Hacı dayı elinden kaçırdı, şimdi Gedikli bakkal yakaladı kız dayak arsızı olucak bak yeter artık bırakın gezsin yoksa o.pu olacak bu kız :)
Printable View
Bu kız akşama kadar mahalle sınırlarını aşıp kaçtı kaçtı kaçmazsa işi zor :)
Bu arada bu kağıtta öyle kocaman kocaman lotlarla işlem yapıp para kazanmaya çalışanların cesaretine hayranım :)
Gedikli bakkal seni vicdansız, kızın yüzüne vurma bari...
Gedikli bakkalın kanlısı Bizim market yardım et şu kıza hiç olmazsa bir su ver, kısacık kızı boyu 1.49-1.50 olsa yeter :)
Yemek molası, kızımıza bol şans :)
Bu kız bu dayağı unutmaz, pis dövdüler ama olsun iyi ders oldu keretaya, ben rujunu sür çık dedim o minileri giyip çıktı sonuç; meydan dayağı :)
Yediğin dayaktan ders aldın umarım, şimdi kalk ve saçını tara... :)
Abisi kapıya engel koymuş vur tekmeyi yık geç kız, bu özgürlük senin hakkın, koş avm lere parklara eğlen gönlünce :)
Kapı açık şimdide bu kız çıkmam diyor....
Şimdi ayağını passa koydu, poposunu duvara dayadı ya güç alıp koşarak kıracak kapıyı yada paspas kayacak 2.80 uzanacak yere...:)
günsonu 46 raporu alır:drunk:
KAÇ kız yol açık kaç :)
Kızı sırf kapının önünde duruyor diye bile dövüyorlar, valla bu kız dayak arsızı olur, demedi demeyin sonra :)
Bizim kız evden çıkmayınca mahalleli birleşip Kristal kızı yakalamış dövüyor vicdansızlar...
Kristal kızı dövmekle bıraksalar iyiymiş.Topluca girişmişler.O da haketmiş,bu kadar havalarda olmayacaktı.:)
biraz kaybolduk, ortalık kan golune donmus.. ölen olmasa bare
Yok hocam bizim kız yine kapının ağzına gelmiş, kapıdan çıkınca duruma bakmak lazım, mahalleli orada mı değil mi :)
1.40-1.41 şuan kapı konumunda :)
Mahalle sınırlarını gün sonu terk etmiş olursa iyi olur 1.50 civarı :)
Bu arada 1.40 kapısını bu kızı 2 gün önce döven Gedikli bakkal tuttu, maksat kızımız düşmanını tanısın değil mi :)