Niyetini anlıyorum ve teşekkür ediyorum:)
Printable View
Niyetini anlıyorum ve teşekkür ediyorum:)
Insanlari zan altinda bulundurmak iyi birsey degil ama maalesef bunlar oluyor. Genel olarak yaziyorum yani.
Hissenet iyi, akceli islere karistin mi hemen ipini kesiyorlar, ama baska yerlerde daha dikkatli davranmak lazim. Aklinin bir kosesinde bulunmasinda zarar yok bence. "Tuzaga dusmezsin", eger ileride boyle birsey ile karsilasirsan.
Ben bana yönelik iyi niyetini anlıyorum emin ol.. Zan altında bırakmak gibi bir niyetin olmadigıni biliyorum. Sen vicdanlı birisin. Kimseye haksızlık yapacağını düşünmüyorum. Ölçüyü koruyorsun hep sahit oldum. Beni düşündüğün için teşekkür etmiştim az önce.
İyiyim rahat ol. Hayat deneyimlerdir:yes:
Konu kapandigina göre gülelim artık di mi:yes:
Düşünme düşünme düşünme düşünme :)
https://mobile.twitter.com/eskisarki...35956769411078
16 şubatta ki gibi çok yazdık. Topik müdavimleri "gidin burdan gidiiiiin'" demeden ben kaçıyorum Gonzales..:hi:
Ben acikca kovan olmadi. Cevap vermeyerek pasif kovma deneniyor. Kovulunca gidecek degilim ki.
Konu da kapanmadi aslinda. Bak nasil bana iyi davraniyorsun diye psikolojik baski uyguluyor ihtiyar. Benle konusmayi bile kesti. Hicccccc cevap vermiyor. Verme lem, benim icin daha iyi. Yazar yazar giderim mukavemet olmadan.
Tammam dusunme... Sila'da oldugu gibi aklinin bir kenarinda kalir, sonra ortaya cikar!
https://www.psikolojidenoku.com/gaslighting/
Yazı çok uzun akşam okucam:yes:
Kimse bana psikolojik baskı uygulamıyor. Özgür iradeliyim ve bu yüzden görüyorsun halimi:) Ayrica birine davranışımı başkasına göre belirlemem.
Seninle neden konuşmadığını nedenini bir tek o bilir. Bence kendisine sormalısın:)
Sevmiyor olabilir? Seni tam tanımıyor olabilir? Sana kırılmış olabilir? Eğlencesine yapıyor olabilir?
İllaki vardır bir nedeni..
Ama sen çok inatçısın. Dedim ya bırakmıyorsun hiç. Emegine gercekten saygı duyuyorum. Beni ignore etmeyin deyişine de hayran kalmıştım.. Gidişat dostluk görünüyor benim cepheden..
Bu kadar emek karşılıksız kalmamalı bence :yes:
İlaveten benim onunla meselem kapandı. Insan kaybetmek istemiyorum böyle açıklayayım sana..
Konusuyordu. Bakti bana iyi davraniyorsun, kiskandi. Klasik ozguvensiz narsist insan psikolojisi. Baska sebep aramaya gerek yok.
Ayrica her yazinda da yazdigin icin ozur diliyorsun. Demek ki ozelden sana da baski uyguluyor psikolojik olarak, sen de onu incitmemeye calisiyorsun. Bunlari anlamak icin alim olmaya gerek yok.
Kacin kurasisin lem ihtiyar, cebimden cikaririm seni. Akli sira topikteki herkesi bana dusman yapacaksin, ignorelatacaksin ha. Dur hisselerimden biraz vakit kalsin gorusun topigini parazit gibi nasil ele geciriyorum. Muahahaha.