ersun çok zarar verdi bu takıma..
2 yıl heba oldu..
Printable View
Bide zarar vermese acik ara sampiyon olcaklardi ozamn neyse ben ona degilde bu iki cocuk super valla kiskanmamak elde degil ytdddddddd gs de birtane yok
Trabzonspor, Mart-Nisan 2011'deki altı maçlık serinin ardından ligde ilk kez üst üste beş maç kazandı. Esiyor.
#8geliyor8
Valla bu takimi gordukten sonra pazartesi spek hazirliklidir insallah ts hissesine saldiri olur nerdenmi biliyorum saldircaklardan biri benimde ondan ytdddddddd
Maç fazlalığıyla olan 4. sıramız kutlu olsun. İlerideki haftalarda daha iyi olur ve artık 3 TL üstü kalıcı hareketini gerçekleştirir.
Geliyor Trabzonsporum sen kazan da paranın ,,, malum takımını karakters... ajanı takımı mahvetti ama hesap döndü spek
İkinci devre Trabzon da oynayacağımız maçlar
1)malum takım 2)bjk 3) Başakşehir 4)Kayseri 5)Malatya 6)Sivas 7)Kasımpaşa 8)Göztepe
Ve son maçımız 2011 de şampiyon olduğumuz sene Karabük
50.yılda çifte şampiyonluk mu ???
rakiplerimizin haftaya zor maçları var.
https://i.hizliresim.com/yzg9Xk.png
başkanın ersun ısrarı takımı yedi.başkanın stat devir yanlışları hisseyi yedi.bir çok olumlu düşünen bizleri bile yediler.dilerim başarı gelir bekleyen dostlar ekmek yerler.
bu kadarda olmaz dedirten yazı. tam 17 milyon $
http://www.karadenizgazete.com.tr/ko...ikayesi/172034
Ben yarin alip beklemeye baslicam gs den umit kesildi bari bedava ts de bekliyelim sonucta dun seyrettigim trabzonun iki tene genc yetenegi icin bile bu hisse alinir yarin sabahtan ilk hisselerimi heybeme koyacam insallah sonra kademeli devam bu ts ye yatirim yapilir piyasa degeri 50 milyon euro belkide abdulkadir ve yusufa devre arasi bukadar teklif gelcek lig lideri ile arasinda 5 puan var daha ne olsun bence gs su an nasil ucussa ts ondan ucuz ytdddddddddddd
İlgi: 07.12.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 2008 (01.06.2008-31.05.2009) ve 2009 (01.06.2009-31.05.2010) hesap dönemlerinde elde ettiği karları dağıtmamasına ilişkin olarak yasal yollara başvuru hakkınızın olup olmadığı hususunda bilgi talep edilerek varsa mahkemeye sunabileceğiniz evrakların tarafınıza gönderilmesi talep edilmektedir. Şirket'in gerçekleştirmediği kar dağıtımlarına ilişkin olarak, bilindiği üzere Kurulumuz; Şirket'in 2007 hesap dönemine ilişkin kar payı ödemeleri ile ilgili olarak aldığı kararları 2009/42 sayılı ile 2011/12 sayılı Kurul Bültenlerinde, 2008 hesap dönemine ilişkin kar payı ödemeleri ile ilgili olarak aldığı kararı 2009/53 sayılı Kurul Bülteninde, 2009 hesap dönemine ilişkin kar payı ödemeleri ile ilgili olarak aldığı kararı 2011/8 sayılı Kurul Bülteninde, Şirket'in 23.05.2011 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı ile ilgili olarak aldığı kararı ise 2011/39 sayılı Kurul Bülteninde kamuya açıklamış olup, söz konusu Bültenlere Kurulumuzun internet sitesinden (www.spk.gov.tr ) ulaşılabilir. Şirket'in esas sözleşmesine aykırı olarak aldığı kar dağıtmama yönündeki genel kurul kararlarının hukuka aykırılığının tespiti ve iptali talebiyle Kurulumuzca açılan davaların Şirket aleyhine sonuçlanması neticesinde, Şirket'in 30.01.2017 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında, 2007-2008-2009 hesap dönemlerine ait karların dağıtılmaması nedeniyle ilgili genel kurul kararlarının iptali için açılan davaların Şirket aleyhine sonuçlandığı belirtilerek, konu tekrar genel kurul gündemine alınmış ve 2007 hesap dönemine ait kar payı ödendiği için 2008 ve 2009 hesap dönemlerine ait kar payı dağıtımı hususu tekrar görüşülerek ilgili dönemlere ilişkin kar payı dağıtımının gerçekleştirilmemesine karar verilmiştir. Söz konusu genel kurul kararına ilişkin Kurulumuzun 21.04.2017 tarihli ve 18/613 sayılı toplantısında ise; 1) Şirket'in 30.01.2017 tarihli genel kurulunda alınan söz konusu kararın hukuka aykırı olduğu, pay sahiplerinin ilgili karara karşı butlan davası açabilecekleri, 2) Söz konusu karların dağıtılmamasından ötürü zarara uğrayan eski pay sahiplerinin yasal koşullar oluştuğu takdirde hukuki sorumluluk için gerekli yollara başvurma haklarının bulunduğu, mevcut pay sahiplerinin ise söz konusu karların dağıtılmasını istemeye yetkileri olduğu hususlarında Şirket'in eski ve mevcut pay sahiplerinin bilgilendirilmesine karar verilmiş ve ilgili husus 2017/16 sayılı Kurul Bülteni ile kamuya açıklanmıştır. Son olarak, şahsınızca konuyla ilgili olarak bir dava açılması durumunda ilgili mahkeme tarafından Kurulumuzdan talep edilmesi durumunda ilgili bilgi ve belgeler mahkemeye iletilebilecektir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
spk tarafından verilen cevap adım adım gidiyoruz gelen yazıyı avukata vereceğim gelişmelerden tüm ortakları haberdar edeceğim hepinize hayırlı günler
Geliyoruz
Galatasaray puan kaybetti lider Başakşehir ile aramızdaki puan farkı 5'e düştü
İnanıyoruz, Şampiyon Olacagız!
Fiyat 2.38 %8 prim çok şükür allahıma.borsada beklentiler satın alınır gerçekleştiğinde realize edilir.
Ben dedim saldircaz diye saldiri basladi heybemizi doldurduk hadi ts bastir ytdddddd
Buralar tspor icin bedava diyosak bedavadir ytdddddd
Kardesim rahat ol oralari bu trabzon rahat gecer sikinti yok ytdddd
Hagi sen gs dey din dimi doğru hatırlıyorum bu hisse suan çok ucuz 222 milyon TL mi ne piyasa değeri inş çok daha yukarilarini görecektir ytd
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gs hala var borazda ts aldim cok ucuzlar napim ytdddddd
arkadaşlar selam rıza hocadan allah razı olsun. bu kağıt sezon sonu sanpıyonluğa ulaşacak benden demesi. takım çok güzel top oynamaya başladı bügünde çok güzel alımlar var kağıt 1.5 mlyon lot artı buralar kelepirfiyatları haftaya 2.70 tl merhaba deriz artık. hele bide bügün fener karabüke takılırsa siz yarınki açılışı düşünün.kyt değildir.
Dayanamiyorum futbolcu parasina kadar dusurulen gs ve ts hiselerini almassak ayip olur diye dusunuyorum bir messi 350 milyon euro ediyor ts 50 milyon euro trabzonsporda su an ikitane messi oynuyor abdulkadir ve yusuf devre arasi gelen teklifleri hepberaber beklicez speke saygilar ytdddddd
Hagi... çok motivesin 👏👏👏 .... ülker ikram bisküvi reklamı var di hatırlar mısın 😊 sen yenisin galiba 😊 ... takım iyi gidiyor sportif olarak mutluyuz bursa maçında statta idim ve binlerce insanın mutlu olmasına ayrıca sevindim... hissede olan arkadaşlarda inşallah beklentilerini alırlar kazanırlar.. isler yolunda görünen ..
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
İlk ts hissesi alisim gecen sene gs den iyi kazandim ev aldim simdide ts bir araba cakerse altima of zaten yalan yok turkiyede gs sampiyon olamicaksa ilk isticem takim ts dir hatta yillar once ts sampiyonluga giderken hic sansi olmayan gs yenince az saydirmadim kendi takimima ama en zevkli maclarda ts ile gs arasi geciyor bu ligte ne maclar seyrettik ts yi severim ytddddddd
sec beğen al
turkiyede 100 000 eur.
http://www.autoscout24.de/ergebnisse...016&ustate=N,U
q sg
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahol kardesim insallah aliriz onlardan bitane ts gercek degerine geldimi foto atarim bitane
Bist 100 den atmışlar tspor u hakettin spek wc kağıdı yaptın kağıdı
Haftaya ts iki basamak birden yukari cikabilir rakiplerin maclari zorlu ytdddddd
BORSA İSTANBUL'DA DEĞİŞİM VAR.
BIST 100 endeksine Net Holding, Bera Holding, Doğtaş Kelebek, Işıklar Enerji, Borusan Mannessmann, Sinpaş GYO ve İhlas Gayrimenkul alınacak.
Çelebi, Yazıcılar Holding, İzmir Demir Çelik, Alkim Kimya, Konya Çimento, Alcatel Lucent ve Trabzonspor Sportif hisseleri ise söz konusu dönemde BIST-100 endeksinden çıkarılacak.
BIST 50 ve BIST 30 endeksinde de değişiklikler yaşanacak. Buna göre Şekerbank, Gözde Girişim ve Net Holding BIST 50 endeksine alınırken Mavi Giyim, Doğuş Otomotiv ve Tat Gıda ise BIST-50’den çıkarılacak.
BIST 30 endeksine ise Şekerbank hissesi dahil edilirken Enka İnşaat hissesi ise bu endeksten çıkarılacak
arkadaşlar kapanış tahminlerini alalım tşk. ama hafta sonuna kadar sanırım 2.50 2.60 aralığına gidicek. kytd.
Lionking sende varmi trabzon hissesi ben son macini izledim apdulkadirle yusuf a hasta oldum bu cocuklari hafta sonu izle ts hissen yoksada alirsin kardesim cok iyiler abdulkadir enerji deposu hic durmuyor calim orta hersey var yusuf zaten super messi gibi veliatti diyorlar zaten kardesim hafta sonu izle ytddddddd
Kapanisi bilmem ama bundan sonra her dusus alim firsati trabzon icin ytdddddd
çok doğru arkadaşım hafta sonuna rahat 2.50-60 aralığı yapar.
bide fener bu akş bi puan kaybetse ne süper olur haaa yarın açılışa 2.35 olur artık.
Rakiplerin maclari zorlu bu yuzden oralari gorebilir sana katiliyorum ben devre arasinda abdulkadir ve yusufa gelcek tekliflerle devre arasini en hareketli gecirecek spor hissesi olarak goruyorum trabzonspor hissesini sonucta avrupa klupleri kancayi takti bu cocuklara mencister city 19 milyon paund u gozden cikardi diyorlar hemde iki sene trabzona kiralama opsuyonlu teklif yani yusuf ikisene kalcak iyice pisip oyle gitcek yaklasik 100 milyon tl ediyor kisaca ytdddddddddd