Osmanlı'ca tabelaları görmüyor musun ? resmin sağ tarafının az ilersi köşede kirli kahveci memiş efendi'nin tükkanı olması lazım. o kısmı löde kadraj almamış. hiç yakıştıramadım bana attığınız bu iğrenç iftirayı.
Printable View
35-40 yıl önce olaydı ben verirdim Salih ağabeyim.
5-6 tane mandamız vardı köyde.
Keserdik etini yer, derisinden sana kıspet yapardık .
Ağabeyim her insan yorulur.
Gerektiğinde güreşi ayakta bağlayacak, dinleneceksin.
Ayakta Güreşi Bağlama: Pehlivanlar maça yeni başladığında rakibi tartmak ve baştan açık vermemek amacıyla veya çok yorulduklarında dinlenmek için maçın temposunu düşürürler. Bu bir güreş oyunu değil taktiğidir.
saygılar
hayatta her şey her an bir denge üzerine durur da sen onu çoğuncana kaos olarak algılar ve tanımlarsın... bir de baklava dükkanını aydınlattığın şıkır şıkır ışıkla, antikacı dükkanı aydınlatılmaz misali her şey kendince uygun olan vaziyette anlamlanır. o halde yaşam nedir ?
SPK Başkanı Ömer Gönül: Yatırımcılara şunları sormak isterim: “Bir şirket #halkaarz ediliyor. Yatırımcı* gerçekten şirketi bildiği için mi alıyor? İzahnameye bakıyor mu? Tavan olacak diye mi alıyor”. Belki de büyük bir kısmı tavan olacak diye alıyor. Yatırımcılarımızı tekrar uyarmak isterim.
Orta ve uzun vadeli yatırım yapın, şirketlerin finansal tablolarını inceleyin, gerekiyorsa profesyonel destek alın.
Söylenti, duyum ve tüyo ile işlem yapmayın. Özellikle ilk halka arzlarda SPK tarafından onaylanan izahnameleri, finansal tablo ve raporları detaylı inceleyin. Çünkü izahnamede, şirketin gerek mevcut durumu gerekse muhtemel riskleri hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.
Yatırım kararları tüm bu bilgi ve belgelerin incelenmesi neticesinde tasarruf sahibinin risk algısına göre verilmelidir.
Terör örgütü PKK, Türk SİHA'sına MANDPADS ateşledi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.