Aaaa ben sizi buldum internetten.. Ahh Selim bey gordum sizi:):):)
Gollük pas verdiniz napim:)
Printable View
Aaaa ben sizi buldum internetten.. Ahh Selim bey gordum sizi:):):)
Gollük pas verdiniz napim:)
Ben en iyisi bir dondurma yiyeyim sabahtan beri canım çekiyor sonra da gidip kapalı havuza bakayim. Cok soguk değilse yuzucem. Bende aktif spor yapicam. Yürü yürü olmuyor. Enerjim çok birikti. Etrafa sarmaya başladım artik:)
Görüşürüz yine.:hi:
Oha... nasıl buldunuz?
Ekimde Yunanistan'a gidecem dünya şampiyonasına işte. Canli verilecek bütün maclar.
Ruslar 2 yildir cezaliydi, hicbir turnuvaya katilamiyorlardi, bu sene cezalari kalkmis. Yani bu sene baya zor olacak. Hayirlisi olsun.
Çok yaşlandım, beceremiyorum artık. Ama hedefsiz olunca ölü gibi hissediyorum. Boyle kendime altin madalya hedefi koyunca super hissediyorum.
Anca gidiyorum eve. Sabah gunesliydi ve simdi yamur yağıyor. Tipik izmir havasi [emoji53]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hal yüzme bilmiyorum. Hesapta bu sene havuza yazılıp ogrenecektim. Kaynadı arada...
İyi yuzebiliyor musunuz? Yapabiliyorsaniz abartmadan düzenli yapin bence de. Sporun abartisi zararlı.
Pro spor yapip ilerki yaşlarda saglam olan kimse görmedim. Herkesin ya beli arizali, ya boynu arizali, ya eklemleri sorunlu, ya dizlerinde sorun var...
Bence en guzel ve saglikli iki brans:
Koşu (sprint)
Yuzme
Bu arada grafikleri özledim. Eve giser gitmez cay yapip grafiklere bakacam.
Kib
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzemedim ben bone şartı varmış.. Kapalı havuzlarda oluyor genelde aklıma gelmemişti. Burada iki tane olimpik havuz var. Açık olanlar.. Derinliği olimpik değil tabi ki. Keşke olsa.. Ya da bir tanesi olsa süper olurdu.. 20 Mayısta kullanabilirmişiz. Onu beklicem artık:) Bone ile yüzmeyi seviyorum ama uzun süre ve her gün kullanım baş ağrıtıyor..
Selim bey yüzme güzel bir spor hakikaten. Öğrenin çok mutlu olacaksınız. Sadece spor olarak bakmayın. Denizin altı ayrı bir dünya. Uzay gibi:kalp:
Ben iyi yüzerim.. Çokta severim. Sudan da çıkmam herkes çıkar evine gider ben çıkmam :):):)
Ama dondurma yedimmmm:p