Ücretli geçiş dönemi tahmini istatistiğidir.
Arttırıyorum,Aziz Nesin oranını geçmiştir.
Printable View
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Ankara'da hesaplanan gıda enflasyonunun KDV indirimine rağmen Mart'ta bir önceki aya göre %8,24 yıllık olarak ise %76,4 artış kaydettiğin açıkladı. Dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırının ise ilk kez 16,000 TL'yi aşarken, açlık sınırı ise 4,298 TL oldu
..Erkam Yıldırım TBMM nin Venezüella ya yaptığı ziyarete katıldı mı, katılmadı mı ? Katılmış ise hangi sıfatla katıldığı Meclis ten sorulmalıdır. Yıldırım Venezüella dayken serbest liman bölgesini ziyaret etti mi ? Ziyaret etmişse bu alanda herhangi bir Türk tarafından kiralama yapıldı mı ?
Siyasi baskı altında ezilen Türk yargı sisteminin mevcut pratiğinde, Peker in avukatının bu taleplerinin anında reddine karar verilmesi şaşırtmazdı.
Ancak olmadı. Yargılamayı yapan İstanbul Anadolu 47. Asliye Ceza Mahkemesi, Sedat Peker in ifadesini aldıktan sonra o talepleri değerlendirmeyi tercih etti. Yani asıl konuyu kapatmadı, beklemeye karar verdi.
Kim ne derse desin, yarın iktidar değişirse bu soruların mahkemeye gelecek olası yanıtları da doğuracağı sonuçlar da değişecektir.
https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri...ider%20Haber/6
Ruslar dan İstanbul ve Dubai ye yoğun talep: Nakit, altın ve kripto kullanıyorlar.
Yaptırımlar nedeniyle güvenli liman arayan zengin Rusların yöneldiği iki ülkeden biri Türkiye oldu. Gayrimenkul sektörü temsilcileri, para transferinde nakit, altın ve kripto kullanımına dikkat çekti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Sözde Solu temsil eden bir gazete bile kendine Kurtarıcı arıyor...wah Ülkenin haline..Ülkeyi kurtaracak olan kişi ya da dışarıdan gelecek 3-5 lira ile çarkın döneceğini tabanına yansıtan bu zihniyet ....
Üretim tabanlı sistem kurup ihtiyacından fazla üretip bunu satmaz isen her daim sıcak paraya ihtiyaç duyar vatandaşıda alçak sürünmeye mahkum edersin...
Neyse bunlarında mevcutdan bir farkı yok....
kkm den 1.100.000 tl için arkadaşa yaklaşık 44.000 tl faiz tahakkuk etmiş 274.636 tl de kur farkı
neredeyse faizin 6 katı millet tl mevduatı bozup buna geçtiyse malı götürdüler
doalr bozanlar ucu ucuna zarar
Doları dizginlemek için sadece Dövizi olana uygulanacak sistem herkese açık hale getirildi..Arka planı bilmediğimizden nedenleri hakkında yorum yapamayız ama sizin altını çizdiğiniz gibi TL ototmotik dövize çevrildi ve Hazineye ciddi yük bindirdiğinden Vergilere yüklenmeye başladılar...
Neyse hakkımızda hayırlısı
https://pbs.twimg.com/media/FPAN4SDX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Binen yük eriyecekse, rahatlıkları muhtemelen ondandır...
hengame arasında dikkatten kaçmasın, günlük p.sar ı döndürdüler. :yes:
Sarıkız tokat manyağı oldu bugün
14.56
sss yine geliyor yılan tokatlayan sss
https://www.investing.com/news/world...rality-2793475
sebep bu galiba
Alıntı:
ISTANBUL (Reuters) - Russia promised at peace talks on Tuesday to drastically scale down its military operations around Kyiv and the northern Ukrainian city of Chernihiv, while Ukraine proposed neutral status with international guarantees to protect it from attack.
14.58 den azıcık dolar aldım
Yok kesecez demedi sınırlı tutacağız dedi,yani öyle her yeri bombalama yok kafamıza göre bir tane şuraya bir tane buraya artık duruma göre bakacağız dediler.Sonra bundan sonraki toplantı tarihi falan belirlenmeden uçağa binip gittiler.Bu görüşmelerden iki tarafta kaçamaz kaçan kendi halkına durumu izah edemez,iki tarafta ben anlaşmak istiyorum da görüyorsunuz kalleş herifler anlaşmıyor demek zorunda.Yoksa ortada müzakere falan yok,ruslar ilk gün ne diyorlarsa bugün de aynı şeyi diyor,ilk gün ukrayna diye bir devlet yoktur ukrayna suni bir devlettir ve rusyanın parçasıdır dediler halen de aynı şeyi söylüyorlar.
Rusya’nın bir şey kestiği yok. O bölgelerde anası ağladı güya şu an insanlık yapıyor. Tutunamayıp çekiliyor ağırlığını güneye ve doğuya verecek.
Valla bu iş pek afganistana benzemiyor.Biden ı dinliyorum dinliyorum ben pek umutlu olamıyorum,bu iş uzar ama sadece ukrayna ile sınırlı kalmaz bu iş çok büyür.Şimdi ne olacak yani biden la putin öpüşüp barışacak mı o kadar yaptırım geri mi alınacak zelensky ukraynanın anahtarını putine mi verecek.Bu iş büyüsün diye kurgulandı.
Rusya’nın şu an anası ağlıyor. Batı çok güzel gaza getirdi. Rus ordusu şu an biçiliyor.
Moruk bu iş ukrayna ve rusya arasında değil,bu başka bir şey,iki üç ay sonra görürüz olacakları.
Gerek Rusyanın, gerekse Ukraynanın anası ...
Rusyanın ki 2 misli ... Ukraynayı ise AB ve ABD bir şekilde kalkındırırlar, Japonya, Almanya, G. Kore gibi.
Yaprağı Rusya yedi diyorsun
Bu iş uzadıkça adamın karizma yerle bir olacak, ekonomik ambargo ile halk fakirleşecek , askeri destek ile rus askeri biçilecek...Rusya tekrar hasta adam olmak istemiyor ise bu işi masada halledip masadan kalkması lazım..Aksi halde Afganistan sonrası ne olduysa daha fazlası olacaktır....
Parçalanma kaçınılmaz diyorsun
20-30 yıllık bir zamanları yok hiç aslında asıl tehlike Çin geliyor oda daha tehlikeli Avrupa için