BRKO Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1793126 Ana Ortaklık Payları: 1793800
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...95#post1181195
Printable View
BRKO Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1793126 Ana Ortaklık Payları: 1793800
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...95#post1181195
43 ü aşağı kıracak gibi açtı. Umarım 43 ten alıcı gelir.
Bir daha sadece günsonu bakarım.,adam 43-44 bile sürekli emir siliyor. yine koydular 44 e satışı
Ne yapmak istiyorlar, bilanço kötü değil. Yatırımcı ilişkileri, Her şey yolunda diyor. Ben bu işi çözemiyorum.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün itibariyle bakmayacaktım ama son defa eşleşme miktarına bakayım dedim
0,44 ten 1 lot aldıktan sonra 5 lot daha aldı.sonra 5 lotu iptal ettikten sonra listemden çıkardım artık:)
Speğin çapı bu kadarsa çok fazla şey beklememek lazım
eşleşme anlık deyişebiliyo onu çok dikkate almayın mustafa bey ...bende 10bin lot kapital var öle sine almiştım grafigi güzel diye 7 ay önce falan.. gün içi elli kere eşleşmeyi deyiştiriyo görüyorum burdan...ama pirimde yaptı yapmaya devamda ediyo ...ytd
Endeks düştüğünde anında aşağı 1 kuruşluk tepkiyi yapıyor. Bu oç ları bu işi cidden iyi biliyor.
Spekcik yine eşleşme miktarı ile kendini tatmin ediyor:)) 45 46 yaptı.nasıl olsa iptal olacak
İlk defa iptal olmadı.umarım garantiden 350.000 lotla giriş yapan hakiki bir Spektir ve herkes kazanır
Reis suan eslesme kacta
51 tavan oldu. 51 alışa 1.400.000 lot alış girdi ama iptal etti malesef.
Şu an 47-48
50 bin lot halktan ben yazdim bakalim ins alor
Bilanco eksiden kurtarmia kendini bakalim ne olcak
Tavan olursa sana zahmet yaz yine reis
Sildim emri amk 51 de sermaya artitimi yapip milletin parasini calmis lar ne yone cekerlerse oraya gider hic geregi yok
grafik paylaşmayı sevmiyorum ...bu yorumum hala geçerli günlükte TOBO vardı ...çaliştı ...daha öncede yazdıgım üzere yine bu hissenin dinlenmesi gereken yer buralar deyil 65_75 aralıgı .. 11 .ay çok önemli geçmiş grafiklerde bi kaç defa 11. ayda devasa yükselişler oldugu gözüküyor.....spk bu hreketin sebebini şirkete soracaktır ..biliyosunuz düşerken sormaz ...biraz hareketlenince hemen sorar ...spk ya cevaben ..şirket henüz açıklanmamiş bi durumumuz yoktur derse olumlu şeyler olmuş ..henüz açıklayamıyoruz anlamına gelir ...beklemeye devam ...YTD..
Kapanış fiyasko idi ama en azından hacmin artması iyi oldu.
Kağıdı elinde baskılayan alçaklar cuma gunuku göz kirpman biraz moral oldu. Artık gözünü aşağıya dikemezsin. 50 üstüne atta verelim.
Yeter..
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine eski haline geldi.43 44.bir günlük umut verdi oç
Genel kurul onaylı ve yetkisi çerçevesinde yönetim kurulumuzca yürütülen çalışmalar
kapsamında; OSB den çıkarılan 458 Ada da bulunan 2, 3, 4, 5, 6, 7
nolu parsellerdeki toplam 445.991 M2 olan arazimize, İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüd İşlemlerinin yapılması için SEZGEK Yapı Planlama Şirketi ile sözleşme yapılmış ve ilgili Şirket ce Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nezdinde çalışma
başlatılmıştır.
Guzel soru, aslinda mali durumu kotu diye gozaltina aldilar hisseyi, penye isi surekli zarar yaziyordu
Ama biraz hizli aldilar gozalti pazarina surec cok hizli gelisti, sanki biraz danisikli dovus oldu o is
Gozaltina girisle hisse baski yedi, fiyat dustu.....penye isini durdurdular, makineleri sattilar
Suan hali isi var tek yaptiklari, onu da kapatip gayrimenkul isine girerler buyuk ihtimal...ama bunu hemen yapmayabilirler cunku ozaman cagri yapmalari gerekir, kasada para yok
Sirketin suanki defter degeri 1.20 tl
Bilancoda; 445 donum arazinin degeri 2012 yilindaki organize sanayi alaniykenki degeri. Suan varin siz dusunun suanki degerini, suan konut arazisi
Beklemeye deger bir hisse, ben erken emeklilik plani olarak goruyorum bu hisseyi, kisa vadeli hareket olur mu bilmem ama ben gerekirse 5 yil beklerim
Bu imara esas jeofizik/jeoteknik rapor haberini cok olumlu buluyorum. Bu arazi uzerine yapilabilecek yapilarla ilgili detaylar bu raporda netlesir. Surec cok agir ilerliyor, fakat nihai hedef belli. Bu denklemin tek bilinmiyeni zaman, o da bende cok
Yavaş da olsa ilerliyor. Bu zamana kadar yavaş ilerledi. Hisse baskılanıyor. Bir aşamadan sonra hızlı ilerlemeli. Süreci gören birileri mal toplamaya başlarsa ellerindekini kaptırmak istemeyeceklerdir.
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu kagittan once ozbal daydim, erciyas a satilma haberiyle 1.40 lardan girmistim, bekledim gerektigi kadar
Orada da surec yavas gitti belli bir sure, sonra dalgali gitti 1.40-2.00-1.40 seklinde...onemli olan sabir, disiplin ve hedefledigin kari elde edince cikabilmek, isterse uzaya gitsin hisse.
Acelem yok uzun lafin kisasi, cok maymun istahli da degilim
Normal bir hisse olsa yarın direkt 0’52 sen açar.ama bunlar oç olduğu için muhtemelen 45 46 açar.garantiden cuma 400.000 lot alan eleman iyi bir yerden satmak isteyecektir
52 den tavana kilitleyim alışa izin vermemesi gerekirken 47 den alan yok mu diyor resmen.
Cidden çok ilginç kağıt. Demekki yükseliş için sadece haber değil kağıtta spek olup olmaması ve kağıdın sahiplerinin kim olduğu da çok önemli.
Umarım bu kağıda sağlam bir spek gelir. Yoksa firma sahiplerin den bir halt olmayacağı çok belli.
Cuma günü tahtayı süpüren kimse, bugün bu haberin düşeceğini biliyordu herhalde..Yoksa yakın izleme pazarında bir hisseye neden onca parayı arkasından kovalayan varmış gibi soksun..SPK ne iş yapar, bunları ebelemedikten sonra..
Habere istinaden düşüncem, arsaların değerlendirilmesiyle alakalı süreç hızlanıyor..
Bekledik, bekliyoruz..
47 yi aldığı an tavana kilitleyecek gibi duruyor.ama çok ilginç 47 den satan cuma alan gibi
bu aylarda 70 civarı hareket etmeliyiz haftalık gırafik sevdigim bir hal aldı....ytd
Sn Cefaks size zahmet son 1 aylık genel takas Listesi gönderebilir misiniz akşam?Teşekkürler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1453cbb559.png buyurun takas
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birko'nun Vergi Dairesine Sunulan 2017 Yılı 9 Aylık zararı 2.841.271 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
Kar açıklaması zaten anormaldi. Zarar etmesi gerekiyordu. 130 işçiye karşılık 40 beyaz yakalı var. Bu işletme kar edebilir mi? İyi haber sonrası kötü haber göndermeli ki kimse kağıda yanaşmasın. Yanaşan da uzaklaşsın.
Sent from my iPhone using hisse.net
Haha, habere bak.nafile cirpinislar bunlar
Demek zarar etti brko. Biz de cok karli bir sirket diye yatirim yapmistik, hemen satalim yarin
elindeki 445 donum arsadan haberimiz yok, bilanco nasil okunur bilmiyoruz
kagida baski kurmak icin feda edebilecekleri lotlari da tukendi demekki, boyle haberlerle baski kurmaya calisiyorlar
Bu tip caresizlikler alicilari kamcilar, sahsen ben portfoyun %50 si brko olacak sekilde alim miktarimi arttiracagim
Siz satisa koyun, biz de gerekeni yapariz