Acep ne eder etti cortçular şu an ?..
Printable View
yabancı takası dip tazelemiş. %48.51 olmuş.
zaten geçen hafta da yabancılar satmış.(MB VERİLERİ)
ne olacak bu BISTIN HALİ
iyi mazot topladı. yarın ola hayır ola.
SISE de operayon yapanlar MSCI endeksi vs etkisi ile 60 milyon lot almaları gerekiyor diye hesap etmişler, ama kiralık işini muhtemelen hesaplayamadılar.
Borsalar işte, olur böyle şeyler..
Adios..
düş tav düş yerin dibine geçç...
hisseyi satınca ben... :)
Tez vakte 28'+ üstü DoW & 7,6X bölgesi Dolar yakışır hele ki Viop30'uMuza ++makaslı falan.
Cons çok flood yaptın bugün gene otur biraz motorun soğusun...
short dewamke..
günlük çıtırlarda bonusu oldu. :drunk:
ariston beni az dinleseydin sise vadeli pastada 10 ay vadede shortlar is yapar demistim..oylede oldu..birlesme hikayesine teb yatirim cok yuklu short poz aldi 3 gundurde hisse devri var ky ya...iflah olmasi zaman alir bu sisenin
vadeli 1220 lerde bu bankalar bu seviyede iken kesinlikle short açmam diyip 4 bin puan kadar long taşımışlığım var herkes sahit
şimdi endeks gerekeni yaptı
dipten 10000 puan aldı
ancak şu var sınayi ve tumy endeks aşırı bir balon oluştu saçma saçma kağıtlar 750 -1000 tl arası :)
bu tumy endeksine bir % 10 satış gelse . kar al satışı yani.
endeksin halini düşünemiyorum.
bu dediğimi dikkate alınız.
ay başı emeklilik fonlarına devir tamamladı pala artık tüm ay meeeleetir.
Pardon..
Ayucuk tuzakları mevzusuna metin68 hakim.. Burnuma yine benzeri kokular geliyo mevcut tablolarda..
Danışın..
nasıl iyi meeeliyormuyuz gençler
Bu sene noel rallisi olur mu?
Noel rallisinde long olmayı planlıyordum ama artık ne düşünürsen tersi olmaya başladı borsada.
Trump postadan gelen son oy belli olmadan devir teslim yapmayacak vs konuşuluyordu.
130,000 önemini uyardım...
https://i.hizliresim.com/ykZMmO.jpg
https://twitter.com/i/status/1311003810345758720
bunada yöneticimi diyorsunuz o ne la bi minübüs oda kaç yıllık belli değil arkada bi araba
enflasyonunuz bile eksi 0,2 adam gibi şatafatlı bi enflasyon bile yapamıyonuz
vadelide kural olmayınca
paşanın keyfi bu defa farkı -1.000 yaptı
artize bak 79 e pis dayadı
Garan'ı İ$CTR'yi Bank endeksi ıskalayanlar derneği ne tarafTA acaba ?
Grafik çeşit bazlılarla göstermek lazım..
Yörü goçum aslanım BilekRak'ı da unutmadan honey..
Bu hafta tatil yapıcaktım dayanamadım sort açtım sağ olsun pala seviyor beni sadece akşam kapanışta viop ons kontratta 1909 dan sort açtım için rahat deil akşama onu kar ya da zarar kapatacam
Hadiossıra...
İşler iyi.