Ya insan zihni çok dar abi
Malesef be ya
Ama güvenlik Konseyinde ingilize atliyacaz abi
Printable View
Ya insan zihni çok dar abi
Malesef be ya
Ama güvenlik Konseyinde ingilize atliyacaz abi
91 Körfez savaş evveli abi
Bunlar BM de tuluat yaptı
İngiliz sefersiz Dışişleri Bakanı ile amerikan zenci sopar it fransız Dominik i ikna ediyo goyya
Ama nası tiyatro
Gülmekten ölürsun
İkna oldu
Girdiler ırak a
Yaaa diyomda
Milyonlarca insanın ölümüne sebep olcan deseler saniyesinde intihar et daha iyi o nası bi acımasız cikarcilikti ırak Petrolleri için
Şimdi güvenlik Konseyi
Aynı adreste
Tiyatroyu bize kuruyolar
Aloo
Günaydın
O. Ingilizi yenicez
İngiliz o. pusun cnm sen
Malesef oyle
Hz peygamber der ki
Aci da olsa
Daima
Gerçeği
Deyiniz :))))
Doğru diyon Moruk her soruyu sormaya an :)
Diana ya da homo koca verirsen olacağı bu ,
kraliçenin kız kardeşi var , bizzat İngilizler den dinledim bahcevanla bile yatmış kocası fotorafçi bi seksüel , bu kraliyet ailesinde her numara var.
Dominic Strauus Khan eski komünist yahudi bi ekonomist olmasına rağmen 100 000 yıl bekar kalsa normal bı adamın bakmayacagi zenci şişko temizlikçiye otelde tecavüz suçlamasıyla postalandı :) tiyatro ötesi
Post tiyatro mu ne desek buna bı isim bulmak lazım ??? :)
Dianagil suçlu
Sanki bilmiyodu adamın Momo olduğunu niye evlendin
Paraaaaa
Abi ben olaya irksal bakmıyorum adam yahududir yada degildir ama dekikanlidir bi güzellik yapmaz Sisteme tecavuzcu der suçlar atarlar bilemiyoz o olayda adam dominic bi gurubun işine yarasa inan sana ymn ediyorum
Tüm oteli ve 7 sulalesini becerse
Bi tebrik eder
Madalya verir
Ve
Görevinin devamını
Temenni ederler
Yani şu ırk şu inanış
İbadet var yok
İçki var mı
Cart curt
Boş muhabbetler
Bunu açmam lazım adam yahudi ama sistemin istediği bir Yahudi değil onu açıklamak gerekirdi dolayısı ile bazı görüşleriyle sisteme ters gelmiş olmalı yoksa ben ırka sıfır mesafeli değilim ama her ırktan benim gibi düşünen insanlar var dolayısı ile körkütük ırkçı ligi doğru bulmam ama dediğim gibi hangi millet olduğu bı olcude karakteri belirliyor temel eğitim millet kültürüyle geldiği için.
Bilmem anlatabildim mi ???
Kısmen anlaşıldı ama zate o dominic o değildi
Dominic villepin
Eski Dışişleri bakanı fransa
Colin powell idi o
Buna rağmen birinci Körfez harbinde tam ele geçirmedi abd orayı halbuki kale boştu
Zannedersem K. Irak palazlanmasını bekleme için
Yoksa ztn karşısında bi güç kalmadıydı ki
O dominik yani strauss khan olan büyük ihtimal tecavuzde etmedi iyi kalpli biri suratından belli ona pis bi misyon vermişlerdir o da ben. Bi erkeğim deyip reddetmiştir de orda durup olayı yönlendirse daha iyiydi onu atınca kesin ora daha cevval kotu tip otturtmuşturlar
Kristine lagarde o.su gibi :))
Hangisi daha iyi
Hristiyan olup siyonike hizmet edenmi
Yahudi olup etmiyen mi
Eğitim sistemi vs hikaye
Parayı görünce herkez eriyo ya naaber
Valla ağa şu güvenlik konseyinde 5 ülke var
Gene belirleyici Fransa olcak - rus ve Çin istemesede bizi satamaz mantıken ingiltereye zate abisi abd demiştir git şu Tr yi bi şikayet et diye orası zate Allahın emri:)))
Eğer makron kalırsa ingilize okey çeker bizede ceza keserler artık ne boyutta olur bilinmez
Şu an için tek dua Fransaya daha kraliyet gelmezde orda bi an evvel kraliyet sevdalıları makronu şutlarsa elimiz rahatlar
Rahatlarda
Kurt kışı çıkarır yediği ayazı unutmaz
Abd dünyayı haraca bağlamış
Dünyada Başak oğlanı gibi halinden pek memnun izliyo:) olanları
Ya parasını satıyo ya dümenden güvenlik konseyiyle karar çıkarttırıp sanki yasalmış gibi oraya buraya daliyo:)) işkal ilhak hak getire yeterki istesin
Bu ne lan
Ya şimdi öyleki şimdi dostlukta yok Ya
Herkezde zayıfa destek olmayıda imtina ediyo canım o kesin
-> Erdoğan'ın ''katil bir rejimin eline bırakamayız'' dediği Suriyeli mültecilerin bu yılki Bayram tatilinde tercihleri yine Esad'ın Suriyesi oldu...
Fahrettin Altun: ''Rize ile Artvin'i sel bastığını söylesek mi?''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=394630
Rusya Merkez Bankası, politika faiz oranını yüzde 6,5'e yükseltme kararı aldı.
https://www.cnnturk.com/ekonomi/rusy...-faizi-artirdi
Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
https://www.ensonhaber.com/gundem/ab...ya-kuruluslari
en çok fonlanan medyascope oldu
medyadan ise en çok fonlanan 477 bin 58 dolarla ruşen çakır'ın kurucusu olduğu medyascope.
Tüm bu gelişmelerin ardından norveç dışişleri bakanlığının internet sitesinde türkiyede bulunan derneklere ve medya kuruşlarına verilen fonlar ve miktarları yayınlandı.
Ah nerde o 6.filoya defol evine dön diyen solcular?
memleket çakma solcu çakma kemalist kaynıyor.
Beni kahreden şey budur.
yetmez ama evetçiler..
örneğin mülteciler konusunda aşırı humanizm kasan, duygu sömürüsü yapan etki ajanları..
ve benzerleri..
bunların siyasal islamcılar ile çok fazla ortak yanları var.. hepsi emperyalistlerin ekmeğine yağ süren politikalar söylemler takip eder..birisi humanizm üzerinden (sevgi pıtırcıklığı) diğeri ümmet kardeşliği kavramı üzerinden..
şu nokta önemlidir.. bu toplraklarda gerçek anlamda bağımsız duruş M. Kemal Atatürk ve fikirleri ile olmuşur.. mesela Atatürk milliyetçiliği diye bir kavram vardır ve rasyoneldir, kendini sözde milliyetçi zanneden mehape den çok farklıdır duruşu..
esas nokta şu: Kemalizm ile solculuk KESİNLİKLE birbiri ile alakalı şeyler değildir..
Atatürk solcu değildi.. tamamen RASYONEL VE PRAGMATİK bir insandı, problem çözücüydü.. yani chp kuruluşunda solcu değildi..
bu ayrıştırıcı ve bu topluma tamamen ters söylem (sosyal demokratlık adı altında solculuk oynamak) Ecevit ile başlamış ortanın solu diye kökleşmiştir.. ama chp^nin dna'sında aslında olmayan bir şeydir..
By british le
discetrusu'un
ciddi ciddi
birer gizli servis elemanları olduklarını düşünüyorum
bende bıraktıkları izlenim o.
[QUOTE Ah nerde o 6.filoya defol evine dön diyen solcular?
memleket çakma solcu çakma kemalist kaynıyor.
[/QUOTE]
Eksik olmuş birde çakma müslüman.
Gida fiyatlarindaki artis % 35.7 olmus.
Ben bu kitapcinin kafasi calismiyor diye dusunuyordum, artik eminim.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...buldu-6551415/
bu başlıktan uzak kalmıştım.. bu koçarı kitapçı34 mü.. ? eğer öyleyse idraksizlik zaten belli ediyor bir çok şeyi..
forum yönetimi bu kocari nin yazılarına engel olmalı.. bu sabah yazdığı bir yazıya cevap yazdım yani forumun amacı da bu karşılıklı tartışma.. ama bu şimdi kitapcı34 olduğu ortaya çıkan (benim yeni öğrendiğim) siyasal islamcı iftira atmaya başladı..
işte şekil 1a..
iftira at.. kaç.. cevap veremedi..amacı forumu ve başlığı sabote etmek..benim yazdığım bir yazıyı buralara kadar getirdi..
Fiyatları mali unsurlar kadar talepte belirler.adam 2 liraya mal ettiğini 10 liraya satıyor sorun yok, 12 yapıyim diyor aynı talep, 15-18 derken bakıyor satış düşmüyor ve zammı koyuyor.
Bizim millet işler yolunda gidip faizler düşük olduğunda herşeyden kısar, alacağı ekmekten bile kısar ve gider kredi ile evini arabasını alır. Şu an 1.5 aylık faiz ile kimse gidip ev araba alamayacağından insanlarda kazandığı parayı fiyatına bakmadan özellikle gıdada harcıyor.
15 gün önce tatil için ıspartadan geçtim.köylüden 7 liraya aldığım jumbo kiraz istanbulda 25 lira şu an bile. Çünkü burası artık luks oldu, bu kadar çok populasyonda kimse malını ucuza vermez.