ilk satışta sanırım 500 mio USD satmıştı, 2. de yanlış hatırlamıyorsam 300 mio USD...acaba bu sefer ne kadar gitti?
Printable View
ilk satışta sanırım 500 mio USD satmıştı, 2. de yanlış hatırlamıyorsam 300 mio USD...acaba bu sefer ne kadar gitti?
Gerçek cash mi satıyor..
viop da mı müdahele ediyor..
İkisi farklı?
müdahale ve sonrası...aşağı bir daldı ve geri yükseliyor...bakalım tekrar dalacak mı aşağı?
https://i.hizliresim.com/ihtqpc5.png
Orası apayrı bir kara delik.
Neyse, market pazar vs için ayırdığım son TL ile 3 tanesi çok uzak vade olmak üzere usdtry de 5 kontrat long açtım. Bankalar alım satım marjını açtığı için viop' a girmek zorunda kaldım.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kulunçlarıma iyi geldi havasında bu boşkuş.
rahatsız olmaya başladım. asdasds.
seçimlere kadar artık survivor modunda devam edeceğiz yapacak bişey yok :he:
yaprak işi gerçeğe dönüşmesin de :he:
Viop'ta satarak müdahale etmeyi ben anlamıyorum...
Piyasanın gerçek dolara ihtiyacı var ise, bir anlamda sanal sayılacak ortamda satarak(short) müdahale nedir...?
tatil mode on islem yapmiyacagim dedigim halde 415 kontrat islem olmus. verecegimiz komisyona 50 kg aycicek yagi alirmiydik :)
Bunda anlamıycak bi durum yok, biz nasıl bist vadelide şort jeton attıkça yükseliyor sa aynı durum o makinada da var.
Merkez vadelide şort actıkca yükseliyo
demek ki çok çok yükselmesini istiyor dış minnaklar, yükselince de diyecek sözleri olucak.
Bakın ben müdahale ettim o yetmedi reis imiz halka çağrı yaptı yastıkaltında ki dövizi altını bize getirin diye, her türlü müdahaleyi yaptık ama dış minnaklar saldırdı diyecek
eee hani nerde hala sağlıksız bu fiyatlar :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bu kafayla yakinda erdogan bonosu diye birsey cikarirlar 3 ay vade %8 . 6 ay %18
Tezgah acar gel gel dolarini bozdur gel.diye
GARANTİYE NE OLUYOR...zaten 12.20 den almayacak mı?
Haftaya 100bps indirip aynı anda akabinde sağlıksız fiyat için doları satıp değişik bir mum grafiğine imza atabilirler[emoji3]
serbest piyasa dolar bankayı geçti...
bu neye işaret millet canlıyı elinde tutmak istiyor... :)
Bugün mert abi için bişii yapmıyalım abka abi,
elini belli etmeden oyna
Bugün ABD enflasyon verisi açıklanacak sanırım. Şey de ilginç hareket olur mu ki??
...............
Mb gazoz olmaya devam ediyor.
xbank bitik.
Resmen saat 16:30 da veri sonrası gelecek kur atağını evvelden fiyatlıyorlar.
İhtiyacı olan USD yi alıyor hocam. Döviz geliri olmayıp dış borcu olan, sadece 15 milyon USD ve üzeri, şirketlerin borç toplamı 20 milyar USD imiş. Sadece bunların. Bu adamların döviz geliri yok.
Faizi çekmedikçe zor. Düşse de hızlıca gelir. Düşürmek fiziki talebi de patlatır üzerine.