Herkes çalının arkasında merak etmeyin
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Herkes çalının arkasında merak etmeyin
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de yeniden girdim yüklü olarak çok şükür üstüne de attı 20 krş alıp uçurmuyorlar kağıdı sindire sindire gidiyor çok daha iyi olur inşaallah spek işini iyi yapıyor
Telekom iddiası ve bilanço sanırım çok iyi gelecek
Beklentiler satın alınır kv hedefim 25
İki tavan yaparsa kaçarım zaten
Benim aklım bana asla yt değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Müsaadenizle ben de naçizane fikrimi beyan edeyim.
Şirket sahibi elinde hisselerin çoğunluğunu bulundurduğu için, balondan bile olsa (ama Datagate'deki yükseliş balon demiyorum, dikkat edin) güle oynaya müsaade eder.
Para tatlı, adam iş adamı.
Türk sanayicileri ve iş adamları derneği başkanı. Evet.
Yarın birgün oynaklık artsa, kimse de dönüp Erol Bilecik'i suçlamaz.
Velevki suçlandı, "halka açık şirket, herkes işlem yapıyor, ben ne yapayım, benim işim başımdan aşkın" der geçer.
Daha önce çalıştığım şirketin CEO'su ikide bir şu lafı ederdi, etik bir konuda tartışma olduğu zaman.
I am not running this company for charity. I am running this company for the profit of shareholders.
14.67 fiyat hedefi verip tut demişler. Bu ne kine. Ytd.
hisse 6 lira iken de bnp 8.6 fiyatla AL tavsiyesi vermişti....
ama şu an belli ki başka gelişmeler var ve bu yüzden fiyatı güncellediler.
Ağzı olan konuşuyor, bilip bilmeden.
Gidin de eski sayfalara bir bakın, 6tl ile iken Is Yatırım'ın %20 üzerinde prim ile önerdiği hisse listesine.
Tabi bunlar hep "hisse çok yükseldi, biz kaçırdık, öyleyse topikte kinimizi kusalım, kötüleyelim" hezeyanları. Siz devam edin kötülemeye, bak bugün de %3 artıda yoluna devam ediyor hisse.
Yok hocam yanlış düşünüyorsunz. Kötüleme gibi bir niyetimiz yok. Aksine verilen hedeflerin tutarsız olduğu ile ilgilidir. 6 TL iken 8 TL hedef verildi. Ancak 16 oldu ve daha da olacak. Çünkü momentum yakalandı. 6 TL iken 20 TL hedef ile "AL" verselerdi ve bugün "tut" seviyesine çekselerdi daha akılcı bir eylem olurdu demek istedik.
Özetle 6 TL iken kimse rapor ile destekleyerek buraları göremedi.
Peki, niyetiniz iyiyse sözümü geri alıyorum, hatta sizden özür diliyorum. Sizi ayırarak söylüyorum, topige gelip, o kadar çok hisseyi kötüleyip, sonra da giden var ki, benim artık sabır taşım çatladı. Siz de bana hak verirsiniz umarım, kaç aydır bu hisseyi anlatmaya çalışıyorum, öylesine negatif adamlarla muhatap olmaktan sinirlerim bozuldu, çıkışın bile keyfini suremiyorum.
bilmediğimmiz bişeyin fiyatlandığını düşünüyorum. bilançonun son çeyrekte öncekilerden daha iyi geleceği bir gerçek. iyi bir temettü beklentisi de gerçek ama bu beklentilerle hisse 6 dan 10 hadi 11 civarına bile gelse yeterliydi. demek ki başka bir durum var.
Ha ayrıca ben fincan kulp formasyonu var diye aylardır yazıyorum, 11tl hedef verdim hisse 6tl iken.
Ama tabi kartvizitimde İŞ Yatırım yazmadığı için bunlar...
Çok haklısınız. Ancak kesinlikle özür dilenecek bir durum yok amacım fikir alış verişinde bulunmak. Diğer yandan bu ve benzeri şirketler faaliyet gösterdikleri ülkede büyümeden ciddi pay alırlar ve bunlara "büyüme" hissesi denir. Bu nedenle de değerleme ile bu şirketlerin fiyatlarını bulmak zordur. Çünkü ülkedeki büyüme ne zaman normal seviyeye gelecek ya da şirketin ürünlerine talep ne zaman azalacak sorularına cevap bulmak zordur.
Trend is my(our) friend :)
nerden satsak pişman oluyoruz.
5 maliyetdeydim.7.40 'lar dan verdim kardeş.ben ne yapayım.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam mı devam mı çalı dibindekiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asels gibi olma ihtimali var mı tepeden düşürmek gibi Yüksekden düşmek daha çok acıtır
Asels gibi olma ihtimali var mı tepeden düşürmek gibi Yüksekden düşmek daha çok acıtır. Kimsenin bilmediği bir sebepten yükseliyorsa spek işi olmaz mı yıksa ihale yatırım filan olsa bilinirdi muhakkak
Arkadaşlar bu hissenin hikâyesi beklentisi ne? Bilen var mı
yatirim tavsiyesi degildir
Arkadaşlar ciddikarlar yazdı kar cebe yakışır belliki operasyon var aman dıkkat ben çıktım benden alanda kazansın.
alan satan kim pasta görsek
2 gün erken satmışız.
Böle kağıt görmedim ha alayım ha alayım diyorum gelmiyor aşağı, nerelere gidecek acaba?
Eline verdi milletin hayırlı olsun 18.54 ten 3 dakikada 15.31
o neydi gız
Taban görürüz artık. Hayırlı olsun.
Sahsi fikrim KY varsa kurtulsun. Tabii ki bence
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk