Originally Posted by
selka
Sn.Faruko sağa sola sataşıp; saçma sapan fikirler beyan edip; üslubunuzda ki mahalle ağzı ve eğitim kalitenizi göstermek yerine; USD hakkında mantık çerçevesinde; sen de fikirlerini bizler ile paylaşsan, çok daha şık olurdu...
Yine aynı mahalle ağzı ve bu sosyal yaşam statü seviyesi ile yazarsan cevap vermeyeceğim.
Bekliyoruz...
SN.Memorex paylaştığım konunun mevduat faizleri ile ilgili olduğunu düşünmeme rağmen; sizin ilk konu dışı paylaşımınız da, bu ikazı hatırlatmak ve CEVAB-i olarak yazınıza YAPIŞTIRMAK bana vazife olmuştur.
Çünkü kendisinin yapmış olduğu ikaza; kendisi uymayan insana öküz mü, dana mı, ayı mı, koyun mu, keçi mi , eşşek mi, inek mi ne denir bilemem.. Bu ikazı siz bana yaptığınız için; sanırım siz daha iyi biliyorsunuz..
Saygılarımla...
Mehtap hanım cevabınız için teşekkür ederim...
Sn.RXPU kesinlike katılıyorum.. Neler yapılması gerektiğini tüm hükümet yetkililieri de bilmekte. Uygulamalarıda biliyorlar. Temel sıkıntı bu makro ihtiyati ekonomik radikal önlemler alınırsa; ilk seçimde iktidar olabilir miyiz; olamaz mıyız?
İşte bu sebeple Makro Tedbirler alınmıyor yada alınıyormuş gibi görünüyor. Malum, 2019 da seçim varsa; bu tip önlemleri almak uygulamaya koymak çok zor...