6,3918 şuanda
Printable View
Rothchilds ailesinde intihar dışında ölüm yok.
Aile fertlerinin ortalama yaşam süresi 70 80 iken, 1900 den sonra bunu 100 ile 105 yaşına çıkardılar. Bu rakam daha da ilerler.
David rockafeller 200 yaşını göreceğini iddaa ediyordu, bu boş iddaa değildi. Ama ailelerin diğer fertlerinin bunu başaracağına eminim.
Bahsettiğimiz Azrail bu adamlara uğramıyor sanırım ya da Ecel :)
Yetmez ama evetci libos cumhuriyete kil oluyordum, orada yonetim degismis. bakalim gemiyi rotasina dondurebilecrkler mi.
Temiz ahlaklı dürüst, topluma örnek bir yaşam tanrıya inancımızı göstermenin yoludur.. İnsanoğlu düşünme akıl yönüyle bütün canlılardan ayrılır.. Tanrıya bize böyle Bi lütüf verdiği için ne kadar şükür etsek az.. Kimi bunun için dini kitapları esas alır kimi benim gibi ahlak felsefesini
Laik olmayan bir ülkede ekosistem yazan adamı ip den tespit ederler. :cool:
"Bana göre" diye yazanlar zaten çoktan gitmiştir.
Sanıldğının aksine şerri sistem ilk "Bana göre" dyenleri götürür. Çünkü en muhalif/çoğunluk olanlar onlardır aslında.
Kaza yaptığımda sağ şeritten en sol şeride attı kamyon beni, arabadan indim hemen orta boşluğa çıktım. elinde pazar arabasıyla yaşlı bir teyze ( o gün o bölgede pazar yoktu) otobanın ortasına geldi ve oğlum çok izaklardan gördüm ve geldim, senin hiçbir suçun yoktu. ALLAH seni korudu dedi. Sağol teyze dedim ve ne gelişini ne gidişini gerçekten görmedim. Yaşlı bir teyzenin vizir vizir arabalarin geçtigi otobanda orta refüje gelmesi imkansız... Bu olayı nasıl açıklayabilir ateistler?