Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 dün 8.75 veren bi devlet bankasi bugün 9.50 veriyor mevduata!! Merhaba bu devlet bankası vakıf olabilir mi? Bir miktar dönüşüm var da. Onun için pazarlık edeyim en azından. Bir de miktar olayı var mı? Bo kazançlar
Alıntı: Originally Posted by regal1 Paranızın, 3 te birini hisse 3 te birini fon 3 te birini OSLve GBL de tutarsanız hiç bir zaman ters köşe olmazsınız. Bu ilk kural. Bu yapılmadığı müddetçe üzüntü kapıda yatar. Regal üstadım o üçte birlik hisse fonu emin ol düşüşlerde diğerlerin toplamının düşüş yüzdesine göre üçe beşe katlar. Yani kaçış yok. Bol kazançlar.
Alıntı: Originally Posted by Tbey35 Regal üstadım o üçte birlik hisse fonu emin ol düşüşlerde diğerlerin toplamının düşüş yüzdesine göre üçe beşe katlar. Yani kaçış yok. Bol kazançlar. fon dediğim ARE, TLE, ilaveten Epeydirde TTA DBA
Alıntı: Originally Posted by Tbey35 Merhaba bu devlet bankası vakıf olabilir mi? Bir miktar dönüşüm var da. Onun için pazarlık edeyim en azından. Bir de miktar olayı var mı? Bo kazançlar ziraat bankasi ..500k üstü
https://www.ziraatyatirim.com.tr/TRK...atirim-fonlari yeni byf ler gelmiş...
Alıntı: Originally Posted by regal1 fon dediğim ARE, TLE, ilaveten Epeydirde TTA DBA üstat bu ARE hem riskli hem de getirisi az gibi göründü bana...
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Webster üstad gümüş byf uzun vadeli alınır mı? ne diyorsun? Valla tavan yapti Ben tavan giden hisseyi almam Gumusun ne kadar gidecegini gumusculer kestiremiyor
Alıntı: Originally Posted by trust06 üstat bu ARE hem riskli hem de getirisi az gibi göründü bana... 4 mayıstan itibaren her gün 1000 tl 3,5 tl ortalama kazandı