Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 anca bu kadar giyiniğini bulabildim:) https://i.hizliresim.com/LOl2Qa.jpg maşallah maşallah
Alıntı: Originally Posted by apache64d Cok sert duruyo...:kahkah: nede olsa ivana sert:)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 nede olsa ivana sert:) Burada daha kilometresi azmis ama yinede das gibi dasss..:)
Alıntı: Originally Posted by apache64d Tablo allak bullak olacak bugün..:) Oldu bile.liste gelmeden hatunlu tablo düştü[emoji2] [emoji3] NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Alıntı: Originally Posted by apache64d SNPAM...%40 DYOBY....%40 KARSN....%20 Hepinize bol sans bol kazanclar olsun akidesler. Yönetimden rica etsem su KARSN daki A yi S ile N nin arasina koyarmi...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by apache64d Burada daha kilometresi azmis ama yinede das gibi dasss..:) çok yol yaptı diyon o zmandan bu yana:)
Alıntı: Originally Posted by batık Oldu bile.liste gelmeden hatunlu tablo düştü[emoji2] [emoji3] NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK. Mübarek cuma günü öyle tablo konursa olacagi bu olur iste..:kahkah: Baskan yapacagini yapti gene...:kahkah:
diyecektim ki cuma namazına müteakip koydum saate baktım önce koymuşum:shh::shh: