta butun vadelerde) Son birkac aydir atak yapti.keske ikinci bir bankaya ing mesela paylastirsaydiniz..
Odea ya gittim. Anne kizlik soyadi filan soz konusu olunca gerildim tabi, ama onlar cok rahat olarak bunu kullaniyorlar di cok enteresan bir de ben yurt disi oldugum icin fatura vs gerekti, bende ugrasmadim fazla..
TR ye kesin donus yapinca sepet yaparim ilerde...
1 kilo Vakıfbank temdit. %14.60 veriliyor 45 gün ve üstüne.
cuma %14.65 idi temdit.
Nişantaşı Valikonağı subesi ---
hayat zor valla bankalar birine 13 diyor diğerine 14.5 kime ne vurursam hesabı.
rodeo
70k+
temdit
32 gün : % 14,40
Temmuz vade : % 14,55
TEB Firsat hesap gecelik 100K altina 12.00% yerine 8,75% verdi.
100K uzeri olsa Marifetli hesapda gecelik 13.00% oluyordu.
Syg,
Odeo 32 gün +300 K %14,45
32 gün +53 K dolar%3,9 bağlandı
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.60 temdit 34 gunluk burgan
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
hocam bugün başlangıçlı ise 34 gün vade 2 Temmuz Pazar'a geliyor, büyük ihtimal 1 gün valör yapmış olabilirler, kontrol edin isterseniz, reeli %14.18 olur bu durumda
bana da aynı numarayı yaptı Vakıfbank da, oradan dikkat ettim bu konuya.
bu arada temdit 35 gün vadeyi 14.75 ile bağladım VakıfBank'ta.
haziran sonu 15 görülürse 3 aylık mı yapmak lazım acaba.. 3. çeyrek bilançoya kadar..
yarın burger king den dönüşüm var.
92k lık tavuk bacaklarını 15 den okutabilirsem şahane olacak.34 günlük park yeri ücreti de ödemem hemde sote yere çekerim arabamı...
2 arkadaşınızı Oksijen Hesap’lı yapın, bankacılık hizmetlerinden ücretsiz faydalanın!
Oksijen Hesap ile arkadaşlarınızı tanıştırın, siz kazanın!
Oksijen Hesap’la 2 arkadaşınızı tanıştırın, arkadaşlarınızın birikimleri Oksijen Hesap’ta değerlensin, siz 2 yıl boyunca, hesap işletim ücreti, başka banka ATM nakit çekim ücreti, EFT ücreti ödemeyin.
Kampanyaya 2 yıl boyunca tahsil edilecek HİÜ, yıllık 5 ATM nakit çekim ücreti, yıllık 5 EFT hak tanınmaktadır.
Sağlanan fayda aylık 40 TL, yıllık 400 TL ile sınırlıdır.
Demek ki hizmetler de ucretli, bana uymaz, kusura bakmasinlar.
Hem 4000 TL bosda birakacak hem de her seyi ucretli yapacak.
Syg,
Şeker gece gündüz hesabı için çağrı merkezlerinden 17.05.2017'de verilen bilgiler;
vade-ilk 90 gün
limit-2.000-250.000 TL
tanışma faizi-%14.00
hesap işlt. ücr. yok
EFT_havale ücretli, ücret sabit değil, miktara göre değişiyor
EFT_havale internet üst limiti 50.000 TL
Gunlukte 13.50 dusuk kalsada en iyisi turuncu haziran icinde onlar da 13.75 -14.00 yaparlar heralde.
Odea'da 50000 tl ve üzeri paranız varsa 1 ay sonunda masrafsızlık otomatik olarak tanımlanıyor.
Oksijen hesaba muracaat ettim internetten, bakalim anlasabilecek miyiz?
Syg,
Rodeo da hiü yok. Eft 4,20 tl alıyorlar. Bunu ödemeyenlerde var , biliyorum. Şahsen eft lerim için enpara kullandığımdan - zaten başka bir şeye yaramıyor artık , önemsemedim.
Ama rodeo , burgandan sonra 2. gelir genelde mevduat faizlerinde.
Son zamanlarda Vakıf, Halk gibi kamularda asılıyorlar.
Burgan 14.60 a devam ediyor 60k 36 gün
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Az önce MT ile görüştüm.
Oksijen hesapta 50.000 tl. nin altına düşmedikçe HİÜ ve EFT_Hav. ücreti yok.
Ancak ilk hesap açılırken bunu MT ile konuşup, MT nin ücretsizliği tanımlaması ve 1 ay hesapta 50.000 tl altına düşmemek gerekiyormuş. Sistem kendiliğinden yapmıyormuş.Bir kez tanımlanınca ilerleyen zamanda sistem 50.000 altına düşene kadar ücretsizliği devam ettiriyormuş diye bilgi verdi.
odea da anne kizlik soyadi istiyor- cok tuhaf...........
Benim, eşimin ve annemin hesapları var Odea'da. Kendi hesabımda masrafsızlık tanımlı. Fakat diğer 2 hesap için uğraşacak zamanım yoktu. 1 ay sonra otomatik olarak masrafsızlık tanımlandı ve eft işlemleri ücretsiz oldu. Karşınızda klasik bir Mt var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi.
Beklentilerimiz mevduat faizlerinin kısa sürede 15 i aşmasıydı ama gördüğüm kadarıyla gerçekleşmedi. belki artık faizlerin düşmesi yönünde baskı da yapılabilir. uzun vadeli bağlamak da artık mantıklı olabilir