1.10 u kirdigi an oldugumiz andir 1 in altina duser
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.10 u kirdigi an oldugumiz andir 1 in altina duser
Derinlik varmi
1,14 kırıldıysa artık 1 e yolculuk başladı demektir. top çeviriyorlar birbirleri ile alıp satarken .....elden çıkartıyorlar.....tutunacak ...dönecek havası yaratıyorlar
ve 1,10 da kırılıdı an itibariyle
yolculuk 1,03
hedeflediklere yere gelmişler artık demekki......ana parayı aldılar karı aldılar.....şimdi dalga geçerler ....bezdirirler milleti ellerinde kalanla
yarın da 1,03 yaparlar ....sonrada dalga geçerler milletle
milletin ocağına incir ağacı dikti ş....ler
Bu hisseye para yatıranlar hiç üzülmesin siz kendiniz kaşındınız.
düşen bıçak tutulmaz sözü tam bu operasyonlar için
bir de biz ky lerin zaafını çok iyi biliyorlar. ama ky olarak biz de şunu düşünmeliyiz. yav arkadaş bu kadar lot satan adam sığır mı ki biz çıkıp alacaz diye uğraşıyoruz:28:
YTD.
Derler ki her gap bir gün illa dolar.Bunun 5,48 ve 2,36 da iki tane düşen gapı var.
Kalabalığı gördüm de bende geldim:notr: Fabrika Kırşehir girişinde ve sahibi dahil orada herkesi iyi bilirim. Ne diyeyim KY (kör yatırımcı) kardeşlerime...
a...na kodumun şirketi batmazsanız a..nıza koyum sizin
EVET beyler cenazeye geldik.
bu gibi hisseler de Fiili dolaşım oranı sürekli artıyor sa, Patron batacak şirketi millete kakaliyor demektir.
Bimeks buna güzel örnek.
En son 96 falandi.
Ve battı.
Bununda sonu öyle gibi.
Bu şirket batmasa bile düşüşün bittiği yerde çok süründürür. 7 tl den kuruşlara basan SPEK patronun ve kendisinin cebini doldurdu. Elinde olanlara Allah sabır versin. Ky yi bu duruma düşürenlerin de Allah belasını versin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
süreç yyapı ya benzediği hakkında uyarmıştım.
Yyapi bile bu kadar insafsız degildi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nibaş ı ıeyho yu canlı tutuyor, bunda tabanları kaldırıp gidecekmiş havası veriyor. Profesyonelce yapıyor bu işi...
Ayın 7 sinde de bir uğramıştım. Arıza kap a alış duyurusu gönderiyordu. Çok profesyonel bunlar çok... Sermaye yüksek, dolaşımdaki kağıt gazel gibi, öz sermaye erimiş... spekülatif işlemlerle büyük vurgunlar vuruldu. Keza Avod da öyle... sırada hangi hisseler var bilemiyorum...
Öz sermayenin 10 katı fiyatta İŞLEM GÖRÜRKEN DE uyarmıştım, haklısınız, 4'yakın tavanda iken...........
13.12.2018 tarihinde ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş.payları ile ilgili olarak 0,95 - 1,14 fiyat aralığından 17.000.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlem ile birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş sermayesindeki paylarımız 13.12.2018 tarihi itibarıyla % 27,20 olmuştur.
Saygılarımızla,
IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş.
Elinde satılacak 64.464.000 adet hisse var...(%27.20)
64 milyon sarsılacaksa hisse 0.4 kuruşa gelir o zaman .resmen satış kusuyorlar.ytd.zarar kol degil gövdeye sicradi
E alan kim birader ve Niye alıyor,
Satışı anlıyorum.Sene sonu rızaya para lazım.Vergiler,maaşlar ,primler .E kardeşide ötv hikayesi bitmeden araba koleksyonuna bi kaç ekleme yapacak heralde .
Bu ışıklarda hikaye hep böyle.Kaçtan maliyetlenmek lazım kestirmek çok çok zor.tamamen kumar.
Ama klasik bir şekilde düşürüp düşürüp yükseltip satıyor çünkü bizzat rıza Kutlu Işık olarak buradan para kazanıyor.Diğer işleri kadar burayada mesai harcıyor.
Diye tahmin ediyorum.
YTD
Hissenizle beraber nice mutlu yıllar dilerim arkadaşlar. Nikahınız kıyılmıştır. Cenaze olarak bakmayın. Borsada fırsatlar bitmez :)
Böyle şirketlere kim para veripte yatırım yapar kimse ancak rulet sevenler alır satar hayırlısı
alınacak rakam 60 ile 70 arası o zaman kazanırsın çok çalkantılı bir kağıt dikkat etmek lazım patronun hisse satışı biterse ytdeğildir
30 kurusa dusmeden bilmem ne olmadan diye yazarak bu ****** cocuklarinin ekmegine yag surmeyin. Zaten rızanin ne bok oldugu hisselerinin durumu yillardir belli.
Füze gibi düşüyor bu
Şimdide ieyho yu gazlıyor. Adam buradan kaçanı oraya çekmeye çalışıyor. Borsa yoluyla kimler ihya olmadıki. Bu da öyle olacaktır. Nasıl olsa bu ülkede Keriz Yatırımcı (KY) bitmez...
Borsamız bir KUMAR YERİ olmaktan çıkmalıdır.
2023 değil, 2223 yılı da gelse bu SPK mevzuatı ile ülkemiz bir yere gidebilir mi?
TÜRKİYE KURALLARI BELLİ, DÜRÜST BİR BORSA İLE KALKINABİLİR.
Bu tarz işler çevirenler,yardım ve yataklık edenler TERÖRLE MÜCADELE KANUNU BENZERİ bir kanunla muhatap olmalı, mallarına el konulmalı, kendileri de müebbet hapisle karşılaşmalı.
Halkın sermaye birikimini borsaya yönlendiremeyen ülkemiz uluslararası para çevrelerine mahküm olmaktan kurtulabilir mi?