Eşşeğe dürtersin..Zavallı eşşek ne yapsın...
Aslında dürttüğün eşşek değil... sahibidir...
Eşşeğin sahibine ne denir?...
Printable View
Eşşeğe dürtersin..Zavallı eşşek ne yapsın...
Aslında dürttüğün eşşek değil... sahibidir...
Eşşeğin sahibine ne denir?...
Birileri tahtayı euro 10 lira olacak şirket zor duruma düşücek diye fiyatladı muhtemelen,şimdi hesap tutmadı sıkıntı bastı,giden mallarda geri gelmiyor tabiki,kurlar muhtemelen yılı şuanki seviyeninde altında kapatacak,şöyle 100 milyon üzeri bir kar gelse o zaman defter değerinin altında fiyatlamak bırakın manipülasyonu şirketin önünde animasyon yapsa yinede zor.
Sayin mterkan guldurdunuz beni...
Lakin aglanacak haldeyiz vesselam.
Bu mirasyedileri birileri durte durte
katir yapti. Inatlari ondandir sanirim.
Birileri daha cikar da durte durte at yapar insallah. Adamlar paylasimdan uzak kendi dunyaliklarini yapmislar hala sadist duygularla yatirimciyi baskilayip orseliyorlar. Bunlar eski genlerin devami oldugundan zaman alacak....bu yonetimle artik zor gibi..
Umutlar bir bir tuketiliyor.....gozumuzun icine baka baka ben adam olmam....olmak istemiyorum diyor.
Ne ekersen onu bicersin derler. Piyasa bu adamlarin iyi olmasini istemiyor. Bunlarda dunden razi. Aksiyon yok.....kuru laf cok.
Ya imtiyaz kalkacak yada koddan cikacaklar. Ky icin baska birsey kalmadi gibi. Batmalari olasiligida var
ama bu nokta gelismelere bagli artik.
Karamsarliktan bir turlu kurtulamiyor insan.....karsisindaki ...... yoksunu olunca.
Ytd.[emoji53]
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED in 2019da faiz artırımlarını sonlandıracagı kesin. en az bir on yıl dövizin agresif hareket etmeyecegide kesin. yatırımlarını tamamlamış şirketler bu durumu avantaja çevirecektir. batı çimin fiyat sorununa gelirsek ortadaki a.. götürürler. birilerinin dikkatini mutlaka çekecektir. yeterki şirket faliyet karını artırarak devam etsin. ben şirketin borçları hafifledikten sonra yeni aksiyonlar geliştirecegini tahmin ediyorum. çünkü sadece batı söke talebi karşılayabilecek hale gelmiştir. hiç bir şirket en az 30 yıllık gelecegi tahmin etmeden bu kadar yatırımı yapmaz. bu fiyatlarda tutmaksa bana göre intihar burda durdukça bize fırsat doguyor. onların zamanı çoksa bizimde çok allah var gayle yok. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yaklaşık 150 milyon euro grubun yabacı para pozisyonu terste kur %18 aşağıya düştü(30/09/2018 e göre:1euru=6,9505)
hala bir tepki vermiyor. Verdirilmiyor. Vermesi engelleniyor. Patron bile nefes alamamasını izliyor.Biz az da olsa alıyoruz.
Helal olsun ya....
ytd.
Saygılar,
At kösnükledi.
Sürücünün yaptığını yapacaksın.:yahoo:
Sayin izmirli_hoca at tokezledi mi demek istediniz? Ben kosan bir at gormedigimden bir anlam yukleyemedim. Ortada bir katir var inat mi inat...on kusur senedir ayni inatla harekete direniyor.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.