Dehşetül vahşet! Süper artırmış. Ama ortağım tercihim genede anhyt.
Mal üstüne değil insan üstüne kurulu bir yapı.
Printable View
Kredi mi çektin, şak anhyt hemen içinden haracını alır. Yeterki ölme, primler direk kar
Kimse yok mu?
Ustat sen biliyorsun bu işi.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol kazançlar dilerim.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı 😂😂😂
https://twitter.com/BayTutumlu/statu...442886656?s=19
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamaninda avisa ile bunun arasinda kalmis ibreyi bundan yana cevirmistim iyi yapmisim;)
Ara ara yuklu alimlar yapmamistim is bankasi meselelerinde cekinip.
Ama sirket isini fevkalede guzel yerine getiriyor.
Ytd
Karimiz geçen seneden bir tık yukarda gelmiş kötü ortamda binada şükür mu desek bilemedim
Evet katkı ve prim üretimi ilk 6 aya göre böyle devam ettiğini varsayarsak 2020 ye göre %33 düşeceğe benziyor. Zaten hayat primlerinden kar ciddi düşmüş.sanki millet besleri de iptal etmiş gibi duruyor, parasızlık sonuçta bişey diyemiyoruz. Ama genede besten kar artmış. Yani bu üretime göre kar çok iyi diyebiliriz. Dediğiniz gibi 18 yaş altı bes önemli, bende yaptırdım. Toplam fon yönetilen 32 milyar tl ye çıkmış buda iyi.hedef 50 milyar tl.
3.ceyrek daha iyi gelecektir ortak...18 yaş altı bes temmuz itibari ile sistemde yer almaya başladı..CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol ortak. Sen anhytta mısın?
Yani faaliyet raporlarında aslında ilk 6 ayı böyle düşünürsek ve gelecek 6 ayı da böyle gelecek farz edersek hem kredi kullandırma acayip düşmüş hemde besler bozulmuş görüyorum. Genede şirket istisnasız para basan olduğu için hep kar edecek ve ediyor. Ama ülke halkının durumu bu şirketten görülebiliyor. Bu şirketin karı artmaması demek durağanlık demek. Karının artması büyüme demektir aslında.
18 yaş altı anadolu hayatta başlamıştı bile 3. Ayın primini yatırdım. Bu extra bir doping olacaktır. Çünkü 18 milyon aile bunu bekliyor deniliyordu.anhyt pazar payı %20dersek 3.6 milyon katılımcı demektir. 150 tl bazdan yatırsalar aylık 540 milyon emeklilik portföy büyüklüğü demektir ve bu ise yıllık 6.5 milyar tl portföy extrası demektir. Mevcut koşullarda 32 milyar portföy büyüklüğü olduğunu biliyoruz.3 sene dolmadan 50 milyar tl portföy büyüklüğüne ulaşacağızdır.100 milyar tl yi ise çok uzak görmüyorum. Tabi 18 milyon bekleyen hemen benim gibi bes yaptırması lazım bu hedeflere ulaşmak için. Ama elin amerikalı joni fonu babasının hayrına kendini belli ederek %5 i durduk yere geçmedi diyede düşünüyorum.
Ortak,ben avivasadayim...şu yabanci ortaklık sermayesinin az olması piyasada lotun az olması beni avivaya yönlendirdi...nasılsa ikiside bes sonuçta :) hükümetin bes ile ilgili projeleri bitmeyecektir diye düşünüyorum
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet emeklilik ikramiyesi vermek istemiyo ortak birgün hetkesi mecburi besli yapacaktır göreve başlsr başlamaz fiye düşüniyorum ve tüm çalışanları
Herhalde seneyi 10 tl den kapatırsak şükür diyeceğiz. Varsın dursun köşede, elbet değerlenir.
Boşver bunu ortak,rakibine beklerim seni :))) şaka bı yana sanki birden fırlayacakmis gibi bı his var bende anlhtCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ben iş bamkasından nefret eden ama iş bankasına gönül veren birisiyim. Geçmişe şöyle bi dönüp bakınca ben borsa hayatımda aslında gerçek anlamda kazandığım ve büyüğüm 4 kağıt vardır, tabi zamanında çapına göre.
İş girişim
İşctr
İş yatırım
İş kurucu.
Anhytı da ömürlük yapmaya karar verdim. Ve kazanacağım. Rakibin işi, sektörün işi de rast gitsin.ama asla agesa yapamam. İş bankasına gönül vermişim.
Tabi neden sevmiyorum. Öğrenci iken verdikleri can simidi 200 tl maximum kredi kartımda puanlarımı biriktirmiştim yıllarca. Mesleğe atanınca yeni kart verdiler, dedim maximum puanlarımı aktarın. Aktaramayız beyefendi harcayın dediler. Dedim dağ başında nerde harcayayım, blöf attım kapatın hesabı dedim. Hiç benle uğraşmayıp anında kapattılar. Bende hışımla ulan ne varsa devlet bankasında var deyip ziraat yatırımdan koşa koşa hesap açtım. Tabi müşteri temsilcim uyuzdu. Komisyon indir dedim indiremeyiz dedi kasıntı kasıntı. Ve en son halkbankasına geçtim. Cillop gibi. Müşteri temsilcim 10 numara, parafta kullanıyom ama içimde işbankasına bi vefa vardır besler anadolu hayattan. Nokta.
18 yaş altı bes katılımcılar 2 ayda 15 bin kişiyi aşmış...anadoluhayat temsilcisi bu rakamdan memnunmus...az değil mi bu rakam
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az ortak baya az hemde. Ama zamanla artacaktır.devlet ilaç zammı değil sonuçtaki tek kalemde gelsin, gönüllülük esas.ben bu işten anadolu hayatın min 1 milyon bes katılımcısı eklemesini beklerim. Keza senin agesa içinde öyle. Bu hızla 11 yılda anca olur. Reklam şart. 15 bin demek 1 senede bu hızla 90 bin demektir. Min 150 tl den,bes portföy 13.5 milyon artar. Oda devede kulak 32 milyar portföye göre. Ama iyi tarafı şu bunlar besten sittin sene çıkmayacak kemik kadro oluşturuyor.
Dediğim gibi bu seneti anadolu hayatta çöpe attım. Gelecek maçlara bakıyorum, fenerbahçe gibi olduk, hedef liderlikken küme düşecekti az daha. Hayırlısı. Sisteme ve anadolu hayata güveniyorum. Ama 9 altına da sağolsunlar bişey kalmadı oysa bikaç hafta önce çizerek götürüyorlardı 10.7 e.yanılmadım bu sene çöp. Belki kalan 6 ay biraz sürpriz yapar. Çeyreklik 150 m karlar gelir.
18 yaş altı beste devlet katkısı için bir süre getirmeliler düşünsene 1 yaşındaki çocuk için. 55 sene ödeyince devlet katkısının hepsini alabilecek burada 20 yıl gibi bir süre mantıklı hatta sistemin tamamı için nasıl 10 yılda %60 alınıyorsa 15 yılda %80 20 yılda %100 devlet katkısı kazanma gibi birşey yapsalar sistem daha cezbedici olabilir şu aşamada herkes 40 yaşından sonra yaptırım kafasinda amaç birikim emeklilik te rahat etmek tabiki ama insan paraya ihtiyacı olduğunda da birikimine erişmek istiyor bir şekilde
Dünkü satışlara gelince de Akbank üzerinden ciddi anlamda satış oldu genelde Akbank takası docebank alıcı tarafta oluyordu zaten 7-9 arasında 20 milyon üzeri mal almislarken 200 bin bile satmamisken tahtanın %3 lere varan düşüşü hoş olmadı bu şekilde devam ederse kendi ayağına sıkar gibi vardır mutlaka bir bildikleri deyip beklemekten başka çare yok diyorum
Bekliyoruz. Agesa 20 üstü oturacak gibi duruyor. bizdede 10 üstü belki etkilenip olabilir ama prim üretimlerinde agesa bizi geçti. Valla şoktayım. Anadolu hayat ilksin yaw, çalış biraz. 956 milyon prim üretimindeyiz. Agesa 1036 milyon.
Ortak ben aldım ya agesa,atağa geçti o yüzden :)) şaka bı yana 3.ceyrekte daha iyi kar getirecektir her ikisi de..CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah ortak şahsen ben böyle garanti kar eden, temettü verimine göre böyle beleş bi şirket göremiyorum. , Ha vesbe filan olabilir ama bişey olur 2 sene sürünür, bu istisnasız hep kar hep kar, bu derken hayat ve emeklilik sistemi.
. Sen girince yükselmiş olabilir, ortak sen nasiplisin.:)
En nefret ettiğim şey teorikte basılmasıdır bir kağıdın. Neyse anadolu hayat. Beslere devam.
Ak arka plan docebank aktif mal almıyor bekliyor yamyamlar aynı yerden dünya mal aldılar o yüzden ne zaman aktif alırlar o zaman gider belki beklemekten başka çare yok yatırım tavsiyesi değildir
Ortak sen çok yasa :) bugün 20 yi gorduk ongorun müthiş valla [emoji122]CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw indir kaldır desemki 50 milyon filan hacim var anlayacam. Oda yok. Seneyi kapattım anadolu hayat. Önümüzdeki senelere odaklandım. Hedef 1 milyar net kar!
Bluechip.
Huzurla temettumuzu bekliyoruz.
Hedef 20k anadolu hayat, acelemiz yok.Tirtiklaya tirtiklaya.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak bes şirketleri ceyreklik 200-250 milyon karları 2022 senesinde görebilir miyizCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmedin ama dirençlisin. Kralsın sen anhyt.
İyi sirketleri qlmaya devam edecegiZ.İstihdam artisi olsa bu tarz sirketler icin bu fiyatlar komik olacaktir.
Vade ve maliyet de onemli tabi.
Ytd