Aslında kagıt toplu banka ve halk yatırım ve iş yatırımdakiler bana göre paket ve amaç borsa kotesinden kağıdı çıkarmak
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aslında kagıt toplu banka ve halk yatırım ve iş yatırımdakiler bana göre paket ve amaç borsa kotesinden kağıdı çıkarmak
Aslında bu son 5 tl lik hareketi şu an beklemiyordum 2018 yılı içerisinde yapıp diğer kurumlardaki özellikle yatırım ortaklıklarındaki malları aldıktan sonra çıkış için çağrı yapacaklarını düşünüyordum
İşin özeti şudur ky telef olmuştur 1 haftada 5,09 dan 3,08 görüldü yanı %40 son iki gün %27 eksi
Galip burdan gitmez o yıllardır tekstilbank zamanından beri burda 2 milyon makbuz satmıştır yani 1 liradan aldığını 3,47 den sattı bazı ky lerde 5 ten sonra sattı yani pazartesi de aşağı yapması muhtemel sonrası durulur gibi bu kağıtta bedelli çoktan bitti makbuzlar hisseye dönüşünce daha net olacak aşağı yukarı olabilir benim tahminim iş bitti satılmasına izin verilen rakam buydu
Sonuç ky telefiiiiiiii
Sonuç olarak ben kağıdın bilanço ve kottan çıkış beklentileriyle orta ve uzun vadede 2 veya 2.5 katına çıkabileceğini düşünüy
http://www.hisse.net/topluluk/showth...371#post589371
hissenet haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
Bence belki anlık - 10 yapabilir oda makbuzları hisseye dönüşen yatırımcıların satışlarıyla ve esas yatırımcılarda buna çanak tutarlar
Çok fazla aşağıya gelmesi banka içinde iyi olmaz çünkü mallarını aldıkları kişileri tekrar bu fiyatlardan mallandırmak istemezler diye şahsi görüşlerimdir