BİST 100 ENDEKSİ BUGÜN % 1,60 GERİLEDİ (3146), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 67 MİLYAR 722 MİLYON TL OLDU
Kırmızıııııı....:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=yTKdDD_8Nw4
Printable View
BİST 100 ENDEKSİ BUGÜN % 1,60 GERİLEDİ (3146), TOPLAM GÜNLÜK İŞLEM HACMİ 67 MİLYAR 722 MİLYON TL OLDU
Kırmızıııııı....:drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=yTKdDD_8Nw4
Genelde öyle oluyor..
Reset öncesi sistemi yavaşlatıyorlar...
Ben hissediyorum böyle durumları.
Sadece his.
Bugünde öyleydi
Çoğu arkadaşın İnterneti gidip geldi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğine sağlık :)
Yanlız şortları fazla giyme kış geliyor dibe iğne atıılar sonrasında kaldırdılaracak sanki.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akşamlar
x100 120 dk lik grafiğe göre takıp ediyordum
(üstteki 3800 rakamı yanlış olmuşdu doğrusu 3280 idi)
bugün alt destek 3048 idi tam oradan döndü
ben dün şhort idim
bugün piyasa iyi başlayınca
hem spot hisse aldım
hem vadeli long oldum
işlerden hemen hemen hiç takıp edemedim.
stop koyup işlere baktım (vadelide stop söyledim kuruma )
her iki taraftan da tokat yedim.
hisseler duruyor
longlar stop tabii
ama okkalı tokat yedim :vk:
https://twitter.com/beehaber/status/...LCzX2DdxQ&s=19
bu konuşmayı çözen boga olur :)
Bu piyasanın bana paradan başka verebileceği hiçbirşey yok artık :)
Nureddin Nebati: "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır."
Anca salata kısmından olur:he:
Mesaj kutusunun dolu olduğunu yazmış arkadaşlar temizledim .
özl ulaşılabilinir durumda.
kolay gelsin
Ben teknik analiz grafiklerine güvenmem HİS lerime güvendiğim kadar.
Para var huzur var amma......
Şefkat arıyorum,bardaki sarışın şefkati. :kalp::drunk::kalp:
https://www.youtube.com/watch?v=5bWd-gP1nx0
İdeal var ve kurumun foreks alt yapılı sistemi var..
İdealde yoğun zamanda ve bu gün sıklıkla takılma oldu..Öyle ki 5-10 saniye sonrasını gösteriyor..dolayısıyla kademeler çok farklıydı...öyle ki defalarca emirler pasife düştü..çünkü gerçek fiyat farklıydı...
İdealde de iş yok..anlık aracı kurum pastası bile yok.
Benim için çok işlemli bir gündü.
PİYASA KALMAMIŞ..2 TANE ÇAKAL BİR ANDA 20.000 puan satıp,stoplatıp..geri kaldırıyor.Mantık-teknik yok..
20 kontrat bu alemde fazla bile..
Paradan para kazanmak yasaklanacak.
Hissesini aldığınız şirketlere gidip zorunlu çalışma gelecek...
İşçiyle beraber
Havalar bozuldu burda
Salçalara dikkat et..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır konusunda haklısın.
Daha önce burada paylaştım,İŞC 0.28-0.25 arası,Ereğli 1 dolar 0.76 arası alıcıyım demiştim.(olursa)
Şefkatse,Hatun bugün kuaföre gitti saçlarını sarıya boyatacak,evin barında mum ve müzik eşliğinde kadeh tokuşturucaz. :drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=O60S-w5GyO8
YTD
Şahna abim geç yaşda son anda ipden alındım.
yoksa çokdan bi isimsiz mezarım olurdu.
Bu hayat bana göre değil.
Paradan para kazanma referandumu yapılsın ilk önce ben gider oy veririm.
Yaptığım işden medet ummuyorum.kazancımı helal bulmuyorum.
Dipsiz kuyuda can çekişiyorum.
Rabbimin verdiği cezadır bu maleyani boş iş.
Ne katma değer üretiyorumki.
Dünyaya ne faydam var benim.
Kazanırken helal kazanamasamda harcarken helal harcamaya çalışıyorum.
Ben borsacı olarak yaşasamda insan olarak ölmüşüm ağlayanım yok.
Itne pala gene göstermiş ama elletmemis. Alacan madem neden satıyorsun inek.
S&P, Türkiye'nin büyüme tahminlerini yükseltti
LONDRA (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yüzde 5,2'ye, gelecek yıla ilişkin büyüme tahmininin ise yüzde 2,8'e yükseltildiğini bildirdi.
Kredi derecelendirme kuruluşunun yayımladığı "Küresel Ekonomik Görünüm, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve Gelişen Piyasalar; Enflasyonu, Faiz oranlarını ve Büyümeyi Dengelemeye Çalışmak" başlıklı raporunda, Türkiye'nin bu yıl ve gelecek yıla ilişin ekonomik büyüme tahminleri yükseltildi.
Raporda, Türk ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin 1,7 puan artırılarak yüzde 5,2'ye revize edilmesine gerekçe olarak, bu yılın ikinci çeyreğinde büyümenin beklentinin üzerinde gerçekleşmesi ve kış aylarına kadar sürmesi beklenen turizm sektörünün güçlü performans sergilemesi gösterildi.
S&P raporunda, Türk ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme beklentisinin yukarı yönlü revize edilmesi yönündeki kararın ise ilerde genişleyici makroekonomik politika adımlarının devam edeceğine ilişkin beklentileri yansıttığı kaydedildi.
Raporda, 2023'teki parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hükümetin uygulanabileceği olası ek politika desteği beklentisiyle, Türkiye'nin gelecek yıla ilişkin ekonomik büyüme beklentisinin de 1,1 puan artırılarak yüzde 2,8'e yükseltildiği ifade edildi.
Raporda, Avro Bölgesi ekonomisinin sert bir küçülmeye gitmesi beklenirken, bölgede gelecek dönemde kredi derecelendirme kuruluşunun temel ekonomik senaryosunda bile 2023 yılı itibarıyla yüzde 0,3 ile neredeyse yok denecek kadar küçük bir büyümenin öngörülebildiği dile getirildi.
S&P'nin raporunda, bu yılın ağustos ayında yüzde 80 seviyesine ulaşan enflasyonun genişlemeci politikalar nedeniyle bir süre daha çok yüksek seviyelerde seyrettikten sonra, enerji fiyatlarının daha ılımlı hale gelmesi ve baz etkisiyle kademeli olarak azalarak 2023'te yüzde 40 seviyesine düşmesinin beklendiği belirtildi.
Kredi derecelendirme kuruluşunun raporunda, "Gelişmekte olan bazı önemli EMEA ekonomilerinde ekonomik faaliyet gözle görülür şekilde yavaşladı. Kötüleşen jeopolitik ve finansal koşulların, özellikle gelişmekte olan Avrupa'da, yılın geri kalanında ve 2023'ün başlarında büyüme üzerinde baskı oluşturmasını bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Gelişen piyasalarda ise Türkiye'nin güçlü turizm performansının örnek verildiği raporda, "Enerji ihracatçıları için hala çok uygun ticaret koşulları mevcut. Türkiye'nin kışa kadar uzayacak olan patlayan turizm sezonu da dahil olmak üzere, genel olarak zorlu bölgesel ekonomik görünüm içerisinde bazı parlak noktalar mevcut." değerlendirmesinde bulunuldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
gecen ısgyo ozel emır gecerken 1.6 mılyon zararla nıye aldı da tabandan almadı muhabbetı vardı...sımdı o işi yağanlar ne kadar karda bı hesaplayın ...buyuk balık yakalamıslar demekkı
Vadelilerin spotun altında işlem gördüğü anlar oldu gibi.
Bunun dışında yarını beklemeyip spotta erken kapatmak isteyenlerin satışı oldu belki, garip bir gündü.
Fırsatta çok ama
Tehlikeli bist.. Az lot trade..
%-6 endeks ne yahu?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank'ın bir miktar hisseyi alıp kredi vermesi ile borsaya likidite gelmesi ve yükselmesi gerekiyordu, tersi oldu.
Millet boştaki parası ile aldı bence, yarın aşağıyı zorlar ise ekstra para olmayabilir.
Bu gün saatlikte oluşan mum çekiç.
Vob ,yapılacaksa mutlaka az kontrat yapılmalı.Bu günü düşünmek lazım..
VOB, harçlık ve hisse almak için olabilir..fazlası bünyeyi bozar...ASIL ZENGİNLİK KESİNLİKLE HİSSEDEDİR.
Ben onu bunu bilmem bu coniler birşey planlıyor. Endekslerinde sağlam tepkiler bekliyorum.
Bizim endeks 2800 de karşılar gibi bu durumu. Sondaj barları daha var gibi.
"Daima full maldayim o ayrı"
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada artık kalan oyuncuları.
Düşürerek dökemez.
Net.
Şampiyonlar kaldı sadece.
Yenileri çekmesi lazım
hacım olmadıgı ıcın istedıgı gıbı satamıyor sattıktan sonra yenı alıcı için yukarı alıyor spekulatıf...yarın kıvranacak ama kapanıs kırmızı beklerım
çarçaf gibi yayılmışım.bu portföyde hisse senedi adedini artırmayı hep güreşçinim mindere yapıştığı an ayaklarını kollarını açması gibi görüyorum.Bir ara punduna getiriririz inşallah kısmetse.
Gün gelir hesap döner.
dolar bazlı 1.70 yuzde 2.3 cıvarından fazla duserse dıkkat edın...167 168
+5.700..1 saat sonra zarar 30.500
kapanış..-5.500..
sinir bozucu bir gündü