Bundan böyle trol diye sayıklayanlaı ben de "herşeye karşı olanlar" olarak isimlendireceğim.
Herşeye karşı olanlar şimdi de bitcoine karşı :)
Printable View
Bundan böyle trol diye sayıklayanlaı ben de "herşeye karşı olanlar" olarak isimlendireceğim.
Herşeye karşı olanlar şimdi de bitcoine karşı :)
Benim öngörüm de şu şekilde.
Gün gelecek USD diye bir para dahi kalmayacak ama sanal paraların önüne hiçkimse geçemeyecek.
At fava bekle :)
Nitelikli trol/ler diye de bir olgu var , trolün `leb` demeden `leblebi` denildiğini anlayanına bu ad veriliyor. Aman diyeyim trol/lerin bu cinsleri daha da tehlikelidir . Adem`i cennetten kovduran lardan korkacaksın.
selam
baştan beri ingilterenin uyanık davranarak oyunun içinde olmadığı bir para birliği dediğiniz noktaya doğru gidiyor galiba.
euronun hammallığını maliyetini yüklenen almanlar oldu, ancak kasasından ab nin gediklerini en çok fonlayan da yine almanlar , üstelik değerli doç marklarını euroya tahvil ederek güç kaybettiler.
saygılar
selamlar
akrabam 500 bin lira toplu bir para aldı, hisse senedi olarak düzenli temettü getirisi tecih etmediğini borsaya güvenmediğini söylüyor, eve yatırım yapmak da istemediğini söylüyor çünki evet evi var, ileride ailemden de kalacak gayrimenkuller olacak diyor, haklı olabilir.
son olarak param sürekli elimin altında özgür kalsın enpara nasıl diyor ?
maddi durumu aylık kazancı iyi, bu paraya dokunmam gerekmiyor en az 5 yıl yıl mevduatta tutabilirim diyor ?
benim fikrimi sordu çünki enpara kullandığımı biliyor, ancak sözkonusu bu meblağda bir menkul yatırım olduğunda bu başlıkta gerçekten konuya vakıf üyeler var zevkle okuyorum ve çok şey öğreniyorum,
sizce ne yapmalı, enparada mevduatta 5 yıllık bir projeksiyon ortaya koyarsak enflasyon/döviz/gayrimenkul denkleminde mevduat nerede kalır tercih etmeli mi ? samimi bir soru
tüm değerli üyelere saygılarımla
Almanya zayıf euro ile inanılmaz bir kazanım elde etmiştir. Harcadığının en az 10 katını ihracat ile geri almıştır.Tüm avrupa birliği pazarını ele geçirmiştir. Almanya avrupa birliğini tek başına sömürmektedir. Kümesin içindeki kurt gibidir. Tüm sistem zayıf euro da dahil olmak üzere Almanya'nın faydasına çalışır.
Genel sohbet bölümünde oransal dağılım ile ilgili bir matematik sorusu var , ilgilenenler için:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=458&page=48