Kademelere blok satışlar konuldu maalesef
Printable View
Kademelere blok satışlar konuldu maalesef
Fiyatlama gene yakışmadı ama yapacak bir şey yok ağalar ne derse o oluyor ...Şirket çalışıyor ve hızla buyuyor bu benim için yeterli hatta fazla hızlı buyuyor..
mum kapanışını sevmedik ama metehan ortagın dediği gibi ağalar bilir..
ama momentum hafif yukarı kaldırdı kafasını bakalım akşam bir surpriz gelir mi?
3 tavan istiyorum... 390 olaim haftaya
Yine bir onay monay bir şey yok . Yarın eksi 3 muyuz simdi
Bu gun islem miktarı 4.559.346 lot. Info tek başına 167.391 lot almış. Bunlar gesan özelinde normal dışı miktarlar. Yarin eksi 3 olabilir bu normal olan bir durum. Ama artik normal olmayan şeylere hazir olmak lazim. Özellikle trade için sat al çok tehlikeli olur.
vay be koskoca Gesan :))
info 47 bin lot satışta.. info kafamızı karıştırdı dün..
alanlar da çokta önemli değilmiş.. satanlar ağalar dı hisse de..
gerçekten tad vermemeye başladı.
ikinci panel fabrikamızda yıl sonu bitiyormuş hayırlı olsun...
ulan info nasıl bir paradır gelip spk onayı için mal alıp ertesi gün zararına ver şuan hala dünden kalan 100k lotu var elinde..
ve dünden bugüne 1.5m zarar gösteriyor işlemleri :)
info parayı sokakta toplamış belli satmaya devam ediyor 1.8m zararda 103k daha lotu var satmaya devam etmesinde şu hale bak ya
Şirketimizin dolaylı bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., Ankara Temelli' de yer alan, mülkiyeti şirketimize ait olan ve şirketimizden kiralamış olduğu tam otomatik fabrika binasında yıllık 1 GW'lık kapasite ile güneş paneli üretimine başlamıştır.
İlk aşamada Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş. bünyesinde 40'ın üzerinde personel istihdam edilmiştir.
Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş. tarafından üretilecek 550 ve 650 Watt güçteki mono bifacial güneş panelleri öncelikle şirketimizin üstlenmiş olduğu GES projelerinde kullanılacaktır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
yok abi agalar her haberde yukardan mal veriyorlar
Kap geldi. Peak solar üretime başladı. Diye. Ne şimdi bu. Niçin bugün gönderirsin zaten biliyorduk. Kapı niçin beklettin de bugün atıyorsun?
Başka haber olmayınca düşüşü engellemek için mi? Yoksa prosedür gereği mi? Bilmiyoruz artık
Alfas sayesinde gesanın bu hareketlerini çok takmıyorum. hatta bu spk dan onay falanda beklemiyorum nasılsa önümüzde seçim var
portföyüm enerji ve çimentoda al sat yapmadan bekliyorum
Piyasa farketmedi diye gözüne sokuyolar milletin yazık, yinede peak pv halka arz başvurusunu yaptık demediler hiçyoktan
Belki de bülten bugün yayınlanır ...
Yeni arzlae fırsat verince yuklensek koseydik. Aylar oldu tavan görmedik veya çıktığı hemen salmadigi an olmasin
europower halka açıldıktan sonra %kaçı gesanda kalacak bilen var mı ?
105bin lotla deniz yatırım sahip çıktı bakalım neler olacak.
kap geldi yine artık paylaşmıyorum :)))
Hiçbir şey olmasa da mutlaka bir şey olacak
Özel bir şey olacaksa kap atıp ky doldurmazlar ki bilemedim
dünden bugüne infonun elinde 72k lot mal var daha
deniz yatırım bugun 113k lotla 1. sırada
Hacim bana iyi geldi... Bu iyi. Ama onay çıkmazsa -4 çok rahat görmeye basladik
284 TL ve 289 TL Gesan'ın iki zirve kapanışı. Bugün artı kapatırsa üçüncü zirve kapanışı olur. Ama bu seferki haftalık kapanış ta olacak. Haftalık grafikte bir yeşil mum çok değerlidir. Arka arkaya toplam 3 yeşil mumum bu cendereden çıktığımız anlamına gelir. Olmazsa bir sonraki haftaya bakarız.