:notr: .
Printable View
ara ara geldi tavacıbaşınız :)
yapı, demir ve inşaat vb tüm sektörler ile şu zamanda revaçta kalmaya devam eder!
polho gördüğü zirveyi eninde sonunda görür
gibisine.....:plc:
"Pendik arazisinin 2022
yılı değerlemesi Asal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından
yapılmış olup, hazırlanan gayrimenkul değerleme raporu Şirketimize sunulmuştur.
Anılan değerleme raporunda, Pendik arazisinin piyasa değeri 1.210.980.000 TL
olarak tespit edilmiştir."
elinde hazine tutuyor ; bir miktar mallar geçmiş bofa dan garantiye kısa zamanda karşılamışlar yani
hadi rasgele..... orta vadeciler hariç bakmasın kısacılar hisseye
:)
O boyalar .kimyasallar .yapilacak konutlarin geliri .memed mezarami goturecen bi güldurmedin milletin yüzünü .
hisse çok kötü satış yedi.var bir pislik kokusu yakında çıkar.her gelen yeni yatırımcıya mal satıyorlar.neden acaba ...
Kokusu belli. Çimentolar, demirler taban olunca bu da geri geldi.
Insanlar hisseyi neden aldiklarini bilmiyor, o gidiyor diye bunu da aliyor, sonra da o taban olunca bunu da satiyorlar.
Bizim yatırımcı profilimiz böyle maalesef.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kağıt kendi iç dinamiklerine göre hareket yapmadıkça bir şey beklemiyorum, onun bunun peşine takılıp çimento demir vs. gibi Bu tarz hareketler saman alevi gibidir.
Normalde buraya kesinlikle yazmiyacaktm ama yazmak zorunda hissettim seni tebrik ediyorum borsada yakın zamanda başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam ama çok hızlı ilerliyorsun.sadece üstteki cumlelerin için değil. Böyle devam et hiç durma araştır araştır araştır bir gün gelecek kimseye ihtiyaç duymadan hareket edecek kadar iyi olacaksın.
Düşün artık beni buraya yazmaya bile ikna ettin. Geçen günlerde bana sanki geri alımı ben yapacaklmisim gibi hakaret edenlere bile cevap vermemisken.
https://i.hizliresim.com/8psz0zu.png
https://i.hizliresim.com/9jtt9xo.png
uzak çekim-yakın çekim son durum bu şekilde.
Grafiklere görece bakmak iyidir.bende polhoya ilk geldiğimde (nisan gibiydi,ilk derken foruma ilk geldiğimde polhoya attım ilk mesajımi ) oyle binmişdim trene .indikden sonra tekrar binebileceğimi dusunmuyordum.
Düşer mi çıkar mı bilmiyorum .Bilsem zaten ohooo.
not: yatırımcı olsam belki usd bazlı bakardım ama oyuncuyuz,iflah olmaz bir hisseciyim.Kendimi biliyorum .Biliyorum ki bu senedi satınca başkasını alacam.(hic birsey bulamasam gidip yurtdışına bulaşıyorum)
not: endex bazlı grafiklerde 1 veya 2 yıllık grafiklerde sorun olmazda daha uzun vadeli grafiklerde endexdeki temettu hesaplamlarınıda hesaplayınız.kabaca yuzde 2 ile 3 arası diyelim.
not:usd vs bazlı grafiklerde gene uzun vadede amerikada da enflasyon oldugunu unutmamak lazım.
Ben açıkcası grafikle çok işim olmaz teknik analizi bırakalı 24 yıl oldu.(temel analiz bile yaptığım söylenemez kabaca üstünkörü işde.Yaşlandık)
sizi takip ediyorum bu sayfada.sn temel analizci yeni oldugunuzu soyledigi icin boyle yazdım.
siz benim soylediklerimi kendi mantık süzgecinden geçiriniz.
Ben eskiden oyle yapardımda,doğru mu yapardım onu bilemiyorum.
Asıl ben teşekkür ederim.Sizin grafik paylaşımlarınız ve yaklaşımınız bana çok uygun.
Deprem dolayısıyla evde ikamet edemiyoruz.
Şu an bu satırları tarladaki tek göz odadan yazıyorum.
Pc evde.hisse takibi zor ,haber takibi zor,şarj etmek bile telefonu büyük olay.
Haftalık xu100 bazında Polho grafiği benim için bulunmaz nimet.Özelden de paylaşırsanız çok sevinirim.
Adım yavuz.ikamet Adana,aslen Ist. Şile'nin köylerindenim .
Rabbim sizlere herşeyin hayrlısını nasip etsin.
saygılar Küçükandonyadis.
Bu dünya sanada kalmaz bitlis ailesi .
Çok güzel %500 kar acıkladik kim sevindi .
Genel kurul ve temettü miktarı ne zaman açıklanır bilgisini olan var mı
Allah yardımcınız olsun,çok geçmiş olsun, bugünlerde geçecek inşallah imtihan olduğunu bilip sabredip afiyet istemek gerekir Allahtan.
Teşekkür ederim duanız için Allah razı olsun.Kandilimiz mübarek olsun.
https://i.hizliresim.com/1vmig14.png
https://i.hizliresim.com/n1gt29y.png
Kandilimiz mübarek olsun.
Şu mübarek günde gunaha girmek istemiyorum.oruçluyum kandilimiz mübarek olsun.
Bunun hakkından ancak by kemal gelir .
4.5 arti kapanis 0 yaparsa memed yapar. ne çizerseniz çizin .memed gitsin demeden gitmez.
bu memed meşur oldu.herkesin dilinde memed .enteresan bi memed bu .garibim çok çırpınıyo.darmadaaan edilmiş garibim .oda o hırsla şaşırmış durumda .anlayışlı olmak lazım memede .şefkatli olun bence memede .
0.35 net temettü .hayırlı olsun bakalım.
Bilanço güzel gel koş koş pendikdeki konutlarin imari alindı koş koş iyimi böyle
Bu hafta devre kesme günü şirketlerde polhoda geri kalmadi .
Patron bugün bloomberg ht ye konuk oldu. Pendik projesi satışları haziran ayinda başlar diyor. Projenin 30 ayda tamamlanmasi bekleniyormus.
Ayrica z ofis satışlarınında bu sene tamamlanacagini belirtti.
Anlaşılan gyo tarafindan iyi nakit gelecek bu sene.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c2cfaa6b1f.jpg
Dağıtsın yaa sorun yok.
Dap müşteri hizmetlerini arayip pendik projesinden gayrimenkul almak istiyorum dedim. Fiyat ve tarih rica ettim. Ikiside suanda belli değilmis.
Belli olunca arayip bilgi verecekler. [emoji3]
Bi doymak bilmediler .milletin malına çokmekten başka icratları yok.yiyin bakalım .