Bir arkadaşım uzun süre önce almıştı ve halen taşıyor. Ona sordum böyle bir hareketlilik oluyormuydu diye.. genelde baskilandigini dedi.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir arkadaşım uzun süre önce almıştı ve halen taşıyor. Ona sordum böyle bir hareketlilik oluyormuydu diye.. genelde baskilandigini dedi.
Selamlarrrrr abilerrrr ortaklarrr 5 Aydır buradayım imanımızı gevrettiler ama herşey pek güzel olacağğğğğ
yabancı oranı yüksek olan hisseler baskılı örnek mpark örnek sokm ornek mavi ... bu üçünü alıp satarım genelde.. son haftada market favorim olan sokm cok ucuz kaldı ve 11.11 indiriminden yararlandım :) marketler bu hafta güzel olacağına eminim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallla harika yerden almışsınız ne diyelim n11 gibi 😊
Buradaki olay şu oldu babaların elindeki mal hala tomarla duruyor fakat burası likit olduğu için bir kısım mallarını birkaç saik yüzünden sattılar tl buldular başka taraflara kaçtılar misal aynı şey bankalarda da yaşanmıştı
Ve aynı zamanda kısıtlama konuşulmadığı için hiçbir harekete müsaade edilmedi ve her yükseliş likide olmak için onlara fırsat oldu peki ya şimdi durum ne ??? Artık işin rengi değişti önce aşı algısı ile pandomim bitmiş gibi yaratılan algı gerçeklerle bodoslama çarpıştı daha kıyım olmadı bile aşı olayının halihazıra gelmesi için çok büyük zamana ihtiyaç var daha hala peki ya bu sıra vatandaş ne olacak kıyma olacak maalesef peki ya o zaman ne lazım ülkelere acil kapanma ve tedbirleri aşırı sıkılaştırma eeee burada boşuna durmuyoruz 4 aydır biraz da bizim yüzümüz gülsün değil mi ????
arz olduğu zaman 2.50 dolar imis hedef suan 17 tl civarı ama oraya bu zamanda mı gelir
Halka arzda 2.5 dolarken kaç market ve ciro da sanal marketi varmış.Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sokm yani :) neden naz yapıyor peki yıllardır
Nedeni nedir bilmem,
Ama bazı hisseler 6 ila 8 yıl beklerse iyi gidiyor sonrasında..