bu uyuza ne oldu da geri geri depiyor. çaycıya birşey mi oldu?
Printable View
bu uyuza ne oldu da geri geri depiyor. çaycıya birşey mi oldu?
Ne olsun. Milletin üç beş kuruşuna göz dikiyorlar. Baksanıza gelmiş gene 31 ci. Genel kurulda bunları sağlam bir protesto edip bütün hbaer proğramlarına haber etmek lazım zeki bi şekilde.
Mal toplama çalışması mı var yoksa bilmediğimiz birşey mi var?
Toplanan millette bir anda dağıldı ne oldu ne bitti bilen var mı?
Hisse bu yıl temeddü veriyormuş?
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal toplama değil yerine koyma. Bilançodan önce sattıklarını yerine koyuyorlar. Tabi sizde bilançoyu haber alsaydınız sizde satardınız. O işlerine gelmezdi. Süründürmeden geriye koymazlar bunlar.Temettü Fiyatından sattılarUcuzdan yerien koyup temettüyü 2 kez alacaklar.
Hacim yok dmsasa geçilmesine az kaldı. Ytd
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SARKY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Sevgür Arslanpay tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/749191
BIST
(22/03/2019 - 09:05:09)
Sen bir başkasın sarıkız
Herkes deler geçer;
sen istikrar abidesi gibi kaynasın....
Herkes batar
sen;verdiğini al git modundasın....
Senin sarın illaki açık renge dönecek
Ytd dir
Ciro=piyasa
SABIR dır Ytd dir.
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar yorum yapacak kimse yok mu?
Karadır Kaşların Ferman Yazdırır,
Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir.
Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır,
Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin.
Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim,
Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim.
Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur,
Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
günlük işlem hacmi 50-60 bin lot olan bir kağıt için hiç kimse hiçbir yorum yapamaz.
pusudakiler gel gel gel yapar toplar cikcikleri de dıdıklar.
bizim tarla tarla olarak duruyor elbet birgün imar geçecek ve arsa olacak. az daha sabır, ya bir şeyh gelecek, ya da bir ayağı çukurda 80 liğe hak vaki olacak.
İlgi başvurunuzda özetle, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (Şirket, SARKY) pay senedine yatırım yaptığınız, 11.03.2019 tarihine kadar 4 TL'ye kadar yükselen pay fiyatının seans kapanışına 10 dakika kala aniden %7 düşüşle kapattığı, seans sonrasında açıklanan Şirket kar bilgilerinin beklentilerin altında gelmesiyle bu düşüşün meydana geldiği belirtilmekte olup, kamuya açıklanan kar rakamı öncesinde kimlerin bu bilgiye sahip olarak bu düşüşe neden olduğu, neden devre kesici uygulamanın bir gün sonrasındaki birinci seansta ani fiyat düşüşünde gerçekleşmemesine rağmen aynı gün ikinci seansta yaşanan fiyat yükselişi sonrası devreye girdiğine ilişkin bilgi talep edilmektedir.
Borsa'da gerçekleştirilen işlemler ve payları Borsa'da işlem gören şirketlere ilişkin haber ve gelişmeler gerek Kurulumuzun gerekse Borsa İstanbul'un ilgili birimleri tarafından izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Borsa İstanbul ve Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda işlemlerde mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçları Kurulumuz Bültenleri ile kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
20 yıl önce de aynı cevabı bana vermişlerdi.
biraz daha farklı şikayette bulunursan ilave olarak şu cümleyi yazıyorlar. mealen;
"verdiğimiz bu bilgileri yetersiz buluyorsanız mahkemeye başvurma hakkınız muvcuttur."
ya da biraz daha açıklamalar yaparak suçu ortaya koyarak şikayette bulunursan şöyle diyorlar;
Biz sana falanca tarihli ve sayılı yazı ile gerekli cevabı verdik.
ben milyon dolarlık vergi kaçakçılığını ortaya koydum şikayet ettim. Olayı inceleyip araştıracaklarına dilekçenin ekinde yeterli belge koymadığım için işleme konulmadığını belirttiler.
Anlayacağın, Minareyi çalan kılıfını hazırlıyor.
Yani nasıl şikayet edersen et "KES SESİNİ OTUR OTURDUĞUN YERDE DİYORLAR." acaba neden*
Sayın arpaci55 merhaba ;
Sizin 20 yıl önceki ve sonrakinde yaptığınız gayretiniz takdire şayan olmakla birlikte yapılmış ve geride kalmıştır.
benim bu gayretim de spk nezdinde bir değer olacak ve Araştırma yapılarak net cevap verilmesine neden olacaktır.
Ben bu yazımı seçim sonrası tüm bakanları da ekleyerek belli bir süre sonra Tweeter üzerinden SPK ya tekrar sorulacaktır.
Ben yaptığım her başvuruda netice aldım.
Siz de tekrar ve tekrar başvuru yapar iseniz ve hatta burada bu hissede farklı uzuncularda da var ise daha güçlü olarak netice alabiliriz ve alacağız da.
Ben şahsen kendi hakkımı güçlü bir kurum nezdinde yürüterek ibralaşmaya varan sulh ile çözdüm.
Her bir emek gayret muhakkak netice verecektir inşallah
Saygılarımla...
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
İyi basıyorlar aşağı nedense. Ytd
Her genel kurul öncesi olduğu gibi yukarı alacaklar. Göz boyayacaklar elleri mecbur.
Genel kurul öncesi hareketlerine bakın. Geçmişe dönük. İllaki yukarı götürmek zorundalar.
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SARKY*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SARKY
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Hayrettin Çaycı adına vekaleten Suat Vardar tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/752812
BIST
(04/04/2019 - 16:35:50)
BIST 30 %6-7 yaptı dün, alan belli satan da hisseden sıkılanlar galiba, nasıl olsa yerinde sayıyor bi dolaşıp geleyim diyorladır. Nedense bu hisseye ilgi yok denecek kadar az o da hisse çoğunluğunu ellerinde tuttuklarından kaynaklanıyor olabilir. Yoksa yaptığı ciro ile bistteki işlem hacmi bu kadar tezat başka firma yoktur herhalde. Yatırım tavsiyesi değildir
Bugün 14.30 da genel kurul var.
herkesi fiziki ya da sanal olarak genel kurula katılmaya davet ediyorum. beni yanlız bırakmayın oylarınızı sayacağım.
burada atıp tutmak kolay,
dediklerinizde samimi iseniz e genel kurula girin ve hesap sorun.
herkesi bekliyorum. çaycı misafir etmese bile ben ederim.
SPK Yanıt:
Borsa'da gerçekleştirilen işlemler ve payları Borsa'da işlem gören şirketlere ilişkin haber ve gelişmeler gerek Kurulumuzun gerekse Borsa İstanbul'un ilgili birimleri tarafından izlenmekte ve gerekli görülen hallerde Borsa İstanbul ve Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda işlemlerde mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçları Kurulumuz Bültenleri ile kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Cimer Yanıt:
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne göndermiş olduğunuz başvurunuz incelenmiştir.
Müracaatınızın yargı makamlarına yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir.
Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
sayın wikwik aldığınız cevaplara şaşırmadık, bu cevapları biz yıllardır alıyoruz.
elektronik genel kurul da sisteme girerek hem izleyebilir hem oy verebilirsin. hisseniz varsa zaten orda MKK direk görüyor ve oylarınızı sayıyor.
"Elektronik Genel Kurul Sistemine giriş yapmak için elektronik imza (e-imza) kartınızı veya mobil imza şifrenizi kullanabilirsiniz."
yine birşeyler dönüyor MKK nın e-genel kurul sistemine giremiyorum ne olduysa?
Toplantı ile ilgili bir gelişme var mı? EToplantıda kayıt görünmüyor ben de giremedim. Genel kurul bitti mi?