he he. çıkar altın shortların işlem görüntüsünü. hatta yetkili makamlar da incelesin. niyet ortaya çıksın. eğer short açtım deyip acmadiysa, bunu da destekçileri ile kasıtlı yapıyorsa bu incelenmeli.
Printable View
he he. çıkar altın shortların işlem görüntüsünü. hatta yetkili makamlar da incelesin. niyet ortaya çıksın. eğer short açtım deyip acmadiysa, bunu da destekçileri ile kasıtlı yapıyorsa bu incelenmeli.
1,1770 gösterseler fitim 1,1740 da bir numara yok.
İşin diğer boyutu evet 1,1630 lardayken 3,5450 leri gördün bugün euro 1,1740 görmüş 3,5350 gördük maksimum %1 daha yedik gitti euro 1,20 olsa şurda herhalde 3,52 ile karşılarız orayıda :D
Bu euronun düşeceği zaman bakalım asıl ne olacak orası tam muamma.
bak nasıl biliyor kendilerini. kendi söylediklerinin tersini yapma konusunda. bu işi kasıtlı ve organize yapıyorlarsa bunu inceleyecek soruşturacak makamlar belli.
Sayın stondhand , onsda 1000 li rakamları görünce aldıktan sonra satış için uzun mu yoksa kısa vademı yapacaksınız , bende aralık ayında onsa dalmayı dusunuyorum.
2019 sonuna kadar dolarda gitmeyi planlıyorum,sonra ne olacak o zaman düşüneceğim. bu arada ben zaten mevduatçıyım ama dolar mevduatçısıyım,yani faiz işlerim %4,25 ile devam ediyor. ordanda geri durmuyorum. bu kararı geçen sene kasımda verdim. TL de öyle alametler gördüm ki uzun süre uzak duracağım.