Eski forumdaşlar olsa hani beton nasıl çöküyor birtane batan haber bulun diyorlardı :)
Öyle bir devirdeyiz ki batanın gizlendiği batacak olanların gizli elden kurtulduğu, batınca zaten bir gecede öğrenir bu millet.
Printable View
Öyle dememek lazım Bizdeki kriz Abd de ki gibi olmaz , ABDli parası batsın der geçebilir. ve ülkesine güveni vardır..
Ama bizde canımı al paramı alma durumları var ;) Atı alan üsküdarı geçtikten sonra ABD falan ye gider :)
Geriye kalan betoncularda psikolojik çöküntü ve toplu intiharlar getirebilir cinsten.
Uzmanlar bağırıyo Marmarada 6,5 üzeri bir deprem 7-20 sene içinde mutlaka olacaktır diye. İstanbulda iğne atsan yere düşmüyor.
Önlem almak yerine beton dikmeye devam ediyoruz gel vatandaş sende gel kampanyaları devam ediyor, zaten bu toplu intihar değilde nedir ?
Kimse bana depreme dayanıklı betonlar dikiyoruz demesin.
Sunu merak ediyorum
Bundan 20 sene sonra hisse.net acik olur heralde ve buradaki muhabbetler degisir. Zaten nufus 30 milyona dayanmis olur
Muhabbet soyle degisir. Abi Sultanbeyli cok pahalandi ben Gebze ye tasinicam. Zaten o zamanlar Gebze ve Kadikoy arasinda artik 7 cesit yoldan metro olur.
Izmit te oturup Istanbul da calisanlar cogalir ayni NJ de yasayip NY ta calisanlar gibi. Olay hizli tren veya metroya bakar. Hatta Yalova da yasaip Istanbul da calisanlar cikar ki zaten su anda bile vardir heralde
Tabi Pendik veya Kartal gibi yerlerde yada DAP insaata pahali diyenlerin ve zamaninda yani bugun almayanlarin cocuklari bu aciyi cekerler
It is not a matter of if, it is a matter of time. Yani eninde sonunda olacak orasi kesin.
Cunku nufus 30MM a gidiyor. Yani dunyanin en kalabalik sehri olma yolundayiz
Bizim toplum ferasetlidir.Yatirimini sepet yapar.Sepetin birinci kalemi konut ikincisi altindir.Bu yatirim anlayişı farkinda olmadan gelismiştir.Arsacilar extra parasi olanlardir.
Hisse senedinde milleti sögüşlüyorlar.Vatandaş ne yapsin ev altin araba aliyor.Oturulan ev yatirim midir evet yatirimdir..