Kağıdın alanı belli kitleside belli. Sizin gibi düşünen ancak en fazla yüzde 30 luk kesim olabilir bence. Mesela öyle bir noktaya gelsek vaka sayısı günlük 100 vefat sayısı 10 olsa ve DSÖ artık Pandemi nin sonu dese ve spekler buna paralel büyük dalgalı aşağı yönlü silkelese bence net yüzde 50 lik kesim dökülürdü.
Zira sermaye artırımı, cazip birleşmeler iştirak arzı ancak dediğiniz gibi Kral a bağlı şeyler. Görüyoruz bunların örneklerini. Kral a bağlı demem sizinde aynı şeyi söylemiş olmanızi haklı çıkarmaz. Çünkü bana göre tüm büyük hareketler krallara bağlı.
Dmsas, burce, kristal kola bunların nesi var? Hıç bir cazip tarafi yok ayakta kalmaya çalışan şirketler. Ama spekler tuttumu o kadar kötü takasa rağmen bile yuzde 100 seri yaptırmadan bırakmıyorlar. Hatta bence batmamak adına borsayı kullanıyorlar.
Sırf bu yüzden bu ters mantıkla mı hep pozisyon alsam diye düşünmüyor değilim. Hatta itiraf edeyim 2019 Eylül de burvaya sırf bu mantıkla girdim ve aynen de hayatımın hareketi oldu. 11 TL iken kağıtta yüzde 700 kazandım satmazsam kalpten gidicem diyenler vardı ve kagıt 10 ay sonra 94 TL de zirve yaptı. :) Düşünun artık böyle bir kağıdın bile ne kalpler yaptığını.. :)