Onu dedim ya sn batman,adam kesinlikle kandırılamaz,e bayadır kinlenmiştir,kendini harcıyanların her türlü usülsüzlüklerini en acımasızca cezalandırır,kk bunu yapar mı,imam bunu yapar mı.
Printable View
Onu dedim ya sn batman,adam kesinlikle kandırılamaz,e bayadır kinlenmiştir,kendini harcıyanların her türlü usülsüzlüklerini en acımasızca cezalandırır,kk bunu yapar mı,imam bunu yapar mı.
Valla yavaş aday değilim der de imam a gelince o iş biraz karışık,bence.
İşin aslına bakarsanız kk nın da bizden başka öyle kemik bir oyu yok.Sağdan say yüzde 25 iz soldan say yüzde 25 iz.KK nın şansı reis düşmanlığı ve bu ittifaktı.Çoklu aday olursa kk direk kazanır diyemem
Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.
İkinci turda reisin karşısında vazo olsa oyum vazoya:))))))))