Delik var onu da dikeyim mi
Printable View
paladan paragöze hayırlı cumalar... :)
Yine cacik yine negatif ayrisma
Bıktık yahuu
Millet isyan ediyor twiter da
Nasil borsadir bu
1.4 centte boyle satis mi olur
Ayip
2 cent bistin tarihi ucuzluk seviyesidir yillar boyu
2 cent goren evi satar bisse alir
Simdi 2 cent tarihi pahalılık seviyesi oldu
2 cent tl karsiligi 149.000
Onlar konusur akp yapar :bravo:
git fener al rtalb al tkuru al konya al
boşver sen % 1.000 çıktığına al al ki evladiyelik elinde kalsın.
tam kumar
geçen wnba basket maçı iddiası oynadım. her maçta 80-90 atan 2 takım karşı karşıya geldi. maça 155 üst verdim. 3. periyotta 4 sayı 4. periyotta diğer takım 4 sayı attı. koca 20 dakikada 8 sayı ve maç alt bitti.
millete dedilerki banko maç bas parayı ( al fb şampiyon olacak kadro muhteşem kredi aldı vs. ) sonra gör .benin örekesini
zatanik siyonik güç çevreleri
rahmetli erbakan olduğu sürece
ortadoğu ve islam alemini şekillendiremeyeceklerini biliyorlardı.
ordan bir parti türetildi ve iktidar yapıldı.
ve siz bunu ayakta alkışladınız, tencere tavalarlan.
çırak hocasından daha eyi çıkmadıysa,
buda senin sorunun ve de bu suçta katkın var.
ödeye ödeye gideceğiz. alltugedır.
Bımas devreye girdi , kuşla beraber , dün bankalarla , ondan önce enerji ve petkm ,tuprs sistem bu şekilde .:)
Akles garancop vakifwc isctr ( baba gibi az zarar helal olsun tek duzgun banka ) halklanet spot hepsi zarar da
Kar yazdıklarım vob o da 3 5 kademe :kahkah:
Türkiye deki adalet sisteminin özeti. 2*2= kaç eder? Dur bi sorem, efendim kaç olsun? 33 de bebegim. Ulen dur 33 az olur belki 43 olsun.
şu param bugün erkenden gelsede 7,50 aşmadan dolarımı alabilsem...
11 dolar dan 0.6 dolara dusen kagit alici gelmiyor
Akil tutulmasi resmen
Ya arkadaş nasıl hayvansı bir short yükün var da gidemiyorsun aşağı.. Soyun sopun batsın yeter ya
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arap, acem, zenci, berberi, terzisi
ne bulursan.
hilafet burada baskı unsuru.
çoğu kukla iktidar,
hilafet ile gırtlaklarına çöktünmü arapların,
ya biz hilafeti istemiyoruz diyemeyecekler.
mevzu o.
yoksa halife seçilmese de olur.
maksat dış işlerini tek bir çatı altına almak.
öyle bişey olsa idi,
doğu akdenizde izrail ve yunanistan,
ayaklarımızı öpüyor olurdu.
falan filan.
bazıları yaşayarak öğrenecek.
ve bunlar çoğunluk.
yapçak bişi yok.
ödemeye devam, alltugetır.
devletin kasası dediler halk dediler dava dediler abd dediler halkbankasını millete döşediler
devletin evi dediler anlaşma dediler ucuz kredi dediler kar bilanço dediler ekgyo millete döşediler
devletin kuşu dediler göklerden inmeyecek dediler uçuş olmadan kağıdı aldılar al dediler thy millete döşediler
imf borç verdik dediler - fitch-s&p sen kimsin dediler - eksi dolar milyar borç millete döşediler
dostum esat dostum trump dostum putin dediler hepsini düşman ettiler millete
ne doğal afet ne savaş ne finansal kriz öyle bir enkaz var ki geleceğimiz bok çukurundan bile daha berbat
Dün tüm gün çoğunlukla EURUSD işlemleri yaptığım için yazamadım.
Elimdeki banka hisselerinin tamamını %2 kar ile dün verdim. Artık global çöküşe kadar bulaşmam.
Bir tane madencilik şirketi hissesi aldım portföyün %2 si ile. Biraz da dolar fonu.
Dün 64 kontrat kısaya çıkmıştım EURUSD de, bu sabah 59 unu kapattım. 5 kontrat kısa ile devam ediyorum.
%44 usd, %12 euro, %2 hisse, %42 TL ile devam ediyorum.
bizim zihniyet kötü şeytan ile dost fetö ile malum şahsın farkı ne ortadakini paylaşamadılar sonrasında da öyle olacak
iktidar olmak çok büyük servet kanuni demişti evladını bile öldüreceksin diye
demem o ki
şeriat islam din vs. bunlar ile ( cahil kalabalık ) bir sonuca varamazsın.
öyle bir şey olsa hindistan çin dünya nüfusunun yarısı neredeyse birleşsin dünyayı ele geçirsin.
bak ne güzel demişsin israil kim adam beyni ile ( istanbulun yarısı kadar nüfusu olan bir ülke ) dünyaya hükmediyor.
bilim teknoloji liyakat ve en önemlisi onur ülkeyi kalkındırır.
kuru cahil kalabalık değil. o eskiden di Allah Allah diyip elinde kılıç ile milletin içine dalmalar artık durum farklı söylememe gerek yok.
bimaşla tuttu, aselsle itti, ereglyle çekti,
saldı enerji yalan haberini vurdu. mujdeledi geri verdi. bimaşla tuttu.
bankayla itti, saldı haberi tupo petiyle çekti. mujde gelmedi verdi.
bimaşla tuttu...
hahaaaa... hilafetmiş.. siyasal islamda ümmetçilik hastalığı komedi boyutunda.. istemiyoruz kardeşim.. dinle ilişkili bir devlet istemiyoruz..ilkel bir devlet istemiyoruz.. akılla yönetilen bir devlet istiyoruz.. hayal kurmayın.. suriyedeki hayallerin bedeli ortada.. biz Turk devleti istiyoruz.. dunyadaki bütün müslümanların doluştuğu ümmet devleti değil..
bastıkları parayı yandaşa trole verip borsayı düşürmemek için mücadele edeceklerine desinlerki evinizde oturun ben sizin ihtiyacınızı karşılarım.
o.ç.
Bilim Kurulu üyesinden İstanbul için korkutan uyarı
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, "Ankara'da vaka sayıları İstanbul'un 2 katı gibi görünse de İstanbul'a Anadolu'dan dönüşlerin başlamasıyla önümüzdeki birkaç hafta içerisinde vaka sayılarının artma ihtimali var" dedi.
diğer yandan.. bunlar yarım algılarıyla "strateci" yapıyorlar güya.. müslümanlar birleşecekmiş..yabancıların eli armut mu topluyor.. yabancılar mesela araplara kudüsü kabul ettirdi sen hala burada "kudüs müslümandır" diye zırlayacak slogan atacaksın.. senin kendi ülkenin müslüman oranı ne kadar mesela ?? %99 mu.. hahaaahaa.. hayaller iste daha burada başlıyor.. sizin dunya tasavvurunuzu paylaşmıyoruz..
burası ekonomi forumu genç.senin saçma HEZEYANLARINI dinlemek zorunda değiliz.git başka yerde ideolojik propaganda yap.
DİNLE-İSLAMLA UĞRAŞMA.Burada her gün 2 kişiyle kavga ediyorsun biz de senin nevrotik saçmalıklarını dinliyoruz.bak hava güzel.çık dışarı ,gez biraz.
endeksi 1097 altına salmaması lazım.
https://i.hizliresim.com/DSj6YT.png
En son isteyeceğim şey bir islam devletinde yaşamak olur. Düşüncesi bile cehennem gibi. Anında terk ederim. Bir tane hayatımız var zaten. Onda da bu cahil, cüheyla takımı ile şeytan taşlayarak geçiriceksem napıyorum ben bu dünyada derim :P Hayatınızı yaşayın ağalar, bırakın bu boş hilafet, islam devleti, zart zurt işlerini... Hayatınızı yaşayın...
bazı beyinlerde yüklenen programlar sayesinde,
sen bişi diyosun,
millet seni dinlemiyor,
program ona ne komut verdiyse ordan kelimeleri alıp yazıya döküyor.
"halife, Cumhuriyet, yani TBMM'nin anlam ve kavramı içinde zaten saklıdır.
onu açığa çıkarıp, birleşmeyi sağlayacak zorlayıcı unsur olarak kullanacaksın.
sınırların aynı olacak ve kalacak.
aynı yönetimle yönetileceksin.
aynı kanunlarla yaşayacaksın.
peki ne farklı olacak?
birlik ülkeleri dış politikalarını ortak olarak hazırlayacak,
programlandığınız için size absurp geliyor ama
biraz aklınızı kullanırsanız ne olduğunu, neden gerekli olduğunu anlarsınız.
neyse bedel ödeyeceğiz, oltu getir.
tezbük çekeyim.:he: