Cengiz pes etti demek yada kredili olanları satıyor
Printable View
Cengiz pes etti demek yada kredili olanları satıyor
Yönetime rağmen Birşey yapamayacağını anladı sanırım, şimdide şekere gidiyor, onun içine de yakınsa s... R.
1 aydır şekerin daha iyi olduğunu görüp takip ediyorum lakin, bize ters.
Faizsiz diye diye geleni okşayıp gönderiyorlar.
Sahipleri gibi gelen büyük yatırımcı da sahiplerinden el alıp gidiyor.
Takibimde olan kelepir ler vardı,
Bıon, Usak onlar bile % 50 gitti.
Satıp geçeceğim polho %100 gitti hale ederi var biz hala bu sünepeyi birisi götürecek diye bakıyoruz.
Niye gitsin aile şirketi gibi çöreklenmişler bol maaş, hedef yok, hizmet yok. CA gibi bir dalevereci gelir çarparım derken çarpılır.
Ünsüz düşünür gibi sonunda milleti zıvanadan çıkaracaklar.
Kardeşim aylardır negatif görüş belirtiyorsun. Hissede olan insanlarında morali bozuluyor tamam polnyanacılık yapma ama bu kadarda negatif olunmaz. Ben bu hisseyi 5 yıldır taşıyorum belli bir miktarı sabit, belli bir miktarı ilede al sat yapıyorum. avcı aldı diyede almadım, sattı diyede satmam. Daha iyi gördüğün hisseler varsa neden burda eziyet çekiyorsun anlamadım?
Yusuf kardeş düşüncelerine saygı duyarım, derler ya gönül düşmüş moka mis gibi koka. Bizim ki o misal.
Doğru söylersin keşke durmasaydım 5 lire de olsa kurtarmıyor beni artık.
Derdim hissenin kötülüğü asla değil, sahipleri ve işlem yapanların ça.... lıkları.
Saygılar
Sevgili kardeşim, hayatta herkesin bir planı, bir stratejisi vardır. Onlarında kendine göre bir açıklamalrı vardır ben diyorum ki bize ne. sen hisseye güveniyorsan bekleyip neticeyi görmek gerekir. Güvenilmiyor ise nasibi başka yerde aramak gerekir. Bak sana bir örnek çok zaman önce 280 lira ort. maliyetle Konya Çimento almıştım al satlarla 190 liraya kadar indirdim maliyeti, hisse 150 liraya düşünce lanet okudu herkes bende dahil tabi. 250 liralara gelince sattık kurtulduk diye düşündük ama hisse 1750 lirayı gördü nasip değilmiş bize. Bunuda öyle düşün, yani ben en azından öyle yapıyorum. Kızmak bağırmak çözüm değil asla
Cengiz şekeri tavan yaptı
Cengiz bugün yüklü satış yaptı galiba yükseliş var