gelecek satın alınır gerçekler satılır bu hisse haberi gerçekleşti artık var mı yeni bir şey yoksa yapacak bir şey de yok
Printable View
gelecek satın alınır gerçekler satılır bu hisse haberi gerçekleşti artık var mı yeni bir şey yoksa yapacak bir şey de yok
Artik büyük ihtimal olmasada tavan bekliyorum hala ben:)
ya kardeşim nasıl bilanço okuyorsunuz adam resmen silkeledi işte millet sadece kar rakamına bakıp işlem yapıyor oysa daha önemlisi hasılat 80 mildan 110 milyona çıkmış özkaynakları artmış,esas faaliyet karı artmış
Ben sabah düşüşte topladım aşağıdan. Bu bilanço ile bu fiyatlarda kalması sürpriz olur.
Daha aşağı gelirse alıma devam edeceğim. Mutlaka ederini bulacaktır.
Bugüne kadar açıklanmış en güzel bilançolardan biri bence.
sınıf bi değiştirsin hele.. .B den bi A ya geçsin sermaye vs bişiler olsun artık sonra gider belki.. orge ve diğerleri sınıf sonrası arttıydı da acaba ne kadar sürede belli olur ki bu ?
Bakın görün ki silverline bizleri gene şaşırtmadı ve yapacağını yaptı. Bugüne karar günlerinde hep aşağı sert hareketler yapmıştır. Ama bu sefer kusura bakma sayın spekülatörüm sana inanmıyorum. Neden dersen? Amacın mal çıkmak olsa idi, bugün elinde olmayan malları bile 2 - 2,3 arası istediğin yerden çakardın. Esasen kağıdın yoğun işlem yaptığı aralığa bakılırsa 1,76 - 1,83 arası izleyenler görmüştür. Zaten 91 açtı 85 90 arası işlem bile yapamadı. Yani kontrollü olarak kağıdı indirip belirttiğim aralıkta tuttu gün boyu. Devre kesici girmeden alt kademelerde 78-72 arası ortalama 20 şer bin lot mal vardı ve 78 verince hepsi birden silindi. Yani sabırlı bir spek var karşımızda, 2,15 seviyesinden düzeltme hareketi başlattığından itibaren çoğu gün eksi kapattı ama yükselen bir trend (destekli) oluşturdu. Bilançoya göre hisse başı kar rakamı ortada, zaten şu an o nokta trend desteği konumunda. İnatlaşılacak ne tahta ne de kişiler bence. Yani son 1 seneyi çıkarsanız öncesi 5 yılın en az 4 yıllık iş gününü 1 tl altında geçiren bir tahta, 15 temmuz sonrası 1.15 noktasında ısrarla tutunması, 2,15 düzeltmesinden önce sadece 3 gün 1.5 altında kapanış yapması, birleşmenin arz fiyatına maalesef yansımaması, cironun bariz artması ve bu sonunda sermaye artışı getirmemesi neredeyse olanaksız olacak diye düşünüyorum. Gene de gene de spek amcama ucuza ama makul fiyata kalıcı mal lazımmış gibi bir hava esiyor kağıdı uzun süredir takip eden biri olarak. Yani aşağı çekse bu bilançoya atlayan çok olacak, volaliteyi son 2 haftadır artırarak alışılagelmiş hareketin dışına çıkmaya çalışıyor. Geçen seferki gibi mal aldırmadan 1.6 1.89 arasına (yani tuvalete gitmiş olsan o ara tavan çekti kimse anlayamadı) getirdiği gibi bir hareket yapsa belki çözülen olacak ve sosyal medyanın direnç noktasından (2,4) eline malı alacaktı. o aslında az az paraya kıyıp zam yapıyor alacağı mala. İstiyor ki herkes bedavadan malını versin, kusura bakma sn. spekülatörüm belki benim 3 5 lotum var senin dişinin kovuğuna yetmez, ama milleti kandıramazsın. İstersen ver aşağı kurtul istersen. He bi ara 1.74 ten malını satan ortak vardı. Ne oldu o ya? Adamın malını anlaşmalı alıverdiler gibi geldi bana. Yeterli mal mı toplanamadı acaba? Bu arada sağda solda sitelerde gazmanlar çok arkadaşlar dikkatli olun yarısı bunların adamıdır eminim. Bence beklenen hesap başka, belli bir planlama dahilinde planlı işler yapılıyor sanki. Ayrıca farkettiğim bir şey var; küçük yatırımcının sakin günde 30 40 bin lotluk net işlemi oluyor. Çok etki edecek bir rakam değil kanımca. Yani katılım sağlaması lazım spek amcamın amma o istemiyor bizleri. ytd