Dün aldığımızı bugün 91 den verdim. Allah bereket versin. Bizim yorumların pek manası yok. Ama 91-92 geçerse 1 kapısı aralanacak.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dün aldığımızı bugün 91 den verdim. Allah bereket versin. Bizim yorumların pek manası yok. Ama 91-92 geçerse 1 kapısı aralanacak.
Ağr.ort. 0,899..
Dik durdu endekse rağmen....
alış yazmıştı 89 lara .90 dan satmaya çalışırken 89 a kafasına yedi.
87 ye alırım kardeş .bir üstü çalışmaz.başuna kıvranma ver teslim ol...y.t.d.
adam 88 e 2m alış yazdı.bizi aptal sanıyor.y.t.d.
Olmadı. Ama o da bir gün olacak :))
KAP *** HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. *** HURGZ *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarımız hakkında
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Sermayesinde %100 oranında pay sahibi olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda’da mukim Hurriyet Invest B.V.’nin
sermayesinde%97,29 oranında pay sahibi olduğu Jersey’de mukim Trader Media East Ltd. (TME)’nin ve/veya TME’nin
doğrudanveya dolaylı bağlı ortaklıklarının ve/veya bunların bünyesinde faaliyet gösteren iş kollarının, tamamen veya
kısmenayrı ayrı satışı veya bunlara stratejik ortak/ortaklar bulunması konusunda çalışmalara başlanmasına karar
verilmiştir.Bu hususta çalışmalara başlanılmış olması, sürecin satış ve/veya stratejik ortak/ortaklar bulunması ile
sonuçlanacağıanlamına gelmemektir. Süreç herhangi bir sonuç elde edilmeden de bitebilir. Konu ile ilgili gelişmeler
oldukça,ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.
-KAP-
TME yi tasfiye edebilirim diyor bu haber, bu haberin ayrıntısını bilen varsa yarından itibaren tahtadan anlaşılacak.
TME on yıl önce 336 milyon dolara alınmıştı.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
SM-J320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürriyet (HURGZ, Sınırlı Pozitif): Doğrudan bağlı ortaklığı Hollanda'da mukim Hurriyet Invest B.V.'nin sermayesinde %97,29 oranında pay sahibi olduğu Jersey'de mukim Trader Media East Ltd. (TME)'nin ve/veya TME'nin doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarının ve/veya bunların bünyesinde faaliyet gösteren iş kollarının, tamamen veya kısmen ayrı ayrı satışı veya bunlara stratejik ortak/ortaklar bulunması konusunda çalışmalara başlanmasına karar verilmiştir.
http://www.borsagundem.com/foto-habe...leri/1215174/3
ortalıkta dolaşan 10 milyon kadar serseri mal el değiştirince bakalım neler olacak.
Bugün gaplı mı açtı hurgaz
GT-N8005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıtta yeniyim. Bu haberle nereye kadar gider. Kağıdı tanıyan arkadaşlar bilirler
GT-N8005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayılırsa bugün 1. gün olacak :)
Yarın devam ederiz inşallah.
Şirketin rusya iştiraki devamlı zarar ettirdiği için satılması olumlu olur.Ağırlıklardan kurtuluyor.Dgzte ile birleşme için yakında yeniden başvuru beklentim var ancak bu konuda benimki sadece bir tahminden ibaret.Sanırım Net grubunun birleşmesi sürecini bekliyor.Olumlu sonuçlanırsa bunlarda sıraya girecek.
Fisiltisi bile yeter birlesmenin. 1dgzte 6hurriyetten en az 6tl olurdu:)
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkür ederiz sn cefaks
aklımdan , gönlümden geceni yazmışsınız.
Ama bunu sürükleyecek bir hikaye /data lazım
Ben hürriyetin satılması ile el değiştirmesi yada yerli , yabancı bir ortaklık anlaşması şeklinde olabilir diye düşünüyorum.
bu tarzda bir gelişme olabilir mi bilmiyorum tabii
Grafikteki durumun , böyle bir gelişme olacağının ön habercisi oldugunu düşünüyorum.
bekleyip göreceğiz.
https://i.hizliresim.com/mkgrXY.png
Dün 1. Gün oldu. Bugün de 91 de 92 de olsa 2. Olacak. Yanı cuma göreceğiz bakalım ne olacak. Olmadı ptesi...
Sayin kırımlı 3 gün oldu denilebilir mi :)
Benim dediğim kapanış değeri ve üzerinde kapanış yapmadı henüz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kırımlı haklıymışsın...
bugünkü kapanış - 1- sayılabilir.
https://i.hizliresim.com/aGaN8Q.png
Grup çok hareketli kuvvetli çıkış çok sürpriz değil.